• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

o da ne acaba hmm dene bakayım bir yeşil çay neden içmiyorsun onun cevabını ver sonra gidebilirisn geç kalacan:KK70:

Yesil cayi bir turlu sevemedim yoksa cok iyi diyorlar. Senin icin zararli degil yani. :KK48:
Hem karistirmayi sevmem Oolong dedim mi oolong. Onunla devam karari aldik. Birbirimizi seviyoruz. :KK70:

1- Bildirimler tarti resmi ile belirtilen tarihlerde saat oglen 12 ye kadar yapilmak zorunda.
2- Baska topiklerde olman bizi ilgilendirmez ama o topiklere zaman ayirip burayi sadece bildirim yapmak icin kullanamazsin.
3- Ciddi olarak kilo vermek istiyorsan bu topikte paylasim yapman bizim icin degil kendin icin bir zorunluluk olmali.
4- Yuzde olarak hesapliyoruz. Yani kilo vermen onemli degil, vucuduna gore verdigin kilo onemli.
5- Kurallar geneldir, kisiye ozel esneklik yapilamaz. Esneklik yaptigim zaman motive dusuklugune sebep oldu/oluyor.
6- Kurallara uymadigin takdirde diskalifiye olursun.

Uyarim diyorsan yarin 12 ye kadar tarti resminle bekliyoruz. :KK50:

Aslında uyarım ama üniversitedeyim hani kaldığım yerde tartı falan yok öğretmenlik okuduğum içinde çok yoğunum..eczabeye gidip fotoğraf .çektirmekte beni zorlar o zaman ben size başarılar dileyip çekiliyim :KK49:

Aslında uyarım ama üniversitedeyim hani kaldığım yerde tartı falan yok öğretmenlik okuduğum içinde çok yoğunum..eczabeye gidip fotoğraf .çektirmekte beni zorlar o zaman ben size başarılar dileyip çekiliyim :KK49:
sende arada gelip takılabilrisn o zaman çok çekişmeli bir düello olacak ama :KK50: muhabbete bekleriz :KK60:

1- Bildirimler tarti resmi ile belirtilen tarihlerde saat oglen 12 ye kadar yapilmak zorunda.
2- Baska topiklerde olman bizi ilgilendirmez ama o topiklere zaman ayirip burayi sadece bildirim yapmak icin kullanamazsin.
3- Ciddi olarak kilo vermek istiyorsan bu topikte paylasim yapman bizim icin degil kendin icin bir zorunluluk olmali.
4- Yuzde olarak hesapliyoruz. Yani kilo vermen onemli degil, vucuduna gore verdigin kilo onemli.
5- Kurallar geneldir, kisiye ozel esneklik yapilamaz. Esneklik yaptigim zaman motive dusuklugune sebep oldu/oluyor.
6- Kurallara uymadigin takdirde diskalifiye olursun.

Uyarim diyorsan yarin 12 ye kadar tarti resminle bekliyoruz. :KK50:

sende arada gelip takılabilrisn o zaman çok çekişmeli bir düello olacak ama :KK50: muhabbete bekleriz :KK60:

Kabul ederseniz tabi ki canım :oops:

Uydugu zaman gel diycem ama 25 Martta biz gidiyoruz. :KK53:

Okulunda basarilar sana, bosver sen kiloyu. :KK51:

burası boş kalmasın yarın geliyoruz değil mi lucky:KK60: şimdilik hoşçakal topik:21:

Arada ceee de kac. Nerden baksan bes kalori. :KK70:
Tarçınlısını dene enfesss oluyor

Su oolong bitsinde sonra , 100 tane aldim illa bitiricem . :KK48:

Uydugu zaman gel diycem ama 25 Martta biz gidiyoruz. :KK53:

Okulunda basarilar sana, bosver sen kiloyu. :KK51:

Arada ceee de kac. Nerden baksan bes kalori. :KK70:

Su oolong bitsinde sonra , 100 tane aldim illa bitiricem . :KK48:
cee demeye geldim güle güle 5 kalori:KK53: ders çalışmaya kaçıcam şimdi bir bakayım dedim gidiyorum sabah görüşürüz lucky 12 den önce tartımla geliyorum silahlarım hazır:KK55:

cee demeye geldim güle güle 5 kalori:KK53: ders çalışmaya kaçıcam şimdi bir bakayım dedim gidiyorum sabah görüşürüz lucky 12 den önce tartımla geliyorum silahlarım hazır:KK55:

Simdi iki mesaj yazip 10 kalori yapayim mi. :confused:

Ben yarin 3 tartiyla tartilip ortalamasini alicam.
:KK70:

Ders belasi bende de var, kolay gelsin. Iyi geceler. :cool:

Slm
Maşallah ne kadar iddialısınız. Bende iddia ya girmeyi özelliklede kazanmayı çok severim:)
Size başarılar dilerim. İnş. İkinizde istediğiniz zamanda istediğiniz kiloda olursunuz.

2015-02-11 08.56.51-1.webp

Simdi iki mesaj yazip 10 kalori yapayim mi. :confused:

Ben yarin 3 tartiyla tartilip ortalamasini alicam.
:KK70:

Ders belasi bende de var, kolay gelsin. Iyi geceler. :cool:
tamam 3 tartı resmini çek ortalama alalım:KK70:

Slm
Maşallah ne kadar iddialısınız. Bende iddia ya girmeyi özelliklede kazanmayı çok severim:)
Size başarılar dilerim. İnş. İkinizde istediğiniz zamanda istediğiniz kiloda olursunuz.
selam canım sağol :KK54: aynı iyi dilekler senin içinde geçerli:KK19:

günaydııın canım, hakem olarak hemen geldim bak... kilon harika benimkine göre... aynen devam...
ay bu kilo almış halim hemde geçen cumadan:KK17: çabalıyorum hala cumaya da düşmem lazım zaten çok hazırım düelloya:KK28:

lucky resim atcam diye 10 dk uğraştım sanırım baya kalori harcadım 2 mesaj atmakta ne siteden atıyorler beni bugün sürekli giriş yapıyorum düelloya site dayanamadı:KK70:

:KK70::KK70: tamam atarım her dk başı:KK48: senin tartı farklı geldi alışmıştım o eczane tartısına ben:KK19: bu arada bu koleksiyondan kaç numaralı tartı bak o 100 gr düşen tartıysa gelir basarım evi:KK67::KK70:

Yok kiz o degil. 100 gramami ihtiyacim var benim.:KK70:Yalniz haftaya Almanyadan gelen olacak kork bence. :-)

Ben de alismisim ona ama zor oluyordu git gel git gel. 9 hafta ne cektim. :63:

Bu arada bir tanitim yazisi yaz da ilk sayfaya koyayim. :KK68:

Back
X