- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 40
- Konu Sahibi AklinYolu1
benim için problem değilIngilteredeyim ben sen nerdesin. Arkadaslar yeni konu acalim mi , kalsin mi. Topigin adini duzenleyemiyorum o bakimdan. Rahatsiz oluyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim için problem değilIngilteredeyim ben sen nerdesin. Arkadaslar yeni konu acalim mi , kalsin mi. Topigin adini duzenleyemiyorum o bakimdan. Rahatsiz oluyor musunuz?
ben türkiyedeyim cnm, egede küçük bir şehirde :)Ingilteredeyim ben sen nerdesin. Arkadaslar yeni konu acalim mi , kalsin mi. Topigin adini duzenleyemiyorum o bakimdan. Rahatsiz oluyor musunuz?
sezgilerime güvenirim benyanıltmaz beni
Ingilteredeyim ben sen nerdesin. Arkadaslar yeni konu acalim mi , kalsin mi. Topigin adini duzenleyemiyorum o bakimdan. Rahatsiz oluyor musunuz?
ben türkiyedeyim cnm, egede küçük bir şehirde :)
Valla ben rahatsız olmuyorum, ama çoğunluğa da uyarım. Lucky sen bilirisin 6 kişilik duelloya ne deniyor?![]()
ha haa pardon ya demiştin evet6 kişilik duello dedim ya![]()
google a sordum da 3 kişilik olanına trüello deniyormuş. 6 yı da siz bulun![]()
şu an gülme kırizindeyimmmmmmm![]()
ayyy gözlerimde yaş geldi, konu başlığımızda öyle olsun sixuello nasıl ama,![]()
valla ben de krizdeyim ama o dediğiniz olmaz, ingilizce değil italyanca olcak sayılar
altı=sei imiş
bu durumda seiello yada seillo falan oluyoruz
Uno(1)
Due(2)
Tre(3)
Quattro(4)
Cinque(5)
Sei(6)
Sette(7)
Otto(8)
Nove(9)
Dieci(10)
italyanca sayılar bunlar mış, A AklinYolu1 lütfen ondan fazla alma olur mu? ona kadar anca öğreniriz, 4 kişi olsak iyiymiş, ona bi kulak aşınalığı var sanki?![]()
Uno(1)
Due(2)
Tre(3)
Quattro(4)
Cinque(5)
Sei(6)
Sette(7)
Otto(8)
Nove(9)
Dieci(10)
italyanca sayılar bunlar mış, A AklinYolu1 lütfen ondan fazla alma olur mu? ona kadar anca öğreniriz, 4 kişi olsak iyiymiş, ona bi kulak aşınalığı var sanki?![]()
italyanca kulağa daha hoş geliyor gerçekten mahzenin dediği gibiolmaz öyle, tadı kalmazsix ello olsun bari :)
![]()
italyanca kulağa daha hoş geliyor gerçekten mahzenin dediği gibi