lucrin kullanıp adeti gecikenler yardım:(((

ozlemcım bende adetın 21,gunu lucrın ve farrıtole baslamıstım
farrıtolu sabah aksam 6 gun lucrınle beraber kullanmıstım
ama bıraktıktan 7 gun ıcınde olmam gerekıyordu olmamıstım
doktorum 7 gun ıcınde olmazsan 8,gun gel demıstı
cunku oda kıst olusur dıye suphelenmıs lucrın bazı kadınlar kıst yapıyormus
sonra gıttım 8,gunu doktor baktı usg de bırsey gormedı hamdolsun ama 2 gun daha bekle dedı eve gıttım adet oldum:)
yanı vucuttan vucuda degısıyormus canım hem sıkıntı yapma
gecıkmede doktorun ne derse onu yap canım

nisam canım çok teşekkür ederim inşallah benimkide sökülür ne diyeyim bekliyorum bakalım yalnızbende kist çıktı inşalalh eritmişimdir halbuki hiç olmazdı bende ya :(((

Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum 23 aralıkta yumurtalarım toplandı ama bir türlü değerler normale dönmedi doktorum 21. Günde lucrine başlattı şimdi 4 .günümdeyim acaba bende şimdiden aslan pençesi içsem mi garantilemek için.sıkıldım demek istemiyorum yakınmıyorum ama gittikçe umudumu kaybediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum 23 aralıkta yumurtalarım toplandı ama bir türlü değerler normale dönmedi doktorum 21. Günde lucrine başlattı şimdi 4 .günümdeyim acaba bende şimdiden aslan pençesi içsem mi garantilemek için.sıkıldım demek istemiyorum yakınmıyorum ama gittikçe umudumu kaybediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.

konuyu başlatmışım ama sonrasında hiç devam etmedim şimdi sizin yazınızı görünce yanıtlamadıan geçmek istemedim, canım bende o dönemi çok zor geçirdim inan ne yapsam ne etsem nasıl kolaylaşır diye düşündüm ama ilaçla beraber herhangi bir kür kullnamakta istemedim adetim söküldükten sonra civanperçemi içtim ama :)))) rabbim seninde yardımcın olsun canım....

slm ben adetin 21. günü lucrin kullanmaya başladım, bugün 17. iğnemi yapacam ama hala regl olmadım..
sizce sorun ne olabilir bende bir iki cvp var ama yarın dr. mi arayacam..
stres ve kist ihtimalleri üzerinde duruyorum..
birde benim adetim normalde 35 40 günde bir olur lucrinin başka bilmediğim bir etkisi var mı?
görüşlerinizi bilgirirseniz sevinirim..

12, iğneden sonra hala regl olmadınızsa doktorla irtibat kurmanız gerekliydi bence gecikmeden bilgi verin (bu arada 2-3 gün gecikme normal kabul ediliyor)

12, iğneden sonra hala regl olmadınızsa doktorla irtibat kurmanız gerekliydi bence gecikmeden bilgi verin (bu arada 2-3 gün gecikme normal kabul ediliyor)

regl tarihi lucrin kullanan bazı hastalarda 2 ayı bile bulabiliyormuş tedavinin ve kişinin durumuna göre:))

Allahtan ben oldum :))

slm kızlar bende lucrin maduruyum :61: bende 13.ignemi yaptım bu akşam.hala adetimde tık yok..merkezi aradım ve kist oluşmuş olabilir hemen gel dediler.yarın randevum var bakalım dr ne dicekk.inşallah bişey yoktr yaa .

regl tarihi lucrin kullanan bazı hastalarda 2 ayı bile bulabiliyormuş tedavinin ve kişinin durumuna göre:))

Allahtan ben oldum :))

gözün aydın senin adına sevindim darısı benim başıma . bişey merak ettim acaba kaçıncı iğnede adet oldun.lucrinin yanında herhangi bişey kullandınmı.

gözün aydın senin adına sevindim darısı benim başıma . bişey merak ettim acaba kaçıncı iğnede adet oldun.lucrinin yanında herhangi bişey kullandınmı.

slm ipekada, işallah en kısa zamanda olursun:))
ben 18. lucrinde oldum. Dr normal dedi, herhangi bir kist yokmuş sadece lucrin bazen adette düzensizlik yapabiliyormuş 2 ay bile geciken varmış:)) Allah tan benimki öyle olmadı senin ki de olmaz rahat ol.. ancak benim adetler 35 40 günde bir olur bende 37. gün olmuş oldum yani..
ben lucrinle bişey kullanmadım. adetin 2. günü gonol f e başladım hala kullanıyorum perşembe kontrol var işte:))
sen nerede tedavi görüyorsun arkadaşım dr kim acaba?

Son düzenleme:
slm ipekada, işallah en kısa zamanda olursun:))
ben 18. lucrinde oldum. Dr normal dedi, herhangi bir kist yokmuş sadece lucrin bazen adette düzensizlik yapabiliyormuş 2 ay bile geciken varmış:)) Allah tan benimki öyle olmadı senin ki de olmaz rahat ol.. ancak benim adetler 35 40 günde bir olur bende 37. gün olmuş oldum yani..
ben lucrinle bişey kullanmadım. adetin 2. günü gonol f e başladım hala kullanıyorum perşembe kontrol var işte:))
sen nerede tedavi görüyorsun arkadaşım dr kim acaba?

cnm ben umut tüpte tedavi görüyom.dr ulun bey.ben kontrole gittim olmayınca kist felan yok ama söktürücü verdi gr onu kullanıyoom yrın son baklım gellicekmi......genelde bende senin gibi geç adet görürdüm hep ama önceden kistlerim varmış ondanmış megersem.sonra dr tüp bebek tedavisine başlamadan kistlerini tedavi etti şimdi yeniden başlamasın die galiba söktürücü hap verdii.sen nerde tedavi oluyosun senin dr kim.

arkadaşlar lucrinde 14. iğnemi oldum ama olmayınca bugün merkeze gittim kist oluştuğunu öğrendim ve onlarda iğne ile foliküllerin içini boşaltabiliriz dedi ama ben yanaşmayınca 28ine randevu verdiler inşallah o güne kadar gelir ya... bu durumda olupta ek iğneleri kullanan ve ve o sırada adet gören var mı ? ya da adet kanamasını başlatmak için başka yollar denendi mi ilaç gibi mesela? ne ollur yardım edin....
Merhaba ben lucrin 2.gunde kanama oldu normal mi normal adetimi 3 gün gecti

Back
X