- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
deadlinecım ben lucky ilk Yarışması'na katılmıştım zaten :) 3. Olmuştum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deadlinecım ben lucky ilk Yarışması'na katılmıştım zaten :) 3. Olmuştum![]()
pişt o mideni dinleme 2 güne susarEvet uyuz 3. olmustu.
Ben kararliyim da midem degil.![]()
pişt o mideni dinleme 2 güne susar![]()
bak ya hiç sana yakışıyor mu sen lucky sin özüne dön bunu söyleyenin sen olması gerekiyorduSuyla susacagini sanmiyorum.![]()
Olur canım ya berabere olalımAc kollarini sana ucarak geleyim.
Olacak olacak. Umut fakirin ekmegidir.
Hain.Benim elimde ise sadece erikli su var.
Iki hafta da sen al ben vereyim . Ayni kiloda baslayalim.
![]()
Kızlar çıkmak zorundayım ben , sonra gorusuruz . Takipdeyim sizi , eminim istediğiniz kiloya ulaşacaksınız . (pişt o mideni dinleme 2 güne susar![]()
bak ya hiç sana yakışıyor mu sen lucky sin özüne dön bunu söyleyenin sen olması gerekiyordu![]()
Olur canım ya berabere olalım
Kızlar çıkmak zorundayım ben , sonra gorusuruz . Takipdeyim sizi , eminim istediğiniz kiloya ulaşacaksınız . () şimdilik Hoşçakalın
![]()
Hahahaha üstünede badem Fıstık yeNeyse cok aciktim. Biraz nutella yeyip geleyim.![]()
Tabiki uğrarım canım bol iştahsız ve nutellasız günler size :)Gorusuruz arada ugra deadline a gaz ver. Acaip ihtiyaci var.![]()
görüşürüzOlur canım ya berabere olalım
Kızlar çıkmak zorundayım ben , sonra gorusuruz . Takipdeyim sizi , eminim istediğiniz kiloya ulaşacaksınız . () şimdilik Hoşçakalın
![]()
Neyse cok aciktim. Biraz nutella yeyip geleyim.![]()
bak sen iyice yoldan çıktın neyse ben 59 olup berattiye gezmelere çıkarım sende burda kalırsınGorusuruz arada ugra deadline a gaz ver. Acaip ihtiyaci var.![]()
Hahahaha üstünede badem Fıstık ye![]()
Tabiki uğrarım canım bol iştahsız ve nutellasız günler size :)
görüşürüz
bak sen iyice yoldan çıktın neyse ben 59 olup berattiye gezmelere çıkarım sende burda kalırsınsonra gelipte beni niye dışladınız deme
![]()
görürsün sen tanımam bak seni ben 59 ken sen 60 larda olursanSen 59 0l da beni dislayabilirsin izin var.inan(a)mayan smiley:
)
Impossible.görürsün sen tanımam bak seni ben 59 ken sen 60 larda olursan![]()
Impossible.Sen 59 iken ben 58 lerde olicigim. Nasil gaz ipragaz.
![]()
bakalım o zaman böyle diyorsun sonra nutella kavanozuyla geziyorsun ortada hiç inandırıcı değil
![]()
hadi bugünlük onada tamamYok yahu.Sezon finali yaptim dedim. Nutella yok artik.
Peynir ekmek yedim biraz.
![]()
hadi bugünlük onada tamam![]()
tamam sen ye senin orda saat erkenPeynir ekmege mi. Onu da mi yemiycektik.![]()
tamam sen ye senin orda saat erkenbizim burda 22.30 olmak üzere bana yasak
![]()