lucrin in yan etkileri

ah_ah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
160
0
96
Ankara
az önce ilk kez lucrin vurdum,midem bulanıyor,tansiyonum oynamış olabilir diye düşünüyorum ancak iğne yaptığım yerin çevresi ceviz büyüklüğünde kızardı.sizde de oldu mu kızlar?ne olur bana dua edin,4 yıllık hasretim son bulsun artık..

hmm cnm hayırlısı olsun hemen hemen aynı zamanlarda başlamışız lucrine.. bnide bi tuhaf yapıyo ama algılayamıyorum henz 4 oldu.. daha çook uzun süre de devm..bnm bağırsaklarım tuhaflaştı bu kadar yan etki oluyo mu acaba kuruntu mu psikolojik mi yada? ilk denememi.. bnm de kızarıp geçio o bişi diill...

Kızlar bende uzun süre lukrin kullandım ama hiç yan etkisini görmedim.zaten lukrin bildiğim kadarıyla yumurtaları baskılamak için.bence korkmayın,panikte yapmayın.ama ilk iğneyi yaptığınızda kızarması normal o bende de oluyodu.:nazar::nazar:

lucrin benimde bugün 11 inci iğnemi olucak daha öncede ilk tüp bebek tedavimde kullandım ikiside uzun protokol ama inanılmaz rahatsızlık veriyor bana. kabızlık yapıyor gaz oluyor bacaklarımda ağrı oluyoki ağrıdan uyuyamıyorum bazen karnımda inanılmaz bir şişlik ilaçda kullanamıyorum ama yürüyüş biraz iyi geliyo. Allah yardımcımız olsun valla çok zor yaa. Ama sonuç yeterki iyi olsun bunlar unutulur.

slm bende başlayacam lucrine size d.k. hapı kullndınız mı uzun protokol uygulanmışya o açıdan.
beni daha çok psikolojik olarak etkilemişti ilk denememde..

az önce ilk kez lucrin vurdum,midem bulanıyor,tansiyonum oynamış olabilir diye düşünüyorum ancak iğne yaptığım yerin çevresi ceviz büyüklüğünde kızardı.sizde de oldu mu kızlar?ne olur bana dua edin,4 yıllık hasretim son bulsun artık..

Arkadaşım morarma bende de olmuştu sebebi iğneyi hemen çekmek. İlacı enjekte ettikten sonra 5 e kadar say öyle çek. Diğer saydıkların yan etkilerinden bende olmadı ama okumuştum. Artarsa doktoruna danış.

lucrin benimde bugün 11 inci iğnemi olucak daha öncede ilk tüp bebek tedavimde kullandım ikiside uzun protokol ama inanılmaz rahatsızlık veriyor bana. kabızlık yapıyor gaz oluyor bacaklarımda ağrı oluyoki ağrıdan uyuyamıyorum bazen karnımda inanılmaz bir şişlik ilaçda kullanamıyorum ama yürüyüş biraz iyi geliyo. Allah yardımcımız olsun valla çok zor yaa. Ama sonuç yeterki iyi olsun bunlar unutulur.

bnm de 5 oldu .... hemen hemen aynı dönemde başlamışız sayılır cnm bnm ilk... uzun protokol redglden sonraki 21 ci gün oluyomuş ama bana 10 gün sora başladılar bu da daha çok iğne demek :( ben pek algılayamıyrm henüz şaka gibi hani bebek için diilde bi teavi gibi gelio bana bakalım hayırlısı artık...

şişkinlik ve iğnenin yerlerinde kızarıklık bende de olmuştu bu kadarla kaldığı için sevinmiştim fakat bir süre sonra bir hafta kadar sabah lucrin akşam gonal-f kullanmaya başlayınca o zaman psikolojik olarak 2 gün sağlam sarsmıştı yan etkilerinide okumamıştım etkilenirim diye ama kolay değil tabii hem bu ilaçları kullanıp hemde böyle bir süreçden geçmek..Allah hepimizin yardımcı olsun...

az önce iğnemi vurdum ve kanadı,çok panikledim.sanki ağzıma ilaç tadı geldi,oysaki doğru yaptım herşeyi...sinirim bozuldu.gaz ve şişkinlik bugün artmaya başladı...böyle gidersse işte ne yapıcambilmiyorum:( arkadaşlar dr um bana bir şırıngayı 2-3 kez kullan dedi ama 2.kullanışta iğne içeri çok zor giriyor,çok sinir yaa..siz ne yapıyorsunuz bu konuda?

bnm de 5 oldu .... hemen hemen aynı dönemde başlamışız sayılır cnm bnm ilk... uzun protokol redglden sonraki 21 ci gün oluyomuş ama bana 10 gün sora başladılar bu da daha çok iğne demek :( ben pek algılayamıyrm henüz şaka gibi hani bebek için diilde bi teavi gibi gelio bana bakalım hayırlısı artık...

benimde çikolata kistlerim var,o nedenle 10.gün başlancaktı,son e2 tahlilimden sonra 21.gün olarak değişti....bugün 4. yü vurdum.eşim iş seyahatinde olduğundan tüm tedavi boyunca evde kendi kendime idare edicem..elimden gelse tek başıma yapıvericem ama son aşama için yine paşamı bekliyoruz...

Arkadaşım morarma bende de olmuştu sebebi iğneyi hemen çekmek. İlacı enjekte ettikten sonra 5 e kadar say öyle çek. Diğer saydıkların yan etkilerinden bende olmadı ama okumuştum. Artarsa doktoruna danış.

5 e kadar saymayı zaten yapıyorum ama yine kızarıyo,yanma azaldı ama bu kez de kanadı:( iğneyi çekerken diğer elinizle tuttuğunuz deriyi bırakıyor muydunuz?

az önce iğnemi vurdum ve kanadı,çok panikledim.sanki ağzıma ilaç tadı geldi,oysaki doğru yaptım herşeyi...sinirim bozuldu.gaz ve şişkinlik bugün artmaya başladı...böyle gidersse işte ne yapıcambilmiyorum:( arkadaşlar dr um bana bir şırıngayı 2-3 kez kullan dedi ama 2.kullanışta iğne içeri çok zor giriyor,çok sinir yaa..siz ne yapıyorsunuz bu konuda?

Biz her defasında tek iğne kullandık ve attık. Dolayısıyla iğneler çabuk bitti. Sonrasında hastanedeki hemşirelere sorduk onlarda kullanılmamış kucrin iğneleri varmış onları bize verdiler sağolsunlar.

5 e kadar saymayı zaten yapıyorum ama yine kızarıyo,yanma azaldı ama bu kez de kanadı:( iğneyi çekerken diğer elinizle tuttuğunuz deriyi bırakıyor muydunuz?

Bana iğneleri eşim yaptı, o yaparken deriyi falan tutmuyordu, uygun yerine normal gergin deriye direk saplıyordu. Hiç sorun yaşamadım. (Bir defa morarma dışında)

dr bana göbeğinden 3 parmak uzağı iki parmağınla deriyi sıkıştır ve dik şekilde batır dedi.acaba iğneler yetmezse insülin şırıngası alsam olur mu?? biraz aklım karışık

evet arkadaşım insülin iğneleri ile yapabilirsin ben öyle yapıyordun ve bence 1 iğneyi 1 defa kullan mikrop riski olabilir bence. bebişler gelsinde bunarın hepsine değer

evet arkadaşım insülin iğneleri ile yapabilirsin ben öyle yapıyordun ve bence 1 iğneyi 1 defa kullan mikrop riski olabilir bence. bebişler gelsinde bunarın hepsine değer

pınarcım insülin iğneleri bundan daha mı kalın?ya da farklı bir şey var mı?

Daha kalın değil ama daha kısa. Biz de emin olamadığımızdan hemşireden iğne istedik.

Back
X