Ltfen akl verin bana

yagmur-2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
156
0
96
42
Adana
Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim evlendigimiz günden itibaren komşu kızı bizim evi izliyor hiç işi gücü yok biz balkona ne zaman çıksak o andan itibaren bize dönüp bakıyor hiç öyle utanmasıda yok , çaktırmadan bakmada yok direk bakıyor.Eşim onların evine sırtını dönüp oturuyor, eşimden şüphem yok az birşey şüphelensem herşeyi bitiririm.Bu zamana kadar aldırmıyordum 2 gün önce biz baklonda çay içerken, kızın bizi evlerinin damından izledigini fark ettim üstelik eve ayna tutuyor aynadan bizi izliyor benim baktıgımı fark edince oynayarak içeri girdi.Şimdi ben bu kızın saçını başını yolsam haksızmıyım sinirden çatlıyorum,bana akıl verin ben gidip bu kızı parçalayayım mı? Kız 20 yaşında, dul ve bildigim kadarıyla erkek arkadaşıda var.Böyleleri yüzünden bütün yuvalar dagılıyor ya.Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım yardım edin bana.

ev kendi eviniz değilse taşının bence,
kendi eviniz ise de tek yol konuşmak,
tabii anlama kapasiteleri varsa,
ne fena ya:mymeka:

lmaz:gidin saçını başını yolun vallaakaydirigubbakcemile3
ne bakıyomuş oyllee
bence gidin konuşunn sureklı buraya neden bakıyorsun diyee

ayy o kız tam benlik yaaaa adresver zati ellerim kaşınıyordu.. terbiyesiz cibiliyetsiz yaa bide oynuyorr fesupanallah yaaa.. birdaha bakarsa buyur gel beraber çelim de bakalım napıcak oynak dansöz :))

evden taşının diycem ama bir kendini bilmez yüzünden düzenini bozmak kolay değildir.

Balkonunuza perde yaptırsanız, hani şu güneşe karşı taktırılanlardan.Onun görüş açısı olan yeri hep kapalı tutarsınız. Belki o zaman anlar, eğer aklı varsa.

bence konuşmayı denemeyin bile...belliki çamur bir tip daha da huzurunuz kacar...
bir süre balkonu kullanmamayı deneyin... zaten kış da geliyor...
ama sinir olduğunuzu da sakın belli etmeyin...

sen de al eline bi ayna, hatta dürbün.. ona bak bakalım hoşuna gidiyor mu? deli mi nedir??

ev kendi evimiz aksi gibi onlarında kendi evi öyle laftan anlayacak insan olsa evli adama bakmaz o benim sabrımı deniyor ama iyi etmiyor onu rezil rüsya edecem beklesin bakalım

gercekten cok guzel bir fikir alkisalkisalkis

Allah Allah ne insanlar varya ben olsam derdimki senin aradığın bizde yok kızım başka kapıya. macera arıycak adammı bulamamış gerizekalı. Eğer mesafe yakınsa o bakarken sorun ne bakıyorsun diye bakalım ne cevap verecek.

arkadaşlar öyle terski herşey evlerimiz çaprazlama perde yaptırsam balkonun tamamını kapatmam lazım buda onun daha çok işine gelir. Balkonda bir çay keyfimiz vardı afedersiniz içine ediyor.Bende inada o baktıkça eşime yaklaşıyorum sarılıyorum ama anlayana offfffffffffffff offffffff

töbe yarebbim elalemin evini dikizlemek nedir ya geçtim evli adamı ya da kadını dikizlemeyi. utanmıyor da hiç. pess Allah insanın ar damarını çatlatmasın bi defa..
muhatap alma bence, tebiye seviyesini şüphesiz sen de anlamışsındır.

balkona hasır perdelerden taktırmak mantıklı bak yalnız.bizim balkonun bir tarafında var çok da rahat ettiriyor, görmek istemeyince görmezsin en azından canım. yerimseniben

bu ne cesaret resmen tacizdir bu ya.. ayip denen bisey de var,simdi 2 laf soylesen uste de cikar zeytinyagi gibi... annesi babasi falan yok mu canim bunun? konusmayi falan denesen gidip. gerci oraya kadar gitmisken saci basi yolunur da onun ama neyse...millet ne merakli baskasinin hayatina mudahale etmeye

kim olsa huzuru kaçar sinir olur seni anlıyorum. iyi ki aynı binada değilsiniz.
gördüğünüz de el sallayın yada balkonunuza kocaman bir nazar boncuığu takın. kıskananlar çatlasın diyin:))

Böylesini de hiç duymadım.kaydirigubbakcemile3 Ne bakıyorsun ? Hayrola falan deyin?O bakmaya utanmıyor da ,siz ona laf çarpmaya mı utanacaksınız.
Valla 2.dk da sorunu çözerdim.Bir daha bakmayı bırakın,balkona bile çıkmazdı.:roflol:

okurken daraldım valla, doğrudan çatarım ne bakıyorsun diye, baktığı anda bitiririm onu, arsız insan :mymeka:

ne zaman baksa sende ona bak bişeye mi baktın şekerim de üstüne git iyice bakalım napıcak
senin içinde kalıp dert olucağına onun aklına düşüp dert olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…