Gebe misiniz pekiBen 17 şubatta vurmuştum üzerinden adet geçirdim ve 29 martta transfer edildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebe misiniz pekiBen 17 şubatta vurmuştum üzerinden adet geçirdim ve 29 martta transfer edildi
Tamam canım bekliyorum güzel haberlerimiz olsun yaAynen canım bu salı kontrole gideceğim galiba bu defa ilaçta vereceklerbakalım yazarım buraya gidince
![]()
Sonra rahim hazırlığı yapıyorlar ilaç verip . Ve transfer :) bu iğne hormon baskılama iğnesi genelde çikolata kisti olanlara veriyorlarMerhaba ben de iğneyi yaptım Nisanın 7 sinde , yaklaşık 10 gün içinde adet olmam gerekiyormuş bu arada da kan tahlillerimi yaptırdım o şekilde söylediler , adetin 3 ya da 4. Günü gel dediler , sonrasında neler oluyor bilgisi olan arkadaşlarım aydınlatabilir mi![]()
Evet ama değerim çok düşük takip ediliyor düşmüyor ama az yükseliyorGebe misiniz peki
İnşallah artarak ilerlerEvet ama değerim çok düşük takip ediliyor düşmüyor ama az yükseliyor
İnşallah canımİnşallah artarak ilerler![]()
Acıbadem Bülent beye gidiyorum bende sizde sıkıntı pcos muyduFulya özkan beye gidiyorum ben.siz ?
evet pkos bizim sorun ve iğne yerim ağrıyor hafifte kızarık sizde de oldumuAcıbadem Bülent beye gidiyorum bende sizde sıkıntı pcos muydu
Amin amin inşallah bu yolda olan herkese Allah güzel sonuçlar nasip etsin inşallahTamam canım bekliyorum güzel haberlerimiz olsun ya![]()
Ben iğneyi yaptığım günün akşamı hafif ağrım oldu ve o tarafın üstüne doğru yatamadım sabahta hafif ağrım vardı ama aşırı değil, sonrasında geçti ağrı. Kızarıklık hiç olmadı bendeevet pkos bizim sorun ve iğne yerim ağrıyor hafifte kızarık sizde de oldumu
Bende sadece transfer olcakNetten baktığım kadarıyla yumurta çatlamayı önlemek için vuruluyor iğne.
Selam banada aynı şekil dediler ama ben 30 nisanda daha olcam iğne , iğneden 3-4 gun sora testlerı ver regl 2-3 cı gun gel dedılerMerhaba ben de iğneyi yaptım Nisanın 7 sinde , yaklaşık 10 gün içinde adet olmam gerekiyormuş bu arada da kan tahlillerimi yaptırdım o şekilde söylediler , adetin 3 ya da 4. Günü gel dediler , sonrasında neler oluyor bilgisi olan arkadaşlarım aydınlatabilir mi![]()
Ben dün adet oldum yarın hastaneye gidiyorumSelam banada aynı şekil dediler ama ben 30 nisanda daha olcam iğne , iğneden 3-4 gun sora testlerı ver regl 2-3 cı gun gel dedıler
Benimde transfer olucak canımBende sadece transfer olcak
Ben dün adet oldum yarın hastaneye gidiyorum
O zaman gecıkme olmadı normal regl oldunuz diymi?Ben dün adet oldum yarın hastaneye gidiyorum
Evet tam 9. Gün adet oldum ben gecikmedi hiç, hastene kontrolüne de gittim cumartesi gidicem yine rahim kalınlığının önce incelmesi lazımmış 5 istiyorlarmış minimum , benim 8 çıktı , sonra ilaçla kalınlaştırmak istiyorlarmış cumartesi 5 in altına düşerse ilaca başlayacaklarO zaman gecıkme olmadı normal regl oldunuz diymi?
Ne garıp kalınlaşsırcaklar ama incelsın sora garıp , ınshAllah güzel gecer,Evet tam 9. Gün adet oldum ben gecikmedi hiç, hastene kontrolüne de gittim cumartesi gidicem yine rahim kalınlığının önce incelmesi lazımmış 5 istiyorlarmış minimum , benim 8 çıktı , sonra ilaçla kalınlaştırmak istiyorlarmış cumartesi 5 in altına düşerse ilaca başlayacaklar
Merhaba canım sen doktora gittin mi? Bana esrofem diye bi hap yazdılar onu kullanıcam 2 hafta kadar sonra yine kontrole gideceğimTamam canım bekliyorum güzel haberlerimiz olsun ya![]()
Merhaba canım henüz gitmedim . Doğum kontrol hapı kullanıyorum 10 gün sonra muhtemelen adet olucam o zaman gidicem. Estrfofem verdiyse , transfer için rahim mi hazırlamış oluyor canım ?Merhaba canım sen doktora gittin mi? Bana esrofem diye bi hap yazdılar onu kullanıcam 2 hafta kadar sonra yine kontrole gideceğim
Aynen öyle canımMerhaba canım henüz gitmedim . Doğum kontrol hapı kullanıyorum 10 gün sonra muhtemelen adet olucam o zaman gidicem. Estrfofem verdiyse , transfer için rahim mi hazırlamış oluyor canım ?