- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
- Konu Sahibi Selcanevren
Bende öyle düşüniyorum.İş yerine gidin bakın bakalım gerçekten yaşlı,çiçeği solmuş bir hanımefendi var mı? Yoksa zaten belli her sey yalan
Sanırım öyle yapacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşüniyorum.İş yerine gidin bakın bakalım gerçekten yaşlı,çiçeği solmuş bir hanımefendi var mı? Yoksa zaten belli her sey yalan
Bu mevzudan mı ne dediniz nasıl savundu kendisiniKavga ettik zaten
Konuşmuyorum
Ya en azından içinizi bir rahatlatsaydı ne bileyim tanıstırayım vs deseydi bir görüşme ayarlasaydı abla diyorsa zaten şüphe etme sebebimiz de buBende öyle düşüniyorum.
Sanırım öyle yapacağım.
Git bacm iş yerine o kadını bul tanıs anla meseleyiKızlar merhaba
Öncelikle 15 aydır evliyiz. Buraya hep bebek için yorumlar yazıyırdum. 6 aydır bebek istiyoruz. Ve hep onunla uğraşıyorum. Dün akşam birşey oldu ve hala şoktayım. İnanamıyorum anlayamıyorum.
Eşim haziran ayında yeni bir işe girdi
Dün akşam da o sigara içerken telefonundan internetten birşey bakıcaktım
Benim telefonum mutfakta şarjda diye onunkinden baktım. O sırada ekrana sipariş detayı diye birşey düştü. Çiçeksepeti....
Çiçek sipariş etmiş ve teslimi ile ilgili detay gelmiş. Teslim edilen çicek yeni girdiği şirkette bir bayana... kaynar sular indi bana. Hemen sordum oda ik da bi abla var odasında çiçek solmuş onunla dalga geçtim oda bana çok biliyorsan gönder dedi yaşlı zaten ona o yüzden gönderdim dedi. Ama bana bu mantıklı inandırıcı gelmedi. Ben bebek planları yaparken eşimin bunu yapması çok zoruma gitti. İşe geldim. Ana ağlamaktan bütün gece uyumadım. Kimseye anlatamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorım. Bende ona kendini ve kadını kanıtlamadan ispat etmeden onu affetmeyeceğimi sçyledim. Çok üzgünüm. Lütfen akıl verin....
GİDİp kadından notu ile birlikte çiçeği geri alacağını söyledim. Ve bunu yalmadan da barışmicamBu mevzudan mı ne dediniz nasıl savundu kendisini
Bir insanla aynı çatı altında yaşamdan tanıyıp tanımadığını anlamazsın bence çünkü evlilik başka bişey çoğu kişi kaldıramıyor etrafımda çok kişi var o yüzden yazdım mesela ben evlenir evlenmez hamile kaldım çok istiyordum bende aynı tanıdığımı zannediyordum ama ilk yıl kabus gibiydi bebek yaşamadı 10 haftalıkken kürtaj oldum ağlaya ağlaya eşimde bende çok ağladık dönüm noktası gibi oldu o sonradan iyiki öyle olmuş dedmEşimi çok şükğr tanıyorum.
5 yıldır birlikteyiz. 1 senedir evliyiz
Çok geçmiş olsun tatlımBir insanla aynı çatı altında yaşamdan tanıyıp tanımadığını anlamazsın bence çünkü evlilik başka bişey çoğu kişi kaldıramıyor etrafımda çok kişi var o yüzden yazdım mesela ben evlenir evlenmez hamile kaldım çok istiyordum bende aynı tanıdığımı zannediyordum ama ilk yıl kabus gibiydi bebek yaşamadı 10 haftalıkken kürtaj oldum ağlaya ağlaya eşimde bende çok ağladık dönüm noktası gibi oldu o sonradan iyiki öyle olmuş dedm
Sanada çok geçmiş olsun canım rabbim istediğini en güzel en hayırlı zamanda nasip etsinÇok geçmiş olsun tatlım
Msrt ayında bende 12 haftalıkken kaybettim bebeğimi
AminSanada çok geçmiş olsun canım rabbim istediğini en güzel en hayırlı zamanda nasip etsin
Çiçeği geri alsa ne olur ki önemli olan kadın gerçekten yaşlı mı değil mi görmenizGİDİp kadından notu ile birlikte çiçeği geri alacağını söyledim. Ve bunu yalmadan da barışmicam
Yaa aynen. Hep kazayla yakalıyorlar.Nasıl oluyorsa telefonu şarjdayken eşinin telefonunu bişeye bakmak için eline alan her kadının önüne mutlaka kafaya takılacak bir mesaj düşüyor. Firmalar özellikle o anı bekliyor herhalde.
Birine çiçek göndermek arada aşk ilişkisi olduğunun göstergesi değildir. İstediğimiz herkese gönderebiliriz bence. Keşke insanlar daha çok çiçek gönderse. Ama saksılılardan![]()
hayırDogru da olabilir yalan da.
Size aciklama yaparken panik halde miydi? Hali tavri nasildi? Bunlar ipucu verebilir aslinda.