Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

akşam yemeğimi yedim biraz önce
Yarım tatlı kaşığı Muhallebi
Bi Çatal pasta
Küçük parmağım kadar pırasa dolması bi tane
1.5 kepçe yoğurt Çorbası
Bol bol yeşillik salatası yağsız
10 adet siyah zeytin

:KK5: gel bir sarılayım lucky:KK74::KK74:

Hayirdir torpil yapacagimi ve kilolarla oynayacagimi mi sandin. :KK70:

Biliyorum ben neden. :KK60:
xenforo-smilies-kk74.gif

:KK70::KK70: resim çekmiyoz mu nasıl eksik yazcam :KK70: iyi yapmışsın aferin bu son kaçamak günün unutma:KK30:

Gunes vuruyor dersin fazla cikmis dersin. Kem kum.:confused:

Survivor u da izliyormussun gordum. :cool:
Yok kiz kacamak degil o benim norma yeme seklim.:KK70: Duzenli oldum mu kilolar gidiyor. :KK66:

Gunes vuruyor dersin fazla cikmis dersin. Kem kum.:confused:

Survivor u da izliyormussun gordum. :cool:
Yok kiz kacamak degil o benim norma yeme seklim.:KK70: Duzenli oldum mu kilolar gidiyor. :KK66:
tamam o zaman sen kendini iyi tanıyorsun zaten:KK68: evet tvde tek izlediğim program birde bu tarz benim izliyordum ilk başta sıktı sonra :KK70::KK70:

tamam o zaman sen kendini iyi tanıyorsun zaten:KK68: evet tvde tek izlediğim program birde bu tarz benim izliyordum ilk başta sıktı sonra :KK70::KK70:

Aynen. Bu tarz benim show da iken iyiydi sonra show u ben yine seyretmeye devam ettim. Erkekleri kattilar. Gozumuz gonlumuz acildi derken tak yarisma bitti. :KK70:

Aynen. Bu tarz benim show da iken iyiydi sonra show u ben yine seyretmeye devam ettim. Erkekleri kattilar. Gozumuz gonlumuz acildi derken tak yarisma bitti. :KK70:
:KK70:bende aynısını düşünüyorum erkeklerin geldiğini geç farkettim 1 hafta izledim sonra geçen haftanın sonunda sevgi kelebeği şeklinde takılıyorlardı ne oluyor dedim finalmiş meğer :KK70:bence fikir güzeldi ama show işte programın arkasında dursaydı yada konsept biraz daha iyi olsaydı süper fikirdi:KK70:

:KK70:bende aynısını düşünüyorum erkeklerin geldiğini geç farkettim 1 hafta izledim sonra geçen haftanın sonunda sevgi kelebeği şeklinde takılıyorlardı ne oluyor dedim finalmiş meğer :KK70:bence fikir güzeldi ama show işte programın arkasında dursaydı yada konsept biraz daha iyi olsaydı süper fikirdi:KK70:

O kavgalar hep yalanmis meger. :KK70:
Erkeklerle sadece iki hafta surdu. Ben de fikir cok gelip bana soracaklardi. :KK70:

O kavgalar hep yalanmis meger. :KK70:
Erkeklerle sadece iki hafta surdu. Ben de fikir cok gelip bana soracaklardi. :KK70:
evet ya cuma günü ah canım gel sana sarılayım falan kanlı bıçaklı herkes birbiriyle sarılmaya başladı çok komikti sarılmasalardı keşke o ne öyle:KK70: birdaha olursa diycem luckye gidin çok manyak fikirleri varmış:KK48: bence sadece erkeklerin olduğu bir tarz yarışması yapsınlar neden olmasın dimi:KK70:

evet ya cuma günü ah canım gel sana sarılayım falan kanlı bıçaklı herkes birbiriyle sarılmaya başladı çok komikti sarılmasalardı keşke o ne öyle:KK70: birdaha olursa diycem luckye gidin çok manyak fikirleri varmış:KK48: bence sadece erkeklerin olduğu bir tarz yarışması yapsınlar neden olmasın dimi:KK70:

Evet bizim icin daha iyi olur. :KK70:

Survivor da hangi tarafi tutuyorsun. :cool:

:KK70:ünlüleri tutuyorum turabi duygu ve sahra varken gönüllüleri tutasım gelmiyor:KK70:anıl ve berna şu anda favorilerim ordaki iyi başladılar bence:KK52:

Dogru soze ne denir ama unlulerde de sevemedigim bir iki kisi var. Suan kimseyi tutamiyorum o yuzden.

Ben sedayi seviyorum off ya offf yaaa . :KK70:

Dogru soze ne denir ama unlulerde de sevemedigim bir iki kisi var. Suan kimseyi tutamiyorum o yuzden.

Ben sedayi seviyorum off ya offf yaaa . :KK70:
valla benim anıl sevgim ağır basıyor daha öncede anılı tutuyordum bu seferde onu tutuyorum :KK52: ay seda çok sevimli ya sakar birde konuşöması falan çok tatlı bak seviyorum onu:KK66: kimi sevmiyorsun:KK70:

valla benim anıl sevgim ağır basıyor daha öncede anılı tutuyordum bu seferde onu tutuyorum :KK52: ay seda çok sevimli ya sakar birde konuşöması falan çok tatlı bak seviyorum onu:KK66: kimi sevmiyorsun:KK70:

Anil i hatirlamiyorum ben. Eskiden izlemiyordum. Hilmicem ve Murat i severdim eskiden hey gidi gunler. :KK70:Gokhan da iyiydi gecen sene. Gokhan ve Murat bu sene de katilmaliydi. :KK23:

Bir de Taner ve Ozlem i de tanimiyorum ama onlar yanlis yarismaya gelmis.
:KK70:

Back
X