- 28 Şubat 2021
- 958
- 711
- 53
Direk transfer günü mü dediler kac gun sonda peki transfer oldunuz adettenAdet dizenleyici verdi dr um. Lucrinden sonra onu kullandım. Sonra da adet olunca kontrole gitmiştim transfer günü verilmişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk transfer günü mü dediler kac gun sonda peki transfer oldunuz adettenAdet dizenleyici verdi dr um. Lucrinden sonra onu kullandım. Sonra da adet olunca kontrole gitmiştim transfer günü verilmişti
Yok adet olunca gittim dr hesapladı. 18.günde adetin 18.gününde transfer olmuştumDirek transfer günü mü dediler kac gun sonda peki transfer oldunuz adetten
Aynen böyle oldu gittiğinizde gün verir hayırlı olsun pozitif sonuçlansın inşallahBanada sadece dediler bugün vur adetin 3cu günü gel
Her doktorun tarzı farklı demek ki bilmiyorum kiDoktorum dedi lucrin vurulunca transfer planlamasinda adet gününün önemi yok gibi bi cümle kullandı
Cok teşekkür ederim emriyo gününe göre ayarliyorlar sanırım transfer gününü de sizin kaçıncı gün emriyosuyduAynen böyle oldu gittiğinizde gün verir hayırlı olsun pozitif sonuçlansın inşallah
Aaa öyle mi bilmiyordum benCok teşekkür ederim emriyo gününe göre ayarliyorlar sanırım transfer gününü de sizin kaçıncı gün emriyosuydu
Merhaba, bu evde kendimiz yapabileceğimiz türden bir iğne mi diğerleri gibi? Yoksa eczanede vs. mı yaptırmak gerekiyor? Şimdiden teşekkürler cevabınız için.Evet kullandım transfere hazırlıkda , 21 cı gunde vurdum reglın
Deyermı bılmıyorumkı doktorda bilgiler 29 cu gunde olmuşdumLucrin Vurulduktan kac gun sonda adet oldunuz progesteron değeriniz kac çıkmışti acaba
Martın 3 vurdum , martın 13 oldumLucrin Vurulduktan kac gun sonda adet oldunuz progesteron değeriniz kac çıkmışti acaba
Bende 21 cı gunde vurukdum , 10 gun sora regk oldum şimdi transfer hazılıgındayımBana doktorum bir önceki reglimin 18-20inci günleri arasında kullanmamı söyledi. Anladığım kadarıyla folikğllerin daha senkronize büyümesi için yapılan bir işlem. (Uzun protokol yerine) Yani Ekim ayı adeti ile tüp bebeğe başlayacaksak, Eylül adetinin 18-20inci günleri arasında tek doz lucrin verdi. Bunun alternatifi olarak bir önceki reglide doğum kontrol hapı kullanmak olacaktı. Ben daha kolay olacağı için lucrin kullanmaya karar verdim. Benzer bir tecrübesi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.