- Konu Sahibi arzugokturk
-
valla kk melek doluu dedim
ben çok kızdım
ekonomimiz belli almasınlar efendim kombi
yada ortak alınsın zaten durumları çok iyi değilmiş arkadaşın
Bencede gereksiz tepki vermişsin.Kardeşi sonuçta ve tüp bebek tedavısı göruyor yardımcı olması gerkeiyor.Biraz da kendinizi onun yerine koyun.Kartta limiti yokturve her ay öduyor da olabılır.Ödemezse dahi kardeşı degıl mı ödesin eşin ses etmedikten sonra senin bi şey demen uygun olmaz.
Arkadasim nasil esin ses etmedikten sonra senin birsey demen uygun olmaz???benneyaptımki
Esi ses etmez tabi..neticede kardesi...ehh bende ses etmeyem o zaman..
Ben borc harc icinde kivranirken, gecim derdinde iken, bana gelince na nay kardesine kepce kepce iken ben ses etmeyem he...???
Ohhh ne güzel istanbul bu böyle....benneyaptımki
Vallaha kimse kusura bakmasin, herkes önce kendini düsünmeli...Kardesde olsa neticede herkes artik kendine göre bir aile olmus ve sorumluluk tasidigi insanlar var....
ödemiyolarsa bide haklısın o zaman canım,,,kardeşde olsalar ödeyemeyeceklerse almasalarmış,,,sende diyosun zaten zor geçiniyorum diye,,tamam kardeştir ama şimdide belkide siz zor durumda kalcaksınız size başkası diğer kardeşleri yardım etcekmi peki....siz genede eşinizle kötü olmayın adamcaz iyilik yapmak istemiş kadeş demiş napsın iştearkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. akşam sakin sakin eşimle konuştum; bana da söyleyip haber verseydin bende engel olmazdım herhalde dedim. kardeştir tabiki yardım edilecek ama kombiyi alalı 3 ay olmuş 3 aydır taksitler verilmemiş akşam eşim söyleyiverdi. kızlar eşim bana para veremiyor kaç aydır; borçlarımız var bende rahat olsam paraya ihtiyacım olmasa yada iyi kötü geçiniyor olsam neden karşı çıkayım? birde bana söylenmiyor kardeşi arıyor dışarı çıkıyolar alıp geliyolar ben ancak ekstrede öğreniyorum ne olduğunu. fevri olmakla haksızmıyım?
ya kızlar bazılarınız çok gaddarsınız neden bu kadar sert davranıyorsunuz ihitiyacı olan kardeşi değil sokaktaki insanda olabilirdi veren el alan elden üstündür unutmayın...
Eger gercekten abisine her ay parayi ödüyorsa sorun yok...
Fakat esine sakin bir dil ile bu tür olaylari seninle anlasarak yapmasini söylemelisin. Neden neyi nereye harcadigindan haberin yok? Seninde bunu bilmen gerek kanimca.
Tabikide kardes kardese yardim edecek bunun hic tartisilir bir tarafi yok...fakat kardesdede yoksa, kit kanat geciniyorsa, yapacak birsey yok...
Neticede sende bir aile gecindiriyorsun ve ilk olarak kendi coluk cocugnu ve masraflarini düsünmen lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?