Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.793
598
A AklinYolu1

Iyi Carsambalar, hep pazar olacak degil. ya. :cool:

15 Temmuz 2014 de 75 kilo olarak bu ise basladim. Daha onceki baslamalarimi saymazsak tabi. :KK48:

Daha once 10 kilo versem de ara verdim ve bilincli bir sekilde 22 Ekim de 21 gunluk yarisma altinda basladim sayilir. deadline deadline arkadas ile orada tanistik. Tanistigimizdan beni pesimi birakmadi. Ona buyuk fark etmemi yedirememis oldugu icin rovansini istedi, bende 7 hafta ara vererek ona 1 kilo avans verdim.:KK23:

Hedef kilolarimiz hemen hemen ayni. Ona ulasan kazacak. Burada nasil olsa ben kazanicam ama kirilmasin diye ne diyoruz dostluk kazansin.
:KK71:

Ikimizle birlikte butun kilo vermek isteyenlere kolay gelsin. :KK45:

deadline deadline

selam topik ve ziyaretçileri:cool: bende tam tarihi hatırlamaıyorum ama aç karnıma 73.8 kiloyu gördüğümde bu işe dur demenin vakti geldiğine karar vermiştim 2014 nisan gibiydi sanırım sonra kendi uğraşlarımla 69 u görüp dersler falan derken tekrar bıraktım ama kilo almadım pek dikkat ettim çünkü o bile benim için mükemmeldi:KK76: daha sonra 22 ekim 2014 te lucky ve yarışma topiğne daldım aşağıda tabloda var işte devamı 70 le başladım adapte olamaya baya uğraştım tabi sonra bir süre lucky ortalıkta yokken diyet gruplarında yarışamada devam ettim ki hala ediyorum lucky geri gelmişken ve bende artık adapte olmuşken bu duruma düelloya hayır demedim tabiki:-) bakalım 6 hafta sonra bizde ne gibi değişiklikler olacak biraz çekişmeli biraz eğlenceli bir düello bizi bekliyor:KK39::KK39: ikimize de bol şans lucky iyi olan kazansın ama aslında kazanan biz olalım yeter gitsin yağlar:KK5::KK75:

GUN A AklinYolu1 deadline deadline A AklinYolu1 % deadline deadline %
13 Eylul 2015
16 Eylul 2015
20 Eylul 2015
23 Eylul 2015
27 Eylul 2015
30 Eylul 2015
[TD1] 63.1 [/TD1][TD1] 62.8 [/TD1][TD1] - [/TD1][TD1] - [/TD1] [TD1] 62.5 [/TD1][TD1] ? [/TD1][TD1] ? [/TD1][TD1] ? [/TD1] [TD1]? [/TD1][TD1] ? [/TD1][TD1] ? [/TD1][TD1] ? [/TD1] [TD1] ? [/TD1][TD1] ? [/TD1][TD1] ? [/TD1][TD1] ? [/TD1] [TD1] ? [/TD1][TD1] ? [/TD1][TD1] ? [/TD1][TD1] ? [/TD1] [TD1] ? [/TD1][TD1] ? [/TD1][TD1] ? [/TD1][TD1] ? [/TD1]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------

GUN A AklinYolu1 deadline deadline
22 Ekim 2014
29 Ekim 2014
5 Kasim 2014
12 Kasim 2014
19 Kasim 2014
26 Kasim 2014
3 Aralik 2014
18 Aralik 2014
24Aralik 2014
11 Subat 2015
18 Subat 2015
25 Subat 2015
4 Mart 2015
11 Mart 2015
[TD1] .. 68.850 (kg) [/TD1] [TD1] .. 70.0 (kg) [/TD1] [TD1]66.600 kg [/TD1] [TD1].. 69.400 (kg) [/TD1] [TD1]65.550 kg [/TD1] [TD1] 69.0 (kg) [/TD1] [TD1]64.100 kg [/TD1][TD1] 68.500 (kg) [/TD1] [TD1]64.050 kg [/TD1][TD1] 68.200 (kg) [/TD1] [TD1]64.450 kg [/TD1][TD1] 67.800(kg) [/TD1] [TD1]62.200 kg [/TD1][TD1] 66.800 (kg) [/TD1] [TD1]61.550 kg [/TD1][TD1] 66.300 (kg) [/TD1] [TD1]62.100 kg [/TD1][TD1] 66.200 (kg) [/TD1] [TD1] 64.9 (kg)[/TD1][TD1] 63.9 (kg) [/TD1] [TD1] 64.5 (kg) [/TD1][TD1] 63.7 (kg) [/TD1] [TD1] 64.2 (kg) [/TD1][TD1] 63.7 (kg) [/TD1] [TD1] 63.7 (kg) [/TD1][TD1] 63.7 (kg)[/TD1] [TD1] 62.9 (kg) [/TD1][TD1] 63.5 (kg) [/TD1]

sosyal-medyada-cok-konusulan-diyet-taktigi_2069.jpg

Son düzenleme:
Iyi pazarlar, :cool:

15 Temmuzda 75 kilo olarak bu ise basladim. Daha onceki baslamalarimi saymazsak tabi. :KK48:

Bir kac tane diyet topigim var ama artik onlara ait hissetmiyorum kendimi . O yuzden ilk hedef 58 , son hedef 55 kiloya ulasana kadar bu topikte yazacagim. :cool:

Son viraji aliyorum artik. Umarim verdigim kilolari da bir daha almamak uzere vermisimdir. :KK76:

Bana kolay gelsin. :KK45:

En son 18 Aralik : 61.550 kg
yeni topik yeni başlangıçlar lucky hayırlı olsun:-) ben kendi günlüğüm olsun istemiyorum yalnız olmayı sevmiyorum ya o yüzden hiç günlük açmadım bu günlükler kismina senin yarışma sayesinde müdavim oldum ben:-) geleyim mi arada buraya kabul eder misin :KK19:

yeni topik yeni başlangıçlar lucky hayırlı olsun:-) ben kendi günlüğüm olsun istemiyorum yalnız olmayı sevmiyorum ya o yüzden hiç günlük açmadım bu günlükler kismina senin yarışma sayesinde müdavim oldum ben:-) geleyim mi arada buraya kabul eder misin :KK19:

Sagol canim. :KK60: Bundan sonra ben sadece iki topikteyim. Otekini biliyorsun, bir de bu. :KK66:

Sen gelme motivasyonumu dusuruyorsun. :KK70:

Saka canim ya , tabi ki gel her zaman beklerim. :KK51:

Simdiki kilonuzu ve hedef kilolarinizi alalim dl hanim.
:cool:

Sagol canim. :KK60: Bundan sonra ben sadece iki topikteyim. Otekini biliyorsun, bir de bu. :KK66:

Sen gelme motivasyonumu dusuruyorsun. :KK70:

Saka canim ya , tabi ki gel her zaman beklerim. :KK51:

Simdiki kilonuzu ve hedef kilolarinizi alalim dl hanim.
:cool:
sende gelsene :-)
ben kendi kendime ise yaramiyorum galiba başkalarını motive ederim seni de gelip motive ederim ama sen kendine yetiyorsun masallah şimdilik:-)
o zaman yazayim burda dursun kilom:-)
en son kilom arada dusup insede dünkü kilom yani:66.8
öncelikli hedefim 59 maksat 5 leri görmek olsun sonra bakicam oraya ulasayim da önce:-)

sende gelsene :-)
ben kendi kendime ise yaramiyorum galiba başkalarını motive ederim seni de gelip motive ederim ama sen kendine yetiyorsun masallah şimdilik:-)
o zaman yazayim burda dursun kilom:-)
en son kilom arada dusup insede dünkü kilom yani:66.8
öncelikli hedefim 59 maksat 5 leri görmek olsun sonra bakicam oraya ulasayim da önce:-)

Sen derinden ve sessizden geliyorsun iyi ve kalici olacak seninki.
:D

18 Aralikta kac kiloydun kiz. Seni de ekleyeyim listeye. 66.3 kiloymussun. Mesajlarina baktim ama yanlissam duzelt. :cool:

Son düzenleme:

Sen derinden ve sessizden geliyorsun iyi ve kalici olacak seninki.
:D

18 Aralikta kac kiloydun kiz. Seni de ekleyeyim listeye. 66.3 kiloymussun. Mesajlarina baktim ama yanlissam duzelt. :cool:
ben tam sevinmiştim 66.3 diye evet ama dün resim çekeyim dedim 66.8 ödem falan mi bilemedim ama haftaya o kiloya inmem lazım:-) sağol lucky ben her yerde teşekkür ediyorum ya sen bana minnettar diyetci yap nickimi :cool:

Iyi pazarlar, :cool:

15 Temmuzda 75 kilo olarak bu ise basladim. Daha onceki baslamalarimi saymazsak tabi. :KK48:

Daha once 10 kilo versem de ara verdim ve bilincli bir sekilde 22 Ekim de basladim sayilir. O yuzden 22 Ekimden itibaren kilolarimin listesini veriyorum.
:KK51:

Bir kac tane diyet topigim var ama artik onlara ait hissetmiyorum kendimi . O yuzden ilk hedef 58, son hedef 55 kiloya ulasana kadar bu topikte yazacagim. :cool:

Son viraji aliyorum artik. Umarim verdigim kilolari da bir daha almamak uzere vermisimdir. :KK76:

Bana kolay gelsin. :KK45:

GUN A AklinYolu1 deadline deadline
22 Ekim 2014
29 Ekim 2014
5 Kasim 2014
12 Kasim 2014
19 Kasim 2014
26 Kasim 2014
3 Aralik 2014
18 Aralik 2014
[TD1] .. 68.850 (kg) [/TD1] [TD1] .. 70.0 (kg) [/TD1] [TD1]66.600 kg [/TD1] [TD1].. 69.400 (kg) [/TD1] [TD1]65.550 kg [/TD1] [TD1] 69.0 (kg) [/TD1] [TD1]64.100 kg [/TD1][TD1] 68.500 (kg) [/TD1] [TD1]64.050 kg [/TD1][TD1] 68.200 (kg) [/TD1] [TD1]64.450 kg [/TD1][TD1] 67.800(kg) [/TD1] [TD1]62.200 kg [/TD1][TD1] 66.800 (kg) [/TD1] [TD1]61.550 kg [/TD1][TD1] 66.300 (kg) [/TD1]

bana tablo yapmissin cok sevindim telden yaziyorum burda o suratlar yok sana şu kalpli olanini gonderiyorum burdan bunlar idare et:KK19:

bana tablo yapmissin cok sevindim telden yaziyorum burda o suratlar yok sana şu kalpli olanini gonderiyorum burdan bunlar idare et:KK19:

Sana tavsiyem biraz ara verdikten sonra haftada bir (cuma ) gunleri kilo bildirimi yapman. Nasil olsa bildirim yapmiycam deyip isi savsaklama. :63:

Subatta ben geldikten sonra benim kilo durumuma gore yuvarlak masa toplantisi yapariz. :KK45:

Siparis ettigim ders kitabim geldi. Bugun 150 sayfacik bitirmem lazim. :KK53:

Gorusuruz. :KK60:

Sana tavsiyem biraz ara verdikten sonra haftada bir (cuma ) gunleri kilo bildirimi yapman. Nasil olsa bildirim yapmiycam deyip isi savsaklama. :63:

Subatta ben geldikten sonra benim kilo durumuma gore yuvarlak masa toplantisi yapariz. :KK45:

Siparis ettigim ders kitabim geldi. Bugun 150 sayfacik bitirmem lazim. :KK53:

Gorusuruz. :KK60:
kolay gelsin git çalış bakayım:-) yuvarlak masa toplantısına hazır bekliyorum ben burayada yazarim kilo verdikçe:-) görüşürüz:KK60:

Sabah: Sutlu gevrek + 5 badem

Ara : Latte

Oglen : Iki haslanmis yumurta

Ara: Mocha

Aksam : Bir tabak sebzeli pirinc pilavi + patates kizartmasi + ayran

Ara:
Mocha

Gece :
Karnim aciktigi icin bir tabak sebzeli pirinc pilavi + ayran

afiyet olsun:-) bende paylasayim mi :-) dünü tabi;)
2014-12-21 18.46.00.webp aksam ek olarak 2ceviz yedim bende midem sulu gidalardan bir garip oldu :-)

afiyet olsun:-) bende paylasayim mi :-) dünü tabi:KK66:
Eki Görüntüle 1345940 aksam ek olarak 2ceviz yedim bende midem sulu gidalardan bir garip oldu :-)

Gunaydin dl cim. :cool:

Sana da afiyet olsun. Hasta olunca kilo filan umrunda olmuyor insanin. :KK12:

Simdi disari cikiyorum , yine kitapciya gidicem. :D

Bademim bitti , salatam bitti, kahvemde bitti zaten bitmisti. Hepsini almam gerek bugun.

Yemegi zaten disaridan soyluyorum simdilik. Bugun yine chinese. :KK48:

Carsamba gunu gorusuruz . :KK19:

+ Salep :)

Gunu kapattim.
:KK51:
lucky canım cok latte nescafe bişey istedi bugün aklima sen geldin:-) bu mesajı ne zaman görürsün bilmiyorum tabi neyse evde kardeşimin aldığı cok sevdiği kahvelerden kalmış sütlü köpüklüadı nescafenin ondan icicem cok şekerli olmasın diye paketi yarıya bölüp yarısını iceyim dedim cok şekerli mi ki o bilemedim;) artık her kahve iceyim gelince aklima lattelerin mochaların geliyor ya neyse gideyim iceyim ben sevgiler :cool:

Gunaydin dl cim. :cool:

Sana da afiyet olsun. Hasta olunca kilo filan umrunda olmuyor insanin. :KK12:

Simdi disari cikiyorum , yine kitapciya gidicem. :D

Bademim bitti , salatam bitti, kahvemde bitti zaten bitmisti. Hepsini almam gerek bugun.

Yemegi zaten disaridan soyluyorum simdilik. Bugun yine chinese. :KK48:

Carsamba gunu gorusuruz . :KK19:
tam zamanında yazmışım kalp kalbe karşı demişler git al hepsinden bende badem alicam bi ara hep unutuyorum ya:-) neyse seni tutmayım belki gitmişsindir bile:-)

lucky canım cok latte nescafe bişey istedi bugün aklima sen geldin:-) bu mesajı ne zaman görürsün bilmiyorum tabi neyse evde kardeşimin aldığı cok sevdiği kahvelerden kalmış sütlü köpüklüadı nescafenin ondan icicem cok şekerli olmasın diye paketi yarıya bölüp yarısını iceyim dedim cok şekerli mi ki o bilemedim:KK66: artık her kahve iceyim gelince aklima lattelerin mochaların geliyor ya neyse gideyim iceyim ben sevgiler :cool:

Ohhh ne guzel afiyet olsun . Yariya bolersen fazla olmuyor. Bu kis gununde o kadar da icemeyecek miyiz. :KK48:

Nickimi de latte olarak degistiricem yakinda.

.... ama carsambadan sonra subata kadar ara vericem biraz biktim artik.

Hem merakta ediyorum kilo alacak miyim diye. :KK51:

Carsamba 5 te sonuclari aciklayacagiz. :cool: Resmi erken ceksemde saat 5 e dogru gelicem. Kimseyi beklemek istemiyorum cunku. :KK12:

Zamaninda bildirim yapmayan da diskalifiye olacak. :KK12:

Hadi ciktim ben . :KK60:

Ohhh ne guzel afiyet olsun . Yariya bolersen fazla olmuyor. Bu kis gununde o kadar da icemeyecek miyiz. :KK48:

Nickimi de latte olarak degistiricem yakinda.

.... ama carsambadan sonra subata kadar ara vericem biraz biktim artik.

Hem merakta ediyorum kilo alacak miyim diye. :KK51:

Carsamba 5 te sonuclari aciklayacagiz. :cool: Resmi erken ceksemde saat 5 e dogru gelicem. Kimseyi beklemek istemiyorum cunku. :KK12:

Zamaninda bildirim yapmayan da diskalifiye olacak. :KK12:

Hadi ciktim ben . :KK60:
zaten sınavların falan var ara ver bencede alamazsın ya arada kontrol et kendini kışın sıcak hakikaten lazım böyle şeyler:-) nickini luckylatte yapalım cok tatlı oldu çarşamba görüşmek üzere o zaman görüşürüz:KK60:

zaten sınavların falan var ara ver bencede alamazsın ya arada kontrol et kendini kışın sıcak hakikaten lazım böyle şeyler:-) nickini luckylatte yapalım cok tatlı oldu çarşamba görüşmek üzere o zaman görüşürüz:KK60:

Artik unuttum diyeti. Gucsuz dustum biraz. Okul olmasa tinlamam devam ederim de.:KK51: Carsamba ya 62 cikarim ya da 61. Sahiden koruma yarismasi oldu benim icin. :KK53:

Subatta hala latte iciyorsam lucky latte yapicam dl. :cool:

Ha bu arada lattemi iciyorum suan. Originali daha bi baska oluyor. Vanilyali da neymis. :63:

Artik unuttum diyeti. Gucsuz dustum biraz. Okul olmasa tinlamam devam ederim de.:KK51: Carsamba ya 62 cikarim ya da 61. Sahiden koruma yarismasi oldu benim icin. :KK53:

Subatta hala latte iciyorsam lucky latte yapicam dl. :cool:

Ha bu arada lattemi iciyorum suan. Originali daha bi baska oluyor. Vanilyali da neymis. :63:
evet senin ara vermen lazım ama dikkatli ara ver böyle koru bakayım kilonu :KK49:lucky ya orjinali daha güzeldir bence vanilyalısını anlamam ben nescafeninde vanilyalısı vardı ondan içmiştim hiç beğenmedim onun gibiyse herşeyin orjinali:KK22: evde latte varmış ya ben onlarla ilgilenmediğimden bilmiyormuşum meğer ondan içicem yarın kafaya koydum hastayım ya sıcak içecek arıyorum içecek birde kahve içince insan tok hissediyor galiba yarım pakette daha hafif oldu sevdim ben:kk77: latteyi silme kışın olmaz sıcak sıcak bırakacaksan yazın bırak hatta chinese yemeyi bırak arada ye kilo almazsın:oops: görücez bakalım koruyabiliyormusun:KK53:

Back
X