• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ltfrn yardım edin

Kızlar merhaba
Öncelikle 15 aydır evliyiz. Buraya hep bebek için yorumlar yazıyırdum. 6 aydır bebek istiyoruz. Ve hep onunla uğraşıyorum. Dün akşam birşey oldu ve hala şoktayım. İnanamıyorum anlayamıyorum.
Eşim haziran ayında yeni bir işe girdi
Dün akşam da o sigara içerken telefonundan internetten birşey bakıcaktım
Benim telefonum mutfakta şarjda diye onunkinden baktım. O sırada ekrana sipariş detayı diye birşey düştü. Çiçeksepeti....
Çiçek sipariş etmiş ve teslimi ile ilgili detay gelmiş. Teslim edilen çicek yeni girdiği şirkette bir bayana... kaynar sular indi bana. Hemen sordum oda ik da bi abla var odasında çiçek solmuş onunla dalga geçtim oda bana çok biliyorsan gönder dedi yaşlı zaten ona o yüzden gönderdim dedi. Ama bana bu mantıklı inandırıcı gelmedi. Ben bebek planları yaparken eşimin bunu yapması çok zoruma gitti. İşe geldim. Ana ağlamaktan bütün gece uyumadım. Kimseye anlatamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorım. Bende ona kendini ve kadını kanıtlamadan ispat etmeden onu affetmeyeceğimi sçyledim. Çok üzgünüm. Lütfen akıl verin....
Git bacm iş yerine o kadını bul tanıs anla meseleyi

Siz kendini kanıtlamadan onu affetmeyeceğinizi söyleyince ne dedi ? İlla iş yerine gitmene gerek yok.Çiçek gönderecek kadar yakınsa whatsappta instagramda falan eklidir.Açsın resmini göstersin neden gösteremiyor ? Böyle şüpheyle yaşanmaz resim göstermiyorsa iş yerine geçerken uğramış gibi yap gerçeği öğren derim.

Sosyal medyada kadini aratip hangisi oldugunu esinize sorun ( o isimdeki en yasli kadini da gosterebilir size inanms gbi yapin ) sonra cikolatanizi alip hayirli olsuna esinizin isyerine gidin. Bakalim o kadin ordami

Mailini göstersin size. Ya da çiçeksepeti uygulamasından geçmiş siparişlerim kısmına bakın.
Orada eğer yazdıysa içine koyduğu notta yazanlar da gözüküyor. Eğer romantik bir şey yazdıysa geçmiş olsun.

Eşimi çok şükğr tanıyorum.
5 yıldır birlikteyiz. 1 senedir evliyiz
Bir insanla aynı çatı altında yaşamdan tanıyıp tanımadığını anlamazsın bence çünkü evlilik başka bişey çoğu kişi kaldıramıyor etrafımda çok kişi var o yüzden yazdım mesela ben evlenir evlenmez hamile kaldım çok istiyordum bende aynı tanıdığımı zannediyordum ama ilk yıl kabus gibiydi bebek yaşamadı 10 haftalıkken kürtaj oldum ağlaya ağlaya eşimde bende çok ağladık dönüm noktası gibi oldu o sonradan iyiki öyle olmuş dedm

Bir insanla aynı çatı altında yaşamdan tanıyıp tanımadığını anlamazsın bence çünkü evlilik başka bişey çoğu kişi kaldıramıyor etrafımda çok kişi var o yüzden yazdım mesela ben evlenir evlenmez hamile kaldım çok istiyordum bende aynı tanıdığımı zannediyordum ama ilk yıl kabus gibiydi bebek yaşamadı 10 haftalıkken kürtaj oldum ağlaya ağlaya eşimde bende çok ağladık dönüm noktası gibi oldu o sonradan iyiki öyle olmuş dedm
Çok geçmiş olsun tatlım
Msrt ayında bende 12 haftalıkken kaybettim bebeğimi

Nasıl oluyorsa telefonu şarjdayken eşinin telefonunu bişeye bakmak için eline alan her kadının önüne mutlaka kafaya takılacak bir mesaj düşüyor. Firmalar özellikle o anı bekliyor herhalde.

Birine çiçek göndermek arada aşk ilişkisi olduğunun göstergesi değildir. İstediğimiz herkese gönderebiliriz bence. Keşke insanlar daha çok çiçek gönderse. Ama saksılılardan 😉
Yaa aynen. Hep kazayla yakalıyorlar.

Oysa aslında hissetmiş oluyorlar önceden, kocalarının yediği haltları

Acikcasi bir tuhaf oldum okurken. Sizi de uzmek istemem ama bana hic mantikli gelmedi. Haziranda ise girmis esiniz, ee zaten biz hazirandayiz,bismillah daha yeni basladigi bir iste daha yeni tanidigi bir is arkadasina?? cicek yolluyor. Benim icin kavga kiyamet sebebi. Kadin icin yasli zaten vs demis ya,o kadini mutlaka gozunuzle gorun. Tek tavsiyem bu.

Back
X