• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lübnanlı garsona aşık olmak

Ben saglık memuruyum kızlar.bana göre önemli olan dürüst güvenilir olması ama malum toplum baskısı.biliyorum boşver diyeceksiniz haklısınız.bir kere aşık oldum mezhep farkı vardı olmadı.bu sefer ırk farkı kader bu sefer mutluluk sansını kaçırmak istemiyorum.türkçe biliyor soran olmuş bu arada
Tatildeyken surekli turistlere sarkan garsonlar vardi malum birini kapaklayip yurt disine yerlesmek amac.
Sizinkide tam ters olabilir lubnandan kacip tr ye yerlesmek icin her gordugune olta atiyor olabilir. Dikkatli davranin..

Üç senedir istanbulda yaşıyormuş ve turizm işiylede uğraşıyormuş.istese oturum için sahte evlilik yapabilir.sizin uyarılarınızda akıllıca hak veriyorum.yıllarca flört edip mutsuz olanlarda var.kalbim ısındı bu duyguyu hergün yakalayamıyorum malesef.ısrarım tanıma istegim bu yüzden.sadece tanıma istegi diyorum dikkat edin.hemen nikah masası degil niyetim.34 yaşında yıllar sonra liseli bir kız gibi kalbimin ölmedigimi anlamamı saglaması.yorum yapan herkese çok teşekkür ederim

:KK200:
Buda çok yakışıklı kalbim küt küt gideyim mi gideyim mi
Git ya :)
İnsanın içi hayatında kaç kez böyle heyecanla doluyor?
İçindeki o heyecanı kıpırtıyı ben burdan bile hissettim :)
Ha şunu da unutma aşkın gözü kördür derler kalbinin sesini dinle ama mantıklı Uyarılara da kulak ver :)

Git ya :)
İnsanın içi hayatında kaç kez böyle heyecanla doluyor?
İçindeki o heyecanı kıpırtıyı ben burdan bile hissettim :)
Ha şunu da unutma aşkın gözü kördür derler kalbinin sesini dinle ama mantıklı Uyarılara da kulak ver :)
Teşekkür ederim beni anlayan biri çıktı şükür:KK200:

Muavinden hoşlanıp hiçbişeyini düşünmeden yazan biri olaraktan kesinlikle yazın diyecektim, ama fake bir hesaba el sallama işareti atmış olması kafamı karıştırdı açıkcası..:bicak:

Kendin olarak git, tanı ve temkinli davram yeterli bence. Umarım hayırlısı olur..:KK200:

Fazla kendini kaptırmadığın sürece sorun yok . Yani görmen gereken şeyleri görmezden gelme. Rica ederim :-)

El salladı ama mesajıma cevap yazmadı muhtemelen oda merak etti nasılsınız dedim cevap yok.gidip bir kahve içicem zaten fal sözü var bana.herkesin ortasında oturum almak için beni nikah masasına götürmez umarım:mad:

Bilmiyorum belki yaşımın genç olmasındandır ama ben sizi çok iyi anlıyorum bazı insanların kalbi soğuk olur herkese ısınmaz ısınıncada böyle heyecanlanır kendindeki değişikliği farkeder bence sizde de böyle oldu tabi ki temkinli olacaksınız ama yakından tanımaktan kısa süreli vakit geçirmekten insan ne kaybeder ki

Bilmiyorum belki yaşımın genç olmasındandır ama ben sizi çok iyi anlıyorum bazı insanların kalbi soğuk olur herkese ısınmaz ısınıncada böyle heyecanlanır kendindeki değişikliği farkeder bence sizde de böyle oldu tabi ki temkinli olacaksınız ama yakından tanımaktan kısa süreli vakit geçirmekten insan ne kaybeder ki
Hayatımda bir kere daha böyle hissettim iki ay sürdü ilişkimiz mezhep farkı vardı ayrıldık.hep gülümseyerek hatırladım o günleri.hayatımdaki şu mantıklı dedigimiz ilişkiler hep sıkıcı ve bana göre degildi görev gibi yani.ayrıldıktan sonra sen aşkta şansını kaybettin dedim altı yıl sonra aynı şiddette bir duyguyu yakaladım sonu olmadasa belki bir süre mutlu olurum.sonra sıkıcı hayat devam eder sevgisiz.şimdi birileri çıkar prens gibi eşlerini anlatır muhtemelen herkes şanşlı olmuyor bu hayatta gönül işlerinde.aman neyse gidip bir daha görücem en fazla daha mutsuz olurum

Çocuğun türkçesi iyi miydi? Belki sizi ağırladığımıza memnun olduk, yine bekleriz demeye çalışıyordur.

Ama yine de hoşlandıysan adım atmakta fayda var

De ler yesin seni yürüyen türk dil kurumu.benim türkçem iyi degil demedim çocugun türkçesi iyi dedim.okudugunu anlamak önemli.havadan nem kapmadım anlıycagın çocugun ilgisi vardı özetle.

Gerçekten insanın karşısına bu duygular çok zor çıkıyor etkiside uzun sürüyor, ben bunun pişmanlığını yaşayan biri olarak söylüyorum güzel hislerinizi tamamen mantığa uydurarak hareket etmeyin, ikisi arasındaki dengeyi sağlayın güzel heyecanında tadını çıkarın

Facede bir sene önce yükledigi bir resminde parmagında alyans var şuan ilişkisi yok yazıyor.bu çocuk evli sanırım:(((

Back
X