Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

Olabilir aslında, bu ara hastayım dökülüyorum ama kilo verme açısından iyi bişey en azından 4 martta inşallah buraya da bildirim yapayım. benim için de iyi olur:KK5:

selam lucky naber:KK70::KK70: neyse ben yeme isteğime engel olamıyorum yazayım bugünki menümüde durayım artık dedim:mad:
kahvaltı: 2 dilim tambuğday ekmeği 1 yumurtalı omlet
ara yeşilçay 7 çiğ badem
öğle 3 yk yoğurt 1 yk yulaf ezmesi 2 dilim armut 2 dilim portakal
ara mate çayı 4 tane yulaflı kepekli bisküvi
akşam 3 yk bulgur pilavı 1 kase çorba 1 tavuk but haşlama salata
şu an nescafe içiyorum artık gözlerimin önünden tatlılar geçiyor ya hasta olsamda kurtulsam be:KK70::KK70: başka bişey yemiycem söz amma yemişim zaten bu durdurmaya çalışmış halim durmasam ne olacak acaba yakında gelip senin evi yerim ben:KK70::KK70: hadi görüşürüz:KK25::KK25:

Olabilir aslında, bu ara hastayım dökülüyorum ama kilo verme açısından iyi bişey en azından 4 martta inşallah buraya da bildirim yapayım. benim için de iyi olur:KK5:

Biz de fazla kasmiyoruz merak etme. :KK70:

selam lucky naber:KK70::KK70: neyse ben yeme isteğime engel olamıyorum yazayım bugünki menümüde durayım artık dedim:mad:
kahvaltı: 2 dilim tambuğday ekmeği 1 yumurtalı omlet
ara yeşilçay 7 çiğ badem
öğle 3 yk yoğurt 1 yk yulaf ezmesi 2 dilim armut 2 dilim portakal
ara mate çayı 4 tane yulaflı kepekli bisküvi
akşam 3 yk bulgur pilavı 1 kase çorba 1 tavuk but haşlama salata
şu an nescafe içiyorum artık gözlerimin önünden tatlılar geçiyor ya hasta olsamda kurtulsam be:KK70::KK70: başka bişey yemiycem söz amma yemişim zaten bu durdurmaya çalışmış halim durmasam ne olacak acaba yakında gelip senin evi yerim ben:KK70::KK70: hadi görüşürüz:KK25::KK25:

Yaz kizim, adresi veriyorum.:KK45: Yeterince yemissin ama gelme.
:KK70:

Carsamba gunu gorisiciz. :KK53:

Bu sana gelsin deadline. :KK70:
31537_534059653340051_1477374678_n.jpg

valla çarşamba nasıl görüşcez bende meraklıyım:KK70: mart gelmiş ya yaz geldi ben hala aynı yerdeyim:KK70:

:KK70::KK70: geliyorum senin evi yiycem:KK70:

Basladiginda 70 kusur kilo idin. Kendine haksizlik etme.:KK4: Cok guzel tuyolarim var. Carsambayi bekle.:KK60:

Simdi cikmam gerek. Gec kaliyorum. :KK19:

Yok yahu benim ugurlu rakamim 7 dir. Belli olmuyor mu. :KK70:

Aaa ama 7 x 3 te 21 yapiyor. Hadi ordan baglayalim. :KK70:
tamam senin uğurlu rakamların 7 ve katları olsun iyi bağladın:KK70:hazırmıyız lucky yarın görüşüyoruz tartı resimleriyle bereber gel:cool:

Back
X