• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lustral ve gebelik

Ne kadar sürede hamile kaldınız lustralin hamileliği yavaşlatıcı bir etkisi var mı biliyor musunuz? Ben de citoles 20 kullanıyordum gebelik istediğim için doktorum lustral 25 mg a geçirdi doz yetmedi 50 ye çıktık 6 aydır falan bebek istiyoruz ama olmadı henüz acaba ilaç yavaşlatıyor olabilir mi.ki? Siz 50 mg ile hamile kalmışsınız bilgilendirirseniz sevinirim
Canım ben de citoles kullanıyordum ama gebelik istediğim için doktor lustrale geçirdi. Sanmam yavaşlatıcı etkisi yoktur. Bende pko vardı o yüzden geç hamile kaldım. Geç dediğim de 6 ay korunmasız ilişkiden sonra.

Canım ben de citoles kullanıyordum ama gebelik istediğim için doktor lustrale geçirdi. Sanmam yavaşlatıcı etkisi yoktur. Bende pko vardı o yüzden geç hamile kaldım. Geç dediğim de 6 ay korunmasız ilişkiden sonra.
Peki lustrali ilk 3 ayda da kullandın mı canım seninle öykümüz benzer benide bu sebeple lustrale geçirdi doktorum kadın doğumcuna söylersin hamilr kalınca dedi sakıncası yok bu ilacın stres daha zararlı dedi

Back