Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

lucky bugün öyle şeyler yedim ki bir seni yemedim inan:KK70::KK70: yarından itibaren tam gaz geri geliyorum ama kork benden:cool::cool:

günlük 4. sayfaya dusecekken durdurayim dedim:-) hiç kendimi kiloveriyor gibi hissetmiyorum bu hafta cok sis hissediyorum kendimi bakalım tartı günü gorucem zaten;)

off bu günlükler çok aktif bu aralar başlığımız sayfalar düşüyor iki dkda:KK70: neyse benim reglime az kaldı doyma hissiyatımı kaybettim gibi hissediyorum aslında çok yemiyorum ama bıraksan yerim lucky kendimle savaşıyorum çünkü amacım kilo almak değil vermek:KK70: burası dert topiğm gibi oldu benim kendi kendime konuşuyorum ya neyse gelince okursun zaten görüşürüz :KK68:

heyy lucky yarın tartı günümüz sen ne alemdesin bilmiyorum yarın gelirsin sabah görüşmek üzere:KK60: şu tartı beni güldürsün artık yarın bakalım ne gösterecek:KK23:

gunaydin lucky bu hafta sabitim ben:P o kadaryeme istegime direndim ama böyle oldu napayim:(bu hafta da sana kaldı kazanmak ama düello daha bitmedi:P

off bu günlükler çok aktif bu aralar başlığımız sayfalar düşüyor iki dkda:KK70: neyse benim reglime az kaldı doyma hissiyatımı kaybettim gibi hissediyorum aslında çok yemiyorum ama bıraksan yerim lucky kendimle savaşıyorum çünkü amacım kilo almak değil vermek:KK70: burası dert topiğm gibi oldu benim kendi kendime konuşuyorum ya neyse gelince okursun zaten görüşürüz :KK68:

Gunaydin, bosver topik ikinci sayfaya dussun.Karakterimiz ikinci, ucuncu sayfaya dusmesin. Anladin sen. :KK66:
gunaydin lucky bu hafta sabitim ben:p o kadaryeme istegime direndim ama böyle oldu napayim:KK43:bu hafta da sana kaldı kazanmak ama düello daha bitmedi:p

Uzulme ben de cok veremedim. Dudagimdaki ucukla savasiyorum. :KK12: Haftaya daha iyi olurum ben de. :KK60:

25/02/2015 64.2 kg

Eklentiler

• Photo0078.webp
    Photo0078.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 48
Gunaydin, bosver topik ikinci sayfaya dussun.Karakterimiz ikinci, ucuncu sayfaya dusmesin. Anladin sen. :KK66:

Uzulme ben de cok veremedim. Dudagimdaki ucukla savasiyorum. :KK12: Haftaya daha iyi olurum ben de. :KK60:
ay bir an yanlış görüdm sandım bayadır gelmedin ya merak ettim :KK60: hastalıktan uçuk çıkmıştır vucut direncin düşüyor ya çok kötü bir histir bilrim bu arada resim attım yanlış resim atmışım eski haftanınkini bu haftayı bir türlü atamıyorum şimdi:KK70: dur bekle atacam:KK70:

ay bir an yanlış görüdm sandım bayadır gelmedin ya merak ettim :KK60: hastalıktan uçuk çıkmıştır vucut direncin düşüyor ya çok kötü bir histir bilrim bu arada resim attım yanlış resim atmışım eski haftanınkini bu haftayı bir türlü atamıyorum şimdi:KK70: dur bekle atacam:KK70:

Ugrayamadim fazla ama sebebini biliyorsun ama bildirim gununu asla unutmam. :KK69:

Yuzdeni hesaplamak kolay oldu.:KK70:Nutellayi hayatimizdan cikarmamiz lazim.:KK70:

Ikisini birakayim temiz olsun. :KK70:
:KK70::KK70: evet bu hafta yüzdem çok kolay hesaplandı demi:KK70: nutellalara ölüm ya:KK70: ayakkabılarının ikisinide bırakma ya bir eşinn sende olması lazım nasıl inanacam sen olduğuna sonra:KK70:

:KK70::KK70: evet bu hafta yüzdem çok kolay hesaplandı demi:KK70: nutellalara ölüm ya:KK70: ayakkabılarının ikisinide bırakma ya bir eşinn sende olması lazım nasıl inanacam sen olduğuna sonra:KK70:

Haftaya da ayni performansi bekliyorum. :KK70:Ben yarim is yapmam biraktim mi tam birakirim. :KK70:Nutellayi da tam birakicam bir gun, su ucugum tam gecsin. :63:

ikinizde çok tatlısınız,sohbetinizi keyifle okuyorum :KK37:

Itiraf ediyorum deadline tatli filan degil.:KK53: deadline sen arkana don yavrucum okuma bu mesaji. :KK70:

ikinizde çok tatlısınız,sohbetinizi keyifle okuyorum :KK37:
simsims o senin tatlılığın:KK60:
Haftaya da ayni performansi bekliyorum. :KK70:Ben yarim is yapmam biraktim mi tam birakirim. :KK70:Nutellayi da tam birakicam bir gun, su ucugum tam gecsin. :63:

Itiraf ediyorum deadline tatli filan degil.:KK53: deadline sen arkana don yavrucum okuma bu mesaji. :KK70:
pişt arkamdan konuşma bakayım gelirim oraya :KK67: asıl sen tatlı değilsin:-)

Back
X