Merhaba

Bugün Cihan beye muayene oldum, çok şükür bir sıkıntı görmedi. Sadece kilolu olduğum için uyardı, o konuda zaten çok dikkat ediyorum.
Şimdi sana işleyişi anlatayım canım, biraz karışık gitmeden fikrin olsun: biz tam 8de oradaydık eşimin de diş randevusu vardı, erken gidelim dedik. Ama ben hayli erken gitmişim ilk giden bendim

8:30da orada olmak ideal. Poliklinik girişinden girip kadın doğum polikliniğinde sekretere kayıt yaptırıyorsunuz, bir alt katta veznede ödeme yapıyorsunuz sonra sizi 3. Kata yönlendiriyor. Orası polikliniklerin olduğu binada değil diğer çok katlı binada 3. Kata çıkıp doğum servisinin önündeki perinatoloji odasına giriyorsunuz, sekreter kayıt yapıyor, sıraya alıyor. Doktor 9 gibi geldi, ilk beni aldı ama benden sonra da çok fazla kalabalık yoktu yani poliklinikteki gibi bir kaos yok orada

.
Öncelikle şunu söyleyeyim eşler muayene odasına alınmıyor gerçi ben tek girdim ama eşleri almıyoruz demişti sekreter. Doktor gayet nazik, açıklayıcı konuşuyor. 20 25 dk civarı sürdü muayene. Tarama testlerini de görmek istiyor bu arada aklında bulunsun. Muayene olurken odada öğrenciler de var, doktor her yeri detaylı inceliyor ama annenin görebileceği bir ekran yok arada gösteriyor doktor.
Yani özel ilgi ekstra soru cevap detaylı açıklama falan istersek özele gitmek gerekiyor maalesef. Benim tek bir endişem vardı, onun da cevabını aldığım için içim çok rahatladı. Benim beklentimi karşıladı açıkçası, zaten doktora da güvendim o yüzden bunlar benim için çok önemli değildi. Ama herkesin beklentisi aynı olmuyor maalesef :) Umarım sen de gittiğinde güzel haberler alıp dönersin bunlara takılmazsın :)