- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ağır oldu yatamam biz 60 altına ineriz dimi lucky
![]()
Tempolu ucarsak gerek yok bence.beratti olmadı sana luckyle not bırakırız![]()
yeşilde benBu sari ayni ben.![]()
vermek şart olduInicigiz tabi. Bana da gorusmem diyor.![]()
iyiliğiniz icin mecburum deadlinecımçok ağır oldu yatamam biz 60 altına ineriz dimi lucky
![]()
uçarsak anca bencedeTempolu ucarsak gerek yok bence.
![]()
yeşilde ben
vermek şart oldubak bizim düello neden tutmamış onu buldum
![]()
iyiliğiniz icin mecburum deadlinecımiki hafta icinde sizden cok iyi sonuclar bekliyorum . Yarın sabahtan itibaren başlayın
sonuçlarınızı dört goZle bekliyorum
![]()
iyiliğiniz icin mecburum deadlinecımiki hafta icinde sizden cok iyi sonuclar bekliyorum . Yarın sabahtan itibaren başlayın
sonuçlarınızı dört goZle bekliyorum
![]()
bilmiyorum ki neyse biz deneyelim birdaha sen yabancı ülke görmüş insansın bu sefer olur benceTuh ismini de degistiremiyorum kaldi artik. Topigi mi tasisak.![]()
Valla size gaz verirken , ben burda neler yiyorumVer gazi...![]()
Hahaha bu da güzelmiş :))beratti olmadı sana luckyle not bırakırız
![]()
artık bize katılırsın sende o zaman 4 martta sende tartıl bakalım kaç kilo olacaksınValla size gaz verirken , ben burda neler yiyorum60 ve ustu olmak an meselesi bakalım ben hafta sonu bittiğinde kac kg ya çıkacağım
![]()
uçarsak anca bencede![]()
bilmiyorum ki neyse biz deneyelim birdaha sen yabancı ülke görmüş insansın bu sefer olur bence![]()
Valla size gaz verirken , ben burda neler yiyorum60 ve ustu olmak an meselesi bakalım ben hafta sonu bittiğinde kac kg ya çıkacağım
![]()
çok iyi fikir benceAc kollarini sana ucarak geleyim.
Olacak olacak. Umut fakirin ekmegidir.
Hain.Benim elimde ise sadece erikli su var.
Iki hafta da sen al ben vereyim . Ayni kiloda baslayalim.
![]()
artık bize katılırsın sende o zaman 4 martta sende tartıl bakalım kaç kilo olacaksındipsiz not lucky :bunu duyan beratti aç gezdi
![]()
deadlinecım ben lucky ilk Yarışması'na katılmıştım zaten :) 3. Olmuştumartık bize katılırsın sende o zaman 4 martta sende tartıl bakalım kaç kilo olacaksındipsiz not lucky :bunu duyan beratti aç gezdi
![]()
lucky bunları çıkar aklından artık bizde yarından itibaren istikrarlı kararlıyızKatilsin bize istikrarli adam lazim zaten.![]()
deadlinecım ben lucky ilk Yarışması'na katılmıştım zaten :) 3. Olmuştum![]()
lucky bunları çıkar aklından artık bizde yarından itibaren istikrarlı kararlıyız
![]()