• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LUCRIN ve adet gecikmesi

aysunayy

Can kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
14.831
16.267
823
42
herkese merhaba kizlar tup bebek tedavisi görüyorum...Transfer olacağım kismetse ancak rahimde incelme gördüğü için doktorum 1 doz lucrin depot kullandim adetin 20.gunu ve bu ayki adetinin 2.gunu gel dedi bana...beklemedeyim hala bugun 35.gunum artik hala adet olmadım bu kadar geciktirmek normal mi başına gelen varsa lütfen yazsin.

10 yılda 1 kez bile normal yolla hamilelik olmadığı icin hamilelik şüphem de yok test yapmadim normalde 25-28. Günler adet olurum ve hic aksamaz lucrin kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mi

Bende tup bebek tedavisi icin dogum kontrol hapi ile kullandim lucrini ama gecikme vs yasamadim hatta hapin etkisiyle erken bilr oldum

Bende tup bebek tedavisi icin dogum kontrol hapi ile kullandim lucrini ama gecikme vs yasamadim hatta hapin etkisiyle erken bilr oldum
Ben de hic gecikme yaşamadım bu zamana kadar normalde olsam hamileyim diye düşünürüm ama ilac etkisidir diye düşünüyorum bilemedimnartik yarin test yapayim bari de icim rahatlasin

1 kez bile normal yolla hamile kalamayinca umitsizim ama

Back
X