- Konu Sahibi krizantem2169
arkadaşlar kaşlarım çok seyrek olduğu için kaş kalemi kullanmak istiyorum.. kullanıp memnun olduğunuz bir marka varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bence kesinlikle kaş kalemi yerine far kullan. ıslatarak sürersen yapışıyor ve çok doğal duruyor. zaten bi çok makyözde far kullanır. ama illa bi kalem markası istiyosan cecilin güzeldi kaş kalemi. ama bence kaş rengine uygun bir göz kalemi alıp aynısıyla boyayabiirsin. çünkü kaş kalemleri özellikle kahve tonları bakır gibi duruyor. ben kahve farla boyuyorum millet ne güzel kaşların var diyo![]()
kızlar size süper bi fikir hemde akma dağılma olayıda yok
ben yıllardır onu yapıyorum
bildiğiniz 2b resim kalemleri varya faber castelin bilmemneyin
onunla boyayın kaşlarınızı başta belki zorlanırsınız sürerken ama sürünce fevkalede duruyor aklınızda bulunsun denemek isteyenler yalnız çok sert sürmeyin derinizi acıtmayınn
bunu lisede resim hocamız da söylemiştisırnaşık şey resim kalemlerini gösteriyordu demiştiki bunların bilmem şu numarası resmen kömür gibidir alıp kullanın göz kalemi yerine demişti![]()
Ben de maxfactor aldım gayet iyi ve denizde de kesinlikle akma yapmıyor
cnm bn normalde kullanmıorum ama merak edip golden rose almıştım..hiç memnun kalmadım söleyeyim de alıcaksan ondan alma bari