Ltfen akl verin bana

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bu kızın annesi babası var ama zamanında kızın anneside evli komşusunu ayartıp kuma gitmiş bunlar alışkın anne baba gerçek bir anne baba olsa o kızlarının kıyafetine bir bakar inanılmaz açık normal dışı bunlar ya birde kızın elinde gün boyu tel erkek arkadaşıyla konuşuyor çocugu bir görsem belki o anlar

Allah yardımcınız olsun dua etmekten baska bir yol gözükmüyor sanırım aslında yakın komsularınıza anlatsanız apartmandan falan herkes bilse belki bir daha bakamaz herkes bildiğini ima etse falan

evet evet alkisalkisalkisalkisalkisalkis en güzeli bu gibi görünüyor öyle konuşarak falan hallolmaz baksana aileye herkes tırlak -tatlicadiarzu-

ailesiyle konuşun.. vatandaşın huzurunu bozmaktan polise şikayet edeceğinizi söyleyin.. hatta karakola şikayet edin bi baksınlar bakalım derdi neymiş..

eyvah eyvah anasinda ar yokmus ki kizinda olsun

baksana öyle bir babada karisini geri kabul ettiyse yuhh

arkadasim sen fazla ugrasma bence ,insani rezil eder böyleleri daha daha

en iyis hukuki yaptirimini arastir yada

zazanin dedigini yap (Allah yardimcin olsun)

ya bagirsaniza ne bakiyon acikta biseymi var valla ona baktigina bakacagina pisman ederdim

ben olsam bende bagirirdim:mymeka:

Polise zabıtaya gidin. Gidip uyarsınlar haklarında şikayet olduğunu bildirsinler. Bu ne terbiyesizlik ya ne rezillik değil saçını başını yolmak gebertmek gelirdi içimden ya kötükedihüso

Offf çok kötü bir durum allah yardım etsin.... Bazı arkadaşlar demişler şikayet et komşulara rezil et felan diye komşularınızın huyunu bilmem ama ya dedikoducu bir tiplerse ve kulaktan kulağa olay değişirse...Bilirsiniz milletin ağzı torba değilki büzesin senin kocanla onun ilişkisi olduğunumu çıkarmazlar ...aman aman milletin hayalgücü nereye kadar çalışır bilinmez.Bence bunu kimse duymadan kızın annesi ile çözümlemeli ...Milletin ağzına malzeme olmayın...

ben direk dava açardım evine kadar elinden alırdım o zaman görürdü hanyayı konyayı kim oluyoki yha evinizi izliyo o izlediği zaman kamerayla çekin sonra savcılığa şikayet edin o görüntüleride verin yoksa bunlarla başa çıkılmaz

harikasın ya

her boşanan sevgılısı olan br degıldır..
20 yasında dır ama kısılıg ve karakterı oturmamıs labılır..
bunuda cahıllıgne verırım ev kıra ıse tasının olmadı barkona perde yapdırın..
20 yasında cahıl bırısı ıcın ne sevıyenızı nede huzurunuzu bozmaya degmez..

Baktigi zaman direkt sor....Ne o yavrum cokmu begendin.? Ne bakiyorsun öküzün trene baktigi gibi?

Inan birkac defa böyle terslersen bakmaz....ha yine bakarsa erkek arkadasi geldiginde Hoooppp kardes ya su senin sevgiliyi bir göz doktoruna götürsene...sürekli bizim evi dikizliyor...gözleri bozulacak yakinda....de...

Hic cekinme utanma canim...böyle edepsizlerden edebi ögreniyoruz iste..

Sizin balkona davet et..Öyle uzaktan bakınca seçemezsin, gel yamacıma desen...zemuszemus
Burbuk un yöntemi de iyiymiş...kaydirigubbakcemile3
Onların yönteminden baskın davranırsan çözülür bu iş....
Polislik bir olay değil zaten,polis ne yapabilir..

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Eşim rahatsızdı o yüzden 3-4 gün internete giremedim, yazdıklarınızı okudum önerileriniz için hepinize tekrar teşekkür ederim. İnanın bana bu durum çok can sıkıyor ama artık aldırış etmiyorum kendi baktıkça bende ona direk bakıyorum birazda böyle deneyecem bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…