- 19 Mayıs 2009
- 456
- 234
- 333
- Konu Sahibi citkirildim
-
kesinlikle reklamyasakkelimecunku ben dunya capinda bir firmanin ortagiyim:teytey:
ben 2 yıldır kullanıyorum lush ürünlerini,favori parçam,catastrophe cosmetic taze yüz maskesi,cildi yumuşacık yapıyor,kokusunu da çok seviyorum,çok hoş bir maske,tavsiye edebilirim. onun dışında pek çok ürününü kullandım,genelde memnun kaldım ama sürekli olarak kullandıgım şey american cream saç kremi ve katı parfümü,kokusu dolayısıyla bayılıyorum,yeni vanilyalı bir katı parfüm daha çıkmış onu da deneyecegim en kısa sürede ^^
Canım benm aldığım bütün ürünler karma ciltler için zaten...Bak özellikle karpuz dilimide yazmış catastrophe cosmetic taze yüz maskesi inanılmaz bir ürün, ısrarla tavsiye ederim canım, bir taraftan cildi nemlendirip bir yandanda cildi ölü hücrelerden arındırıyor :)
mrb bende neler kullandigimi yazayim cildim kurubuyrunnnnnnnnnangels on bare skin yuz temizleyicisi,new kalip sampuan,sultana of soap sabun,skin drink yuz nemlendiricisi,king of skin body butter.bunlari kullaniyorum bu ara yine bi alisverise cikmak istiyorum yeni lushlarrr alirsam yazarim kizlar:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?