Lütfe cevap verin!

Bi sorun olabilir mi?

• Ankete Katılan
    5

merimericik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
219
168
103
Merhaba arkadaşlar
Son adet tarihime göre (8mart) bugün 5+3 hamileyim. Fakat salı günü yani 3 gün önce verdiğim kan testi değerim 120 çıktı... Nasıl oluyor bu sizce bi sıkıntımı var?
İlk öğrendiğimde 32 di 48 saat sonra 70 oldu en sonda 120. ... Çok kafama takıyorm akşam dr gidicem ama bu bi sorun mu acaba ?

Son düzenleme:
Peki doktor birşey demedi mi? Geç döllenme olabilir. Bence testi yineleyin artış var mı bakılsın.

Peki doktor birşey demedi mi? Geç döllenme olabilir. Bence testi yineleyin artış var mı bakılsın.
Dr henüz gitmedim numaras vardı msj attım değer iyi cuma gel dedi bu akşam 5 te gidicem sabahta hcg verdim sağlık ocağnda ne zaman çıkar sonuç bilmiyorum...

Dr henüz gitmedim numaras vardı msj attım değer iyi cuma gel dedi bu akşam 5 te gidicem sabahta hcg verdim sağlık ocağnda ne zaman çıkar sonuç bilmiyorum...
Telaş yapmayın bence. Sonuçuda sorarsınız sağlık ocağına. Hem doktor iyi dediyse kafanıza takmayın

Önemli olan 48 saatte bir 2 ye katlanmasi ve katlanmış zaten.doktorunuz da iyi demiş degeriniz için.sıkıntı yoktur allahın izniyle.hayırlı olsun bebişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…