• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

Ingilteredeyim ben sen nerdesin. Arkadaslar yeni konu acalim mi , kalsin mi. Topigin adini duzenleyemiyorum o bakimdan. Rahatsiz oluyor musunuz?
ben türkiyedeyim cnm, egede küçük bir şehirde :)
Valla ben rahatsız olmuyorum, ama çoğunluğa da uyarım. Lucky sen bilirisin 6 kişilik duelloya ne deniyor?:rolleyes:

:rolleyes:valla ben de krizdeyim ama o dediğiniz olmaz, ingilizce değil italyanca olcak sayılar :rolleyes:
altı=sei imiş
bu durumda seiello yada seillo falan oluyoruz

Uno(1)
Due(2)
Tre(3)
Quattro(4)
Cinque(5)
Sei(6)
Sette(7)
Otto(8)
Nove(9)
Dieci(10)

italyanca sayılar bunlar mış, A AklinYolu1 lütfen ondan fazla alma olur mu? ona kadar anca öğreniriz, 4 kişi olsak iyiymiş, ona bi kulak aşınalığı var sanki? :KK47:

Uno(1)
Due(2)
Tre(3)
Quattro(4)
Cinque(5)
Sei(6)
Sette(7)
Otto(8)
Nove(9)
Dieci(10)

italyanca sayılar bunlar mış, A AklinYolu1 lütfen ondan fazla alma olur mu? ona kadar anca öğreniriz, 4 kişi olsak iyiymiş, ona bi kulak aşınalığı var sanki? :KK47:
images

kız ben ingilizceyi anca 6 ya kadar sayıyom, italyancayı bire kadar bile sayamam :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Uno(1)
Due(2)
Tre(3)
Quattro(4)
Cinque(5)
Sei(6)
Sette(7)
Otto(8)
Nove(9)
Dieci(10)

Arada italyanca da ogreniyoruz sayende :)) Ispanyolcaya cok yakin.

Yeni konu acildi arkadaslar. Bu duello iki kisilik oldugu icin isme takildim ben. :cool:

deadline deadline da gelseydi iyiydi. Uyanamadi bir turlu.

Back
X