Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Lutfeen bildiklerinizi paylasiinnn :(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

xxmgifq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
44
0
96
İstanbul
Arkadaslar saclarim cok dokuluyor bir tutam kaldi resmen ama en kotusu sacimin önü açılmaya basladi lutfen ne yapabilirim ne iyi gelir herkesten yardim bekliyoruum ://

Mutlaka bir doktora gorun canim. Cozuler araken, yeni urunler denerken bazen daha cok zarar veriyoruz cildimize ve saclarimiza.
Ama benden tavsiye doktora gorunene kadar Zink iceren sampuanlar kullan ve arada bir argan yagi ile badim yagini karistirip sur

Bölgesel olarak bakım yağları falan diyorlar.hoş bende kullanıyorum ama şampuana dogum kontrol hapı kattım ben.iyi geldi sanırım.bide biotin aldım solgar.in 5000.linkten.tavsiye ederim

benimde ayni sekilde bir ttutam sac kaldi..ve en kotusude onlerim cok acik:(( hicbirsekilde bir cozum bulamadim....

Bölgesel olarak bakım yağları falan diyorlar.hoş bende kullanıyorum ama şampuana dogum kontrol hapı kattım ben.iyi geldi sanırım.bide biotin aldım solgar.in 5000.linkten.tavsiye ederim
canim ya bu dogm kntrl hapini bn suan devam edioyorum cok dokulme yapti bnde korkuyorum biraksammi yoksa incelen saclari dokup yenisimi cikaracak die de bekl3memmi lazim

canim ya bu dogm kntrl hapini bn suan devam edioyorum cok dokulme yapti bnde korkuyorum biraksammi yoksa incelen saclari dokup yenisimi cikaracak die de bekl3memmi lazim
canım bendede dökülme yaptı.hemde öyle böyle değil.bıraktım.arada bir biotın hap alıyorum.dokulmeyi anca toparlayabildim.hanı malum çok reklamı cıkan serumu ve şampuanı olan urunden"b...n" kullandım.üç aya anca toparladı.saçlarım gürleşti.ama düzenli olarak serumu ile beraber kullandım

Back
X