- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi TRENDY1234
Azicik ilgi gosteren her erkege hemen asik olun tamam mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ilgisi varya siz nasıl aşık oluyorsunuz bilmiyorum ki?Azicik ilgi gosteren her erkege hemen asik olun tamam mi![]()
Tatildeyken surekli turistlere sarkan garsonlar vardi malum birini kapaklayip yurt disine yerlesmek amac.Ben saglık memuruyum kızlar.bana göre önemli olan dürüst güvenilir olması ama malum toplum baskısı.biliyorum boşver diyeceksiniz haklısınız.bir kere aşık oldum mezhep farkı vardı olmadı.bu sefer ırk farkı kader bu sefer mutluluk sansını kaçırmak istemiyorum.türkçe biliyor soran olmuş bu arada
O kadar kıskanıyorum düşün![]()
Felaket senaryoları sayesinde gidip çocugu öldüresim varYa bayıldım size :)
Git ya :)
Buda çok yakışıklı kalbim küt küt gideyim mi gideyim mi
Teşekkür ederim beni anlayan biri çıktı şükürGit ya :)
İnsanın içi hayatında kaç kez böyle heyecanla doluyor?
İçindeki o heyecanı kıpırtıyı ben burdan bile hissettim :)
Ha şunu da unutma aşkın gözü kördür derler kalbinin sesini dinle ama mantıklı Uyarılara da kulak ver :)
Hayatımda bir kere daha böyle hissettim iki ay sürdü ilişkimiz mezhep farkı vardı ayrıldık.hep gülümseyerek hatırladım o günleri.hayatımdaki şu mantıklı dedigimiz ilişkiler hep sıkıcı ve bana göre degildi görev gibi yani.ayrıldıktan sonra sen aşkta şansını kaybettin dedim altı yıl sonra aynı şiddette bir duyguyu yakaladım sonu olmadasa belki bir süre mutlu olurum.sonra sıkıcı hayat devam eder sevgisiz.şimdi birileri çıkar prens gibi eşlerini anlatır muhtemelen herkes şanşlı olmuyor bu hayatta gönül işlerinde.aman neyse gidip bir daha görücem en fazla daha mutsuz olurumBilmiyorum belki yaşımın genç olmasındandır ama ben sizi çok iyi anlıyorum bazı insanların kalbi soğuk olur herkese ısınmaz ısınıncada böyle heyecanlanır kendindeki değişikliği farkeder bence sizde de böyle oldu tabi ki temkinli olacaksınız ama yakından tanımaktan kısa süreli vakit geçirmekten insan ne kaybeder ki
Türkçesi senden iyiydiÇocuğun türkçesi iyi miydi? Belki sizi ağırladığımıza memnun olduk, yine bekleriz demeye çalışıyordur.
Ama yine de hoşlandıysan adım atmakta fayda var
Türkçesi senden iyiydi![]()
Yürü kizz kim tutar seniiii :))De ler yesin seni yürüyen türk dil kurumu.benim türkçem iyi degil demedim çocugun türkçesi iyi dedim.okudugunu anlamak önemli.havadan nem kapmadım anlıycagın çocugun ilgisi vardı özetle.