Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

Artik unuttum diyeti. Gucsuz dustum biraz. Okul olmasa tinlamam devam ederim de.:KK51: Carsamba ya 62 cikarim ya da 61. Sahiden koruma yarismasi oldu benim icin. :KK53:

Subatta hala latte iciyorsam lucky latte yapicam dl. :cool:

Ha bu arada lattemi iciyorum suan. Originali daha bi baska oluyor. Vanilyali da neymis. :63:
lucky komşu topiklere gidip beni şikayet mi ediyorsun bakayım:KK67: ay çok pis vurdum sana ben bunu kendime armağan ediyorum ama bakınca bir hoş oluyorum neyse hadi vazgeçtim güçsüz düşmüşsün madem:KK60::KK5:

lucky komşu topiklere gidip beni şikayet mi ediyorsun bakayım:KK67: ay çok pis vurdum sana ben bunu kendime armağan ediyorum ama bakınca bir hoş oluyorum neyse hadi vazgeçtim güçsüz düşmüşsün madem:KK60::KK5:

Cok pis vurmussun hakkaten . :KK70:

Diyeti biraktim ben dun , derslerle birlikte cekilmiyor suan. :mad: Subata kadar diyet lafi duymak istemiyorum. Lahmacun ismarliycam bugun.
:D

... ama 62 yi de gecmemeye calisicam. 5 sene onceki kilom 61.5 tu. Diyete baslamistim sonra bir gun 65 oldum oyle gitti.
:KK70:

Bence bir taneden fazla cunku her topikte yakaliyorum onu. Paralel evrenden buraya gecis yapiyor.
:KK53:

Sus bana cevap verme. Kafama vurdugunu gordum. :63:

Ha sen o tariflerden zayiflayamiyorsun. :KK48:
evet ben aynı anda 4 topikte bulunabliyorum isinlanma diye birşey var bak yer yere yetisiyorum:-) konuyu buraya taşıdım benimde bir kapasitem var sana her yerden cevap veremiyorum:-)

Cok pis vurmussun hakkaten . :KK70:

Diyeti biraktim ben dun , derslerle birlikte cekilmiyor suan. :mad: Subata kadar diyet lafi duymak istemiyorum. Lahmacun ismarliycam bugun.

... ama 62 yi de gecmemeye calisicam. 5 sene onceki kilom 61.5 tu. Diyete baslamistim sonra bir gun 65 oldum oyle gitti.
:KK70:
önce vurdum sonra opmusüm ama bak:-) evet diyeti bırak ama bir cubura saldırma yeter canım lahmacun karataya göre yasak değil hem:-) gunaydin bu arada senin orda sabah ya daha o bizde öğlen oldu:-)

evet ben aynı anda 4 topikte bulunabliyorum isinlanma diye birşey var bak yer yere yetisiyorum:-) konuyu buraya taşıdım benimde bir kapasitem var sana her yerden cevap veremiyorum:-)

önce vurdum sonra opmusüm ama bak:-) evet diyeti bırak ama bir cubura saldırma yeter canım lahmacun karataya göre yasak değil hem:-) gunaydin bu arada senin orda sabah ya daha o bizde öğlen oldu:-)

Kapasitem yok degil de usengecim desene sen suna. :KK70:

Abur cubur zaten hayatimda yok. Gerci dun pretzel (Alman cubuk krakeri) in onunden gectim. Canim cekmedi degil. :KK70:

Burda saat 10 a geliyor daha ve ben dun uyuyamadim yine. :confused:

Latte iciyorum ki uykum acilsin. Cok isim var bugun. :mad:

Ha birde haftaya Turk cayina gecis yapicam. Bunlar son lattelerim. :cool:

Seni de subatta gorecegim. Cok dikkatli bu aralar cok tehlikeli kilo konusunda. :KK12:

Subati atlattin mi tamamdir. :KK19:

Kapasitem yok degil de usengecim desene sen suna. :KK70:

Abur cubur zaten hayatimda yok. Gerci dun pretzel (Alman cubuk krakeri) in onunden gectim. Canim cekmedi degil. :KK70:

Burda saat 10 a geliyor daha ve ben dun uyuyamadim yine. :confused:

Latte iciyorum ki uykum acilsin. Cok isim var bugun. :mad:

Ha birde haftaya Turk cayina gecis yapicam. Bunlar son lattelerim. :cool:

Seni de subatta gorecegim. Cok dikkatli bu aralar cok tehlikeli kilo konusunda. :KK12:

Subati atlattin mi tamamdir. :KK19:
ay hiç uyumadin mi nasıl duruyorsun sen:-) sen gelene kadar sana anca yetisirim ben tatlım zaten hmm belki geçerim seni;) ay evet şubatı atlatsak tamam:-) canım kek istiyor yağsız yapsam mi dedim vazgeçtim bende dünkü yarım paket kahvemi icicem :-) bu arada bugün ki kilomu gordunmu profilde spor falan yapinca daha iyi oldu :-)

ay hiç uyumadin mi nasıl duruyorsun sen:-) sen gelene kadar sana anca yetisirim ben tatlım zaten hmm belki geçerim seni:KK66: ay evet şubatı atlatsak tamam:-) canım kek istiyor yağsız yapsam mi dedim vazgeçtim bende dünkü yarım paket kahvemi icicem :-) bu arada bugün ki kilomu gordunmu profilde spor falan yapinca daha iyi oldu :-)

Gormem mi . Super gidiyorsun.

Nasil duruyorum bir de bana sor. Simdi uykum geliyor gece aciliyor. Ne kadar uykusuz olsam da. :KK70:

Keki onermem onun yerine sicak cikolatayi tercih et. Afiyet olsun. :cool:

Gormem mi . Super gidiyorsun.

Nasil duruyorum bir de bana sor. Simdi uykum geliyor gece aciliyor. Ne kadar uykusuz olsam da. :KK70:

Keki onermem onun yerine sicak cikolatayi tercih et. Afiyet olsun. :cool:
gerçekten mi bana kek hep masum gelmiştir sucluyu bulduk lucky :-) azicik uyu gelince uykunun olmasa da yat belki uyursun birde rahatlatıcı bitki çayları iç belki etki eder adaçayı papatya cayi ihlamur falan denedin mi bayadir uyumuyorsun sen ya doğru dürüst:(

gerçekten mi bana kek hep masum gelmiştir sucluyu bulduk lucky :-) azicik uyu gelince uykunun olmasa da yat belki uyursun birde rahatlatıcı bitki çayları iç belki etki eder adaçayı papatya cayi ihlamur falan denedin mi bayadir uyumuyorsun sen ya doğru dürüst:KK43:

Yok ya uyuyamam da isim var . Ufaktan kacayim ben. :KK53:

Papatya cayi filan ise yaramiyor. Dun icmedim ama arada iciyorum etkilemiyor beni.:KK12:

Simdi gece 2-3 e kadar ders calisinca beyin aktif oluyor. Hep diyorum bugun 12 de yatacagim ama uzuyor iste. :KK69:

Ders calismayi cok seviyorum ondan. :KK70:

Yok ya uyuyamam da isim var . Ufaktan kacayim ben. :KK53:

Papatya cayi filan ise yaramiyor. Dun icmedim ama arada iciyorum etkilemiyor beni.:KK12:

Simdi gece 2-3 e kadar ders calisinca beyin aktif oluyor. Hep diyorum bugun 12 de yatacagim ama uzuyor iste. :KK69:

Ders calismayi cok seviyorum ondan. :KK70:
ay caliskan öğrencim bende severdim bi zamanlar sıkıldım simdi bir saat oturamiyorum ben:-) neyse hadi git işini yap kendine iyi bak cok yorma kendini ama :-) öptüm cok:KK19:

Sevgili gunluk , yilbasindan once 59 kiloyu goremedim ama olsun 61 kiloyu gordum sayilir. :KK51:

Subatta gorusuruz. Donusum muhtesem olacak.

Bundan sonra sadece kendimle yarisicam. Bildirim yapti yapmadi , paylasim yapildi yapilmadi , bekleme derdi yok. Kafama gore takilirim.:KK51:

24 Aralikta diyeti biraktim, 3 Ocak'ta tekrar basliyorum. Tartimi da aldim, artik disari gitmeme gerek yok. :cool:

Biraktigim kilom: 62.100 kg

Ilk hedef 58 kg .

Son hedef 55kg. :KK19:

Bana kolay gelsin.
:KK53:

Son düzenleme:
Ara verdim , subata kadar da ara veriyorum, yalniz almamak icin yeni yontemler deniyorum. :cool:14 Subat'a hedefime ulasmis olarak giricem. :D

24 Aralik biraktigim kilom: 62.100 kg

Subat'a kadar ara verdigim icin aradaki ilk hedefim kilo almamak.

31 Ocak hedef kilom: 62.0 kg

31 Ocak maraton tekrar basliyor.

Ilk hedef 58 kg - Son hedef 55kg. :KK19:

Yeni yil bana +++ saglik +++ sans +++ mutluluk getirsin +++ kilolarimi verme azmi versin :) :nazar:
:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Aci badem , kola, kuru pasta derken biraz tozuttum. :KK48:

Dunden beri biraz duzene girdim. Suan diyet yapiyorum diyemem, diyet yapmiyorum da diyemem.:KK51: Diyet arasi bir sey. :KK70:

31 Ocakta gorecegim kiloyu cok merak ediyorum.
:cool:

Gunumu biraz daha erkene alip kendime bir hedef tablosu olusturdum. :cool:
28 ocak hedef kilo: 62 kg . : 11 Mart hedef kilo: 54.5 kg. 11 Mart 'ta son hedefime ulasacagim insallah.:nazar::D:nazar:

Hayatimdan bazi seyleri cikartip, yeni bazi seyleri ekledim.:KK51: Koruma donemindeyim ama tam gaz vermeye devam. :D

Son düzenleme:
Back
X