- 20 Ocak 2015
- 327
- 186
- 63
- Konu Sahibi sahraaaaaaa
-
Aslında bu söylediklerin senin sorunlu olduğunu göstermez canım insanları fazla önemsemekten vazgeçmen mümkün olmayabilir ancak kendini önemsemeye başladığında bunlar düzelecektir yaklaşık altı ay önce şu saydıklarının hepsi bende de vardı sonra farkettim ki ben kendime vermem gereken değeri başkalarına veriyorum hayatımın merkezinde aslında ben olmalıyım bunu farkettiğin zaman emin ol herşey düzelecek :)Cok mutluyum hariks bir nisanlim ve benim vok sevdigini bildigim kocamsn bir ailem var
Amaaa
Takıntilarımdan nasıl kurtulabilirim?
insanları fazla önemsemkten nasıl vazgecebilirim?
Geceler boyu o niye bunu dedi bu niye bunu dedim demekten uyuyamıyorum?
Gerçek bir Dost neden edinemiyorum, insanlara fazla değer verdikçe onlar için neden degersizlesiyorum
Çok kız arkadaşım var ama ötesi olmuyor ben sürekli arasam da onlar benim kadar istekli olmuyor
Bendeki ya da insanlardaki problemin adini koyabilecek biri var mı
Lütfen ...
Oncelikle zaman ayırıp bana cevap verdiğin için çok teşekkürlerAslında bu söylediklerin senin sorunlu olduğunu göstermez canım insanları fazla önemsemekten vazgeçmen mümkün olmayabilir ancak kendini önemsemeye başladığında bunlar düzelecektir yaklaşık altı ay önce şu saydıklarının hepsi bende de vardı sonra farkettim ki ben kendime vermem gereken değeri başkalarına veriyorum hayatımın merkezinde aslında ben olmalıyım bunu farkettiğin zaman emin ol herşey düzelecek :)
aslında kendini koruman mantıklı ama bence asıl anlaman gereken şeyy senin ne kadar değerli olduğunOncelikle zaman ayırıp bana cevap verdiğin için çok teşekkürler
Gercekten ben bunun çaresini bulamadım tek yaptığım şey artık beni uzebilecegini düşündüğüm insanların hayatıma girmesini engellemek çünkü çok üzülüyorum
Ama inanıyorum ki sadece Allah rızası için ve samimiyetle bana yaklaşacak ve dostluğuna inanaccagim bir insan karşıma çıkacak umitliyim bunu istiyorum da ...
Kendimin değerinin farkında olduğumu düşünüyorum beni üzmeye hickimsenin hakkı olmadığına ve izin vermedigimden bunun böyle olduğunun göstergesi benceaslında kendini koruman mantıklı ama bence asıl anlaman gereken şeyy senin ne kadar değerli olduğun
Aynen oyle yapıyorum yaklaşık 6 yıldırçevrenizdeki insanları fazla önemsemekten vazgeçemiyorsanız, onları hayatınızdan çıkarın ! az insan çok huzur
En azindan yalnız olmadığımı görmek rahatlattı sorun bende mi demeye başladım yaaAa benn. Ben de oyleyim valla ama artik takmiyorum aman bosver diyorum icimden hemen baska seylere yoneliyorum. Ama benim de etrafimda insanlar olmasina ragmen durust ve iyi niyetli davranmama ragmen olmuyo kafama gore biri cikmiyo sanki. Ben de kabullnendim napim
Ben antalyadayım sen nerdesin :)Valla ben de tekim herhalde diyodum
Hadi yaa bak bu kadarı beni şaşırtır bn merkezde yim ya sen ?Ben antalyadayım sen nerdesin :)
PardonHadi yaa bak bu kadarı beni şaşırtır bn merkezde yim ya sen ?
Canım inanırmısın aynı benim gibisin, bende bir türlü çözemedim bunuCok mutluyum hariks bir nisanlim ve benim vok sevdigini bildigim kocamsn bir ailem var
Amaaa
Gerçek bir Dost neden edinemiyorum, insanlara fazla değer verdikçe onlar için neden degersizlesiyorum
Çok kız arkadaşım var ama ötesi olmuyor ben sürekli arasam da onlar benim kadar istekli olmuyor
Lütfen ...
Cok mutluyum hariks bir nisanlim ve benim vok sevdigini bildigim kocamsn bir ailem var
Amaaa
Lütfen ...
Senin kurduğun Cümleler çok mantıklı her işin üstesinden gelebiliyorsundur biraz senin kadar olgun olsaydım hayatımdaki işe yaramaz insanları işe yarar hale getirirdimmm..Aslında sevinilecek bir şey değil ama eğer benim gibi bir başkaların olduğunu gormeseydim yakın zamanlarda psikoloğa gidecektim bn de bir sorun olduğunu düşünerek o zamn hoşgeldiniz bdnim dünyama belki biz birbirimize Dost oluruz buradan olabildiğince en azından ben varım buna ...
Bende öleeeKendim yazmış gibi okudum bunu, aynı durumdayız... Bende aynı durumdayım
Canım benim ya çok teşekkürler ama boş insanlarla ugrasmamak gerektiğini öğrendim ben çünkü senin de boş bir insan haline getiriyorSenin kurduğun Cümleler çok mantıklı her işin üstesinden gelebiliyorsundur biraz senin kadar olgun olsaydım hayatımdaki işe yaramaz insanları işe yarar hale getirirdimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?