Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

hanımlar tüyolarınızı özelden değil genelde paylaşsanızda, bizde nasiplensek :cool::KK39:

Kilon kac . 3 haftada kac kilo verebilirsin. Istersen yarin katilabilirsin bize. Fazla olmasa da bir kac kisilik kontenjanimiz var. :KK51:

bu gün 69.5 dim (aman kimse duymasın), 3 haftada 3 kg hedef koyuyorum, peki yarın katılırım size :) mahzen de sanırım katılacaktı, güzel bir yarışma olur düşüncesindeyim, yalnız şimdiden söyleyeyim, korkun benden :cool:

bu gün 69.5 dim (aman kimse duymasın), 3 haftada 3 kg hedef koyuyorum, peki yarın katılırım size :) mahzen de sanırım katılacaktı, güzel bir yarışma olur düşüncesindeyim, yalnız şimdiden söyleyeyim, korkun benden :cool:

Biz de korkmak istiyorduk. :KK70:

Tarti resminle oglen 12 ye kadar katilman gerekecek. :cool:

Grup olarak yarismadan cok , motivasyonu saglamak onemli. Herkes en az 3 kiloyu hedefliyor suan deadline deadline haric. :KK70:

aaa deadline deadline daha fazlasını hedefliyordur zannedersem :)) sabah bildirim yapıcam, kaç kişisiniz?

O kafadan 59 u hedefliyor. :KK70:

Mahzen de katilirsa 4 olacagiz. Zaten ben cok kalabalik istemiyorum cunku sayi cogaldikca motivasyon dusuyor. Dusmesinin sebeplerini ayri bir topik olarak acikliyicigim. :KK70:

Zamaninda bildirim ve paylasim yaparsan 3 kiloyu rahat verirsin. Belki de 4 e de cikabilir. :cool:

O kafadan 59 u hedefliyor. :KK70:

Mahzen de katilirsa 4 olacagiz. Zaten ben cok kalabalik istemiyorum cunku sayi cogaldikca motivasyon dusuyor. Dusmesinin sebeplerini ayri bir topik olarak acikliyicigim. :KK70:

Zamaninda bildirim ve paylasim yaparsan 3 kiloyu rahat verirsin. Belki de 4 e de cikabilir. :cool:

woovvv süper olucak, yarın geleceğim buraya,

deadline deadline 50 lere yaklaşıyor, ben 70 lere :KK23: hedefimi değiştirip 3 hafta sonra 65 yapıyorum :KK54: deadline deadline yetişeceğim sana, korkun benden :cool:

hadi şimdi çıkıyorum, iyi akşamlar şimdiden :KK68:

Slm kızlar bende dahil olmak isterim düelloya ama tlden resim nasıl Yükleniyor ki :KK51:

Slm kızlar bende dahil olmak isterim düelloya ama tlden resim nasıl Yükleniyor ki :KK51:

Resim yuklemek en kolay is. Bilgisayarina yukledikten sonra dosya yukleden yapiyorsun.

bende katılabilir miyim acaba 3 haftada 3 kilo vermeliyim vereceğim :eek::eek:

Kurallarimiz boyle. Bu uc hafta icinde grup motivasyonunu bozan silinir. Darilmaca gucenmece yok. :KK12:

1- Bildirimler tarti resmi ile belirtilen tarihlerde saat oglen 12 ye kadar yapilmak zorunda.
2- Baska topiklerde yazman bizi ilgilendirmez ama o topiklere zaman ayirip burayi sadece bildirim yapmak icin kullanamazsin.
3- Ciddi olarak kilo vermek istiyorsan bu topikte paylasim yapman bizim icin degil kendin icin bir zorunluluk olmali.
4- Yuzde olarak hesapliyoruz. Yani kilo vermen onemli degil, vucuduna gore verdigin kilo onemli.
5- Kurallar geneldir, kisiye ozel esneklik yapilamaz. Esneklik yaptigim zaman motive dusuklugune sebep oldu/oluyor.
6- Kurallara uymadigin takdirde diskalifiye olursun.

Uyarim diyorsaniz yarin oglen 12 ye kadar tarti resminle bekliyoruz. :KK50:

Back
X