Lucrin depot baskılama ?

Merhaba evet bana da vurmuşlardı bazı tüp bebek merkezleri yapıyor ama üstünden çok zaman geçti baskılama inmesinden sonra yanlış hatırlamıyorsam adet olmamı beklemeler ve transfer yaptı

Ç
Lucrin iğnesi vurulan var mı benim gibi ? Şu an 1 aylık baskılama tedavisi görücem .
Merhaba canım bende dondurulmuş embriyom var transfer için gitmiştin 2 nisanda bana da bu iğneden yaptılar. Hemşireye sordum transfer ne zaman olur diye iğneyi vurduktan tahmini 1 ay sonra dedi. Bakalım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah 🤲😍

Ç

Merhaba canım bende dondurulmuş embriyom var transfer için gitmiştin 2 nisanda bana da bu iğneden yaptılar. Hemşireye sordum transfer ne zaman olur diye iğneyi vurduktan tahmini 1 ay sonra dedi. Bakalım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah 🤲😍
Aa aynı anda olmuşuz iğneyi canım 😌 acaba ne zaman olucaz transfer bakalımm bi de rahim hazrlama olur dimi kalınlaşması için

Banada reglin 21 cı gunde burulcak . Sora regl olcan hazırlık transfer dedıler , ne için ki bu iğne tam bılgısı olan varmı

Merhaba ben de iğneyi yaptım Nisanın 7 sinde , yaklaşık 10 gün içinde adet olmam gerekiyormuş bu arada da kan tahlillerimi yaptırdım o şekilde söylediler , adetin 3 ya da 4. Günü gel dediler , sonrasında neler oluyor bilgisi olan arkadaşlarım aydınlatabilir mi ☺️

Merhaba ben de iğneyi yaptım Nisanın 7 sinde , yaklaşık 10 gün içinde adet olmam gerekiyormuş bu arada da kan tahlillerimi yaptırdım o şekilde söylediler , adetin 3 ya da 4. Günü gel dediler , sonrasında neler oluyor bilgisi olan arkadaşlarım aydınlatabilir mi ☺️
Merhaba bende bugün vuruldum sizde pkos varmıydı

Back
X