• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lübnanlı garsona aşık olmak

:KK200:
Aklıma geldi başlığı görünce, yıllar önce havaalanında uçağımı beklerken yanımda oturan bir adam dikkatimi çekti. Ama nasıl yakışıklı nasıl güzel anlatamam. Ağzı burnu kalemle çizilmiş gibi. Merak edip elindeki pasaportuna bakmıştım göz ucuyla o da Lübnanlıydı. Hayatımda gördüğüm en yakışıklı birkaç erkekten biridir kendisi. Bu da böyle bir anımdır.:KK45:
Buda çok yakışıklı kalbim küt küt gideyim mi gideyim mi

Kendi ülkemizde kendi memleketimizden bir insanı tanımaya çalışırken bile çok zorlanıyoruz bazen burda okuduklarımdan örnek vereyim çok severek evlendik bilmem kaç yıl flört ettik bu yüzünü hiç görmemiştim diye yazanlar var

Iyi düşün derim bir iki kez göreyim gideyim derken iyice tutulursun yine üzülen siz olursunuz aileniz mezhep yüzünden karşı çıkmış size

Sizce böyle devam ederse bunu Ailene nasıl açıklayacaksin çok yıpranirsin bence bir daha gitmeyin

Hayır normalde tutucu değillermiş diye gösterdiler, arkadaşıma da yaşamadıgım için bilmiyorum çogunluk hırıstıyan olbilir ama bunlar müslümandı ayrıca da modern giyimlilerdi.Biz de şaşırmıştık.
Ben de çok şaşırdım. Belki de bölge bölge değişiyordur. Çünkü onların kadın şarkıcıları falan da oldukça Avrupai.

Kolay kolay sevemiyorum ölüp gitcez dimi sonuçta birkaç arkadaşımla konuştum seni hiç böyle mutlu görmedik sansını dene dediler zaten mutsuzum öyle düşünüyorum ya batarım ya çıkarım

Haklısın ama o zaman yalnız başıma ölüp gideyim mi risk herkes için geçerli tabiki zamanla olur birşeyler mekanın sahibi arkadaşım eğer bir ilişkiye niyetimiz olursa ona mutlaka sorarım kendimde tanımaya çalışırım

Haklısın ama o zaman yalnız başıma ölüp gideyim mi risk herkes için geçerli tabiki zamanla olur birşeyler mekanın sahibi arkadaşım eğer bir ilişkiye niyetimiz olursa ona mutlaka sorarım kendimde tanımaya çalışırım
Tabii ki yanlız kalmayın. Sadece tedbirli olun. Olacağın önüne geçilmez ama nahoş bir durum varsa da bile bile lades demeyin. Önyargılı olmayın ama belli sınırlar içinde tanıyın bence.

Gelişmeleri yaz buraya o zaman inş aradigin mutluluğu bulursun ;)

Bayramdan sonra bir arkadaşımla gitcez öylesine giderim geçerken acıktık gibisinden bakalım ne olur siz bakmayın burda böyle konuştuguma içim korkularla dolu yeni bir ilişki için temkinli olurum mutlaka.gitmezsem aklımda kalacak hep pişman olucam.birde gidince tam bir kıza asılıyormuş tam bir hüsran olur

Ben de romantik olmak isterdim ama adamı gözüm tutmadı, ne mesleğiyle, ne ırkıyla alakalı değil kesinlikle.
Tavırlarından. Özellikle bir yabancı olarak çalıştığı kafeye gelen ilk kez gördüğü müşteriye karşı olan gereksiz samimi hareketlerinden,rahatlığından.Her şey olabilir altında, neler okuyor neler görüyoruz.
Aşırı temkinli ve de dikkatli olmanızı öneririm

Hayırlısı olsun diyorum artık.duygularını belli etmese nerden bilecez belli etse şıpsevdi oluyor bende bilemedim

Ben bi kaç Arap ülkesine gittim pek olumlu düşünemeyeceğim çok çapkınlar. Ondaki bu girişkenliği ilgi çekici bulmuş olabilirsin ama dikkatli ol. Hele yaşı 30 35 civarı diyorsun evli olma ihtimali çok yüksek diyorum.

Ablamda yurtdışında yaşıyor.onunla konuştum çok çapkınlar kimse ilgilenmiyor burda boşver dedi olumlu bakmadı

Adam ikinci seferde nasıl o kadar samimi konuştu sizinle anlamadım. Sonuçta işyeri orası. Bir arkadaş oturma izni için kadınları kafalamaya çalışıyorlar falan demiş. Bence bu da ciddi ciddi üstünde durulması gereken bir husus. Kendinizi fazla kaptırmayın ya. Hevesinizi kırmak istemem ama erkek milleti sonuçta malum.

Benim lübnanlının face instigram adresini tel nosunu buldum.sahte bir face adresi aldım ekledim kabul etti.messengerdan el sallamış nasılsınız dedim bekliyorum bakalım ne yapacak

Back
X