Ltfen tercihimde yardmc olun

istberen

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
11
0
286
İstanbul
ben özel bı unıv okuyorum burslu aynı zamanda calısıyorum ama ıs nedenıyle de okula gıdemıyorum devamsızlıktan kalmak uzereyım ama evlılıkte dusunuyorum bızım dusuncemız okurken evlı olmak ama aılem bunu ıstemıyor bu sekıldede okula devam etmem cok zor aslında evlenmek ıcın aılem ıle konusmam mı lazım yada okul değıstırmek mı cunku okul ıle ısı yurutemıyorum.

2. ünvi. okuyorsun
bence evlilik il işi bir kenara bırak ve okulluna devam et okul bitince nasıl olsa 2 side olucak

Daka bir önceki konunda evlilik için erken, okuluna konsantre ol dediğimizde ben zaten çok iyi bir üniversitedeyim diye söylüyordun, şimdi evlilik ve iş nedeniyle okulu bırakmaktan bahsediyorsun...

okuluna gırmışsın bı kere artık bıtırmek ıçın elınden gelenı yap.

sonra evlen. sevgılı kalın ya da nışanlı falan. şımdı okulu tehlıkeye atma.
çalışma ışı ıçın de ne ış yapıyosun daha az yorucu bır ış denemelısın bence..

burslu ozel unı de okuyorsun..farkındasın dı mı??hatırlatıyım dedım..
tabııkı de okulunu bıtıreceksın..
ondan snr evlenıceksın..
bence bunu dusunmen bıle cok yersız..
ıs le okulu yurutemıyorsan baska bır ıs ara?tabııkıde bu devırde bu sartlarda ıs bulmak kolay degıl ama benım bıldıgım ozel unı de burslulara aylık para verıyorlar..benım arkadasım bursluydu bızım okulda ordan bılıyorum..her unı aynı mı onu bılemem tabıı..
sanırım maddı sıkıntın var ve o yuzden calısıyorsun..evlenmeyı dusundugun kısının durumu cok mu ıyı??veya soyle sorıyım, ıs hayatını az cok tanımıssındır unıversıtelı olmanın faydasının olmıyacagını veya bır dıploman olması gerektıgını anlayamadın mı??
bır daha soylememı ıstermısın; burslu ozel bır unıversıtede okuyorsun!!!gozlerını ac bence..bunu yapabılen sayılı ınsan var..

okulu bitirmeden evlenirsen bence hayatının hatası olur...o okul bitmez...sonra kafanı taşlara vurursun keşke okulumu bitirseydim diye...:olmaz:

Back
X