• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ltfen akl verin bana

senin baktıgını farkedincede oynayarak iceri girdi!!! sapıtmıs demekki iyice boyle kadın ve kızları tedavülden kaldırmak lazım

Çok sinir bozucu. Evde ailesiyle mi yaşıyor acaba. Mesela babasıyla konuşabilirsin. Sen hiç muhatab olmamış olursun.

ay git saçını başını yoL bi güzel... annesine fLn söle yaa rahatsız ediyo bizi de saçMaLığa baakk:olmaz:
ben delirirdm heraLde yaa iyi sabretmişsin gene 3 yıL...

Size her baktığında "Heeeyyy fıstık gözetleme işi nasıl gidiyor?" diye sorun. Olmadı el sallayın olmadı münasip bir hareket çekin. Böyleleri her şeyi hakediyorlar açıkcası.
Benim bir komşumda böyle meraklıydı. Kapıları dinlerdi. Kaç kere yakaladık bir bahane uyduruyordu. Bir gün apartman kapısında eşimle konuşurken diyafonu açtı bizi dinleyecek haspam. Bende elimle kapattım. Geri zekalı kadın diyafonu dinlemek için açtığında tık diye bir ses çıkardığını bile bilmiyor. Bir müddet sonra diyafona "...... hanım kusura bakmayın özel bir şey konuşmuyoruz ama sırf size gıcıklık olsun diye diyafonu elimle kapatıyorum. Çatlayın patlayın orada, haa çok mu merak ettin konuştuğumuzu in aşağıya birlikte konuşalım" dedim. Eşim şok olmuştu. O günden sonra yüzüme bile bakamıyor. Arada gıcıklığına selam veriyorum göz kırpıp "dinleme işleri nasıl gidiyor?" diye soruyorum.
Sizde bence her türlü manyaklığı yapın, çünkü manyak insanlara haddini bildirmenin yolu onlar gibi manyaklaşmaktır.

Kadın belli ki delirmiş.
Siz de dinsizin hakkından imansız gelir diyip seslenin bakalım "hayırlı röntgenler kardeş" diye.
Belki anlar.

Size her baktığında "Heeeyyy fıstık gözetleme işi nasıl gidiyor?" diye sorun. Olmadı el sallayın olmadı münasip bir hareket çekin. Böyleleri her şeyi hakediyorlar açıkcası.
Benim bir komşumda böyle meraklıydı. Kapıları dinlerdi. Kaç kere yakaladık bir bahane uyduruyordu. Bir gün apartman kapısında eşimle konuşurken diyafonu açtı bizi dinleyecek haspam. Bende elimle kapattım. Geri zekalı kadın diyafonu dinlemek için açtığında tık diye bir ses çıkardığını bile bilmiyor. Bir müddet sonra diyafona "...... hanım kusura bakmayın özel bir şey konuşmuyoruz ama sırf size gıcıklık olsun diye diyafonu elimle kapatıyorum. Çatlayın patlayın orada, haa çok mu merak ettin konuştuğumuzu in aşağıya birlikte konuşalım" dedim. Eşim şok olmuştu. O günden sonra yüzüme bile bakamıyor. Arada gıcıklığına selam veriyorum göz kırpıp "dinleme işleri nasıl gidiyor?" diye soruyorum.
Sizde bence her türlü manyaklığı yapın, çünkü manyak insanlara haddini bildirmenin yolu onlar gibi manyaklaşmaktır.
kadına haddini tam bildirmişsin.helal valla sana

allahim yarabbim yaa:oklava:
iki kisi mutluysa icine edecek ucuncu kisi mutlaka bulunuyor allahin cezasi bence tutun kolundan konusun olmadi sevgilisine ailesine soyleyin terbiyesiz edepsiz sinir oldum ya gece gece:kızgın:

evde tek balkon mu var diğer balkona gecin bir süre o tarafı kullanmayın neden ona malzeme veriyorsunuz ki gerekirse o balkonu komple kapatırım ev madem sizin kesin bir çözüm bulmanız sart çünkü o kadının ar damarı catlamıs ne isterseniz yapın anlamaz o siz çözüm bulmak zorundasınız kısın ne yapıyor ki mecburen duvarları seyrediyor

terbiyesizlik yaw
şikayetçi olsan kazanırsın davayı
Anası babası yok bu kızın ya da direk kıza söyle utansın rezil

ayy bir an kendimmişim gibi düşündüm vallahi..:sinifsinif:
bizim karşıda da böyle biri var..tam peynir modunda.bide mini filan giyip ayaklarını bacaklarını korkuluğa uzatıp oturtması yokmu?şeytan git diyor patakla..kötükedihüso
ben ona yakın olan mahallenin çocuklarıyla haber gönderdim ama..böyle bakmaya devam ederse bir uçtan diğer uca bağırıp rezil ederim onu diye..:ecrin_bebek:
sessizleşmiş,balkona çıkmamaya başlamıştıki bir kaç gündür gene coştu..kafamçokkarıştı
eşimin gelme saatinde balkona çıkıyor o da.dik dik bakıyor 2 gündür..bir iki gün daha bekleyemicem bakalım..2.sayfaya çıkabilirim yani cinnet geçiren yeni anne komşu kızını bıçakladı diye...akannehir

ha sende mahallenizde bakkal filan varsa orda sohbet manasında söyleyebilirsin..emin ol bakkal gibi yerlerden daha çabuk kulağına gider o edepszin:mymeka:

ne biçim insanlar varya dehsete düşüyorum yemınle.ailesine söylesen laftan anlar mı acaba...
başka buda olmazsa mecburen yolmak düşerr...

ya anası babası yokmu bu dingillerin....
arsızlığı yol edinmişler,yada direk çat........ne var ne bakıyosun diye....
başedemeyeceğini anlarsa vazgeçer,belki...

hastayım zeki bayanlara opuyorumnanaktan

benim de aklıma polis geldi, ama napacak polis nası ispat etceksin.. en güzeli burbukun yöntemi..

heheh şekerim sen bu kızın evinizi dikizlerken çaktırmadan fotoğraflarını çekip ailesine şikayet ederkene delil olarak mı sunsan naapsan sırnaşık şey direk söylediğinde kız inkar eder,ailesi de mecbur ve inanmak istedikleri için ona inanırlar malum ..
ben buaralar fazla film mi izliyorum nedir,brden öle bişe geldi aklıma :lepi:

Walla canımm kapısına gidip psikiyatrın adresini veriridim o kişiye şuna bak terbiyesizliğe ahlaksızlığa:mymeka:
Eğer kem küm yaparsa saçını başını yolardımmkötükedihüso
Yada baktığı zaman tersleyin ne bakıyon falan deyinn el kol hareketi yapınn:delphin:
Öyle insnalar kibarlıktan anlamazlarrr

ya bunun ailesi falan yok mu kimse görmüyomu ne biçim insanlar var afedersiniz ama azdıysa başka yere gitsin sizin evde aradığını bulamaz. biz fazla balkonda oturmuyoruz ama bizim sokakta da var herkesin eşine bakıyo hemde kadını görsen 2 tane mi 3 tane mi ne oğlu var bi de yaşı da var yani çok da ufak deil sözde bi de kapalı . açıkcası ben umursamıyorum hiç sorun deil zaten eşin arkasını dönüp oturduğu sürece istediği kadar baksın. birgün de biz kızlarla otururken perdenin arkasından bakıyomuş arkadaş el salladı gülmekten öldük

ben olsam baktıgını gordugum an kas goz ısaretı yapardım baktım dewam olaya hayır mısın kızım sen falan die bozardım oda olmadı gıder bı temız dowerdım :oklava:

siz rahatsız oldukça o mutlu oluyor belli ki.
siz de rahatsız olduğunuzu belli etmeyin.
baktığında "oradan iyi görünmüyorsa buyur gel yakından bak" deyin.
ya da ayna tuttuğunda "dürbüne ihtiytaç varsa vereyim ben" diyin...

yapabileceğiniz hiçbişey yok gibi sanki.dua etmekten başka.kötüye bi bulaşırsanız kurtulamazsınız.bunu yapan biri mahalleye rezil olmaktan da korkmaz başka şeydende.acaba hukuki bi yaptırımı varmıdır onu araştırın

Back
X