lütfeeeeen yardım!!!

sahraaaaaaa

Ohh miss gibi huzur
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
327
186
63
Cok mutluyum hariks bir nisanlim ve benim vok sevdigini bildigim kocamsn bir ailem var
Amaaa
Takıntilarımdan nasıl kurtulabilirim?
insanları fazla önemsemkten nasıl vazgecebilirim?
Geceler boyu o niye bunu dedi bu niye bunu dedim demekten uyuyamıyorum?
Gerçek bir Dost neden edinemiyorum, insanlara fazla değer verdikçe onlar için neden degersizlesiyorum
Çok kız arkadaşım var ama ötesi olmuyor ben sürekli arasam da onlar benim kadar istekli olmuyor
Bendeki ya da insanlardaki problemin adini koyabilecek biri var mı
Lütfen ...

Aslında bu söylediklerin senin sorunlu olduğunu göstermez canım insanları fazla önemsemekten vazgeçmen mümkün olmayabilir ancak kendini önemsemeye başladığında bunlar düzelecektir yaklaşık altı ay önce şu saydıklarının hepsi bende de vardı sonra farkettim ki ben kendime vermem gereken değeri başkalarına veriyorum hayatımın merkezinde aslında ben olmalıyım bunu farkettiğin zaman emin ol herşey düzelecek :)

Oncelikle zaman ayırıp bana cevap verdiğin için çok teşekkürler
Gercekten ben bunun çaresini bulamadım tek yaptığım şey artık beni uzebilecegini düşündüğüm insanların hayatıma girmesini engellemek çünkü çok üzülüyorum
Ama inanıyorum ki sadece Allah rızası için ve samimiyetle bana yaklaşacak ve dostluğuna inanaccagim bir insan karşıma çıkacak umitliyim bunu istiyorum da ...

aslında kendini koruman mantıklı ama bence asıl anlaman gereken şeyy senin ne kadar değerli olduğun

aslında kendini koruman mantıklı ama bence asıl anlaman gereken şeyy senin ne kadar değerli olduğun
Kendimin değerinin farkında olduğumu düşünüyorum beni üzmeye hickimsenin hakkı olmadığına ve izin vermedigimden bunun böyle olduğunun göstergesi bence

çevrenizdeki insanları fazla önemsemekten vazgeçemiyorsanız, onları hayatınızdan çıkarın ! az insan çok huzur

Ama bir yandan da acaba yapmacık mi davranmalıyim diye soruyorum kendime
Ben insanlara dürüst oldukça adam yerine koydukca kimseden hakettiğim değeri göremiyorum
Ama nerde yalancı nerde yapmacık davranan insan var herkesin canısi herkesin değer verdiği kişi oluyor...
Bir şey Sormak istiyorum sana
Sence kiskanildigimiz için bu sekilde bir tutumla karşılaşıyor olabilir miyiz zaman zaman aklıma bu geliyor
Hani biz insanlara bunu hissettirmek de onlar dışardan görünen mükemmel hayayimizdan ötürü kıskançlık duygusuyla bunları yapıyor olabilirler mi

Aa benn. Ben de oyleyim valla ama artik takmiyorum aman bosver diyorum icimden hemen baska seylere yoneliyorum. Ama benim de etrafimda insanlar olmasina ragmen durust ve iyi niyetli davranmama ragmen olmuyo kafama gore biri cikmiyo sanki. Ben de kabullnendim napim

En azindan yalnız olmadığımı görmek rahatlattı sorun bende mi demeye başladım yaa

Canım inanırmısın aynı benim gibisin, bende bir türlü çözemedim bunu

Kendim yazmış gibi okudum bunu, aynı durumdayız... Bende aynı durumdayım

Aslında sevinilecek bir şey değil ama eğer benim gibi bir başkaların olduğunu gormeseydim yakın zamanlarda psikoloğa gidecektim bn de bir sorun olduğunu düşünerek o zamn hoşgeldiniz bdnim dünyama belki biz birbirimize Dost oluruz buradan olabildiğince en azından ben varım buna ...

Senin kurduğun Cümleler çok mantıklı her işin üstesinden gelebiliyorsundur biraz senin kadar olgun olsaydım hayatımdaki işe yaramaz insanları işe yarar hale getirirdimmm..

Kendim yazmış gibi okudum bunu, aynı durumdayız... Bende aynı durumdayım
Bende öleee ama sonra farkına vardım ki önemsemeyince önemseniyorsun okadar ilgilenirdim arkilerimle ama baktım onlar kendi aleminde onların yaptığını Yaptım ilgilenmedim aramadım cvp veremedim konuşmadım sonra bi baktım majlar çağrılar üst üste ilgi gösterdiğini belli etme yardım et ama asla üstüne düşerek yapma sonunda sen mutlu olacaksın!!!

Senin kurduğun Cümleler çok mantıklı her işin üstesinden gelebiliyorsundur biraz senin kadar olgun olsaydım hayatımdaki işe yaramaz insanları işe yarar hale getirirdimmm..
Canım benim ya çok teşekkürler ama boş insanlarla ugrasmamak gerektiğini öğrendim ben çünkü senin de boş bir insan haline getiriyor
Ama birgün gerçek bi Dost çıkacak ve ahirim diyw bir tabir kullanıyorlar yaa ondan olacak inanıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…