- Konu Sahibi yagmur-2008
-
siz rahatsız oldukça o mutlu oluyor belli ki.
siz de rahatsız olduğunuzu belli etmeyin.
baktığında "oradan iyi görünmüyorsa buyur gel yakından bak" deyin.
ya da ayna tuttuğunda "dürbüne ihtiytaç varsa vereyim ben" diyin...
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bu kızın annesi babası var ama zamanında kızın anneside evli komşusunu ayartıp kuma gitmiş bunlar alışkın anne baba gerçek bir anne baba olsa o kızlarının kıyafetine bir bakar inanılmaz açık normal dışı bunlar ya birde kızın elinde gün boyu tel erkek arkadaşıyla konuşuyor çocugu bir görsem belki o anlar
ya bagirsaniza ne bakiyon acikta biseymi var valla ona baktigina bakacagina pisman ederdim
Size her baktığında "Heeeyyy fıstık gözetleme işi nasıl gidiyor?" diye sorun. Olmadı el sallayın olmadı münasip bir hareket çekin. Böyleleri her şeyi hakediyorlar açıkcası.
Benim bir komşumda böyle meraklıydı. Kapıları dinlerdi. Kaç kere yakaladık bir bahane uyduruyordu. Bir gün apartman kapısında eşimle konuşurken diyafonu açtı bizi dinleyecek haspam. Bende elimle kapattım. Geri zekalı kadın diyafonu dinlemek için açtığında tık diye bir ses çıkardığını bile bilmiyor. Bir müddet sonra diyafona "...... hanım kusura bakmayın özel bir şey konuşmuyoruz ama sırf size gıcıklık olsun diye diyafonu elimle kapatıyorum. Çatlayın patlayın orada, haa çok mu merak ettin konuştuğumuzu in aşağıya birlikte konuşalım" dedim. Eşim şok olmuştu. O günden sonra yüzüme bile bakamıyor. Arada gıcıklığına selam veriyorum göz kırpıp "dinleme işleri nasıl gidiyor?" diye soruyorum.
Sizde bence her türlü manyaklığı yapın, çünkü manyak insanlara haddini bildirmenin yolu onlar gibi manyaklaşmaktır.
her boşanan sevgılısı olan br degıldır..Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim evlendigimiz günden itibaren komşu kızı bizim evi izliyor hiç işi gücü yok biz balkona ne zaman çıksak o andan itibaren bize dönüp bakıyor hiç öyle utanmasıda yok , çaktırmadan bakmada yok direk bakıyor.Eşim onların evine sırtını dönüp oturuyor, eşimden şüphem yok az birşey şüphelensem herşeyi bitiririm.Bu zamana kadar aldırmıyordum 2 gün önce biz baklonda çay içerken, kızın bizi evlerinin damından izledigini fark ettim üstelik eve ayna tutuyor aynadan bizi izliyor benim baktıgımı fark edince oynayarak içeri girdi.Şimdi ben bu kızın saçını başını yolsam haksızmıyım sinirden çatlıyorum,bana akıl verin ben gidip bu kızı parçalayayım mı? Kız 20 yaşında, dul ve bildigim kadarıyla erkek arkadaşıda var.Böyleleri yüzünden bütün yuvalar dagılıyor ya.Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım yardım edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?