Lucrin depot baskılama ?

Merhaba ben de iğneyi yaptım Nisanın 7 sinde , yaklaşık 10 gün içinde adet olmam gerekiyormuş bu arada da kan tahlillerimi yaptırdım o şekilde söylediler , adetin 3 ya da 4. Günü gel dediler , sonrasında neler oluyor bilgisi olan arkadaşlarım aydınlatabilir mi ☺️
Sonra rahim hazırlığı yapıyorlar ilaç verip . Ve transfer :) bu iğne hormon baskılama iğnesi genelde çikolata kisti olanlara veriyorlar

evet pkos bizim sorun ve iğne yerim ağrıyor hafifte kızarık sizde de oldumu
Ben iğneyi yaptığım günün akşamı hafif ağrım oldu ve o tarafın üstüne doğru yatamadım sabahta hafif ağrım vardı ama aşırı değil, sonrasında geçti ağrı. Kızarıklık hiç olmadı bende

Merhaba ben de iğneyi yaptım Nisanın 7 sinde , yaklaşık 10 gün içinde adet olmam gerekiyormuş bu arada da kan tahlillerimi yaptırdım o şekilde söylediler , adetin 3 ya da 4. Günü gel dediler , sonrasında neler oluyor bilgisi olan arkadaşlarım aydınlatabilir mi ☺️
Selam banada aynı şekil dediler ama ben 30 nisanda daha olcam iğne , iğneden 3-4 gun sora testlerı ver regl 2-3 cı gun gel dedıler

O zaman gecıkme olmadı normal regl oldunuz diymi?
Evet tam 9. Gün adet oldum ben gecikmedi hiç, hastene kontrolüne de gittim cumartesi gidicem yine rahim kalınlığının önce incelmesi lazımmış 5 istiyorlarmış minimum , benim 8 çıktı , sonra ilaçla kalınlaştırmak istiyorlarmış cumartesi 5 in altına düşerse ilaca başlayacaklar

Evet tam 9. Gün adet oldum ben gecikmedi hiç, hastene kontrolüne de gittim cumartesi gidicem yine rahim kalınlığının önce incelmesi lazımmış 5 istiyorlarmış minimum , benim 8 çıktı , sonra ilaçla kalınlaştırmak istiyorlarmış cumartesi 5 in altına düşerse ilaca başlayacaklar
Ne garıp kalınlaşsırcaklar ama incelsın sora garıp , ınshAllah güzel gecer,

Merhaba canım sen doktora gittin mi? Bana esrofem diye bi hap yazdılar onu kullanıcam 2 hafta kadar sonra yine kontrole gideceğim
Merhaba canım henüz gitmedim . Doğum kontrol hapı kullanıyorum 10 gün sonra muhtemelen adet olucam o zaman gidicem. Estrfofem verdiyse , transfer için rahim mi hazırlamış oluyor canım ?

Back
X