Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce ilk kez lucrin vurdum,midem bulanıyor,tansiyonum oynamış olabilir diye düşünüyorum ancak iğne yaptığım yerin çevresi ceviz büyüklüğünde kızardı.sizde de oldu mu kızlar?ne olur bana dua edin,4 yıllık hasretim son bulsun artık..
lucrin benimde bugün 11 inci iğnemi olucak daha öncede ilk tüp bebek tedavimde kullandım ikiside uzun protokol ama inanılmaz rahatsızlık veriyor bana. kabızlık yapıyor gaz oluyor bacaklarımda ağrı oluyoki ağrıdan uyuyamıyorum bazen karnımda inanılmaz bir şişlik ilaçda kullanamıyorum ama yürüyüş biraz iyi geliyo. Allah yardımcımız olsun valla çok zor yaa. Ama sonuç yeterki iyi olsun bunlar unutulur.
bnm de 5 oldu .... hemen hemen aynı dönemde başlamışız sayılır cnm bnm ilk... uzun protokol redglden sonraki 21 ci gün oluyomuş ama bana 10 gün sora başladılar bu da daha çok iğne demekben pek algılayamıyrm henüz şaka gibi hani bebek için diilde bi teavi gibi gelio bana bakalım hayırlısı artık...
Arkadaşım morarma bende de olmuştu sebebi iğneyi hemen çekmek. İlacı enjekte ettikten sonra 5 e kadar say öyle çek. Diğer saydıkların yan etkilerinden bende olmadı ama okumuştum. Artarsa doktoruna danış.
az önce iğnemi vurdum ve kanadı,çok panikledim.sanki ağzıma ilaç tadı geldi,oysaki doğru yaptım herşeyi...sinirim bozuldu.gaz ve şişkinlik bugün artmaya başladı...böyle gidersse işte ne yapıcambilmiyorumarkadaşlar dr um bana bir şırıngayı 2-3 kez kullan dedi ama 2.kullanışta iğne içeri çok zor giriyor,çok sinir yaa..siz ne yapıyorsunuz bu konuda?
5 e kadar saymayı zaten yapıyorum ama yine kızarıyo,yanma azaldı ama bu kez de kanadıiğneyi çekerken diğer elinizle tuttuğunuz deriyi bırakıyor muydunuz?
evet arkadaşım insülin iğneleri ile yapabilirsin ben öyle yapıyordun ve bence 1 iğneyi 1 defa kullan mikrop riski olabilir bence. bebişler gelsinde bunarın hepsine değer