• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen 2dk ayırın bana !!

rasevil

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
23
5
6
27
Ben 20 yaşındayım, çok kötü şeyler yaşadım ağır yıkılmama gayreti gösterip geldiğim son noktada tıkanıyorum Bana destek eli uzatıp akıl verecek anneler ablalar arıyorum şu an hikayeme gelince.. yaşayan ölü bir anne baba (görüşemiyoruz ki umurlarında değil) 2 ablam ve ben yurtta büyüdüm ben sonrası ise ablamlar memur olunca aldılar beni sonra bir adam sevdim bu hayata rağmen çok sevdim güvendim herşeyi yaptım hatta bir ara ayrıldık bir kızla takıldı intihar ettim ama affettim onu herşeye rağmen affettim. En sonunda herşeyden başka bir hayatım onunla mutlu olacağımız bir yuvam olsun istedim ve birlikte eve çıktık 1 ay sürmedi evi bırakıp gittim çok şey söylendi ve artık yediremeyecek hale geldim şimdi hem işimi kaybettim 2 ay ödenmemiş bir kredim ve kredi kartı borcumdan başka birşeyim yok ve kriz kış sebebiyle iş bile bulamıyorum üniversite ye hazırlanmakta istiyorum yada ölüp gideyim diyorum ona bile hakkım yok kredi kefilim ablam çünkü bir çıkış yolu verin bana inanmaktan kırılmaktan ve yıkılmadım ayaktayımı oynamaktan çok yoruldum uykuyu sevmezdim yataktan çıkamıyorum içim sıkışıyor aşk acısı bir yana içimde öldü umutlarım...

İşimi bırakıp kız arkadaşımın yanına gittim o gece İstanbula eğer kalırsam onu affederdim bir daha gücüm yoktu.

Ùmidinizi yitirmeyin. Rabbim bir kapiyi kapatir digerini açar. Benim de dertlerim var fakat ya sabır diyorum. Gayret gòsterin nerde yasiyorsunuz bilmiyorum. Ìs imkani olmayan bir yerdesiniz belki de hicbir fikrim yok ama. Cok mu borcunuz. Ask aciniza gelince de sizi hakediyorsa ve sizin alniniza o yazildiysa geri gelir mutlaka sizi bulur dert etmeyin. Sinava tabiki hazirlanin. Üniversite mezunu olursaniz birazda olsa is bulma imkaniniz artar .. Siz deģerlisiniz. Her insanin hayati değerlidir yarinin bize neler getirecegini bilemeyiz.... Kiymayin kendinize ve sizi sevenlere

Part-time da olsa bir işe girin evde iş yapın markette kasiyerlik bile olur. Banka borçlarınızı taksitlendirin.

Yanlıs yapmışsın herkes memurluk için uğraşırken çok pişman olucaksin maalesef

Çanakkale şu an yaşadığım yer fakat yok bir sürü cv bıraktım 1 aydır dönüş yok sonumuz yok gelmesin alışırım ben yokluğuna alışığım böle şeylere beni kahreden bu değil hayallerim bunlar değildi hesapta bir adam sevip böle yıkılmak yoktu 8 bin borcum iki ay taksidi ödenmedi ve hala işsizim 3 aya haciz demek bu bırak taksid ödemeyi sigara alacak bile param yok bunları hakedecek ne bir ah aldım be can yaktım gökten insin demiyorum gene alnımın teriyle kazanayım ama yok işte

Canim annen baban bile seni yurda birakmis.orda buyumussun.ogrenemedin mi insanlara guvenilmiyecegini ogrenemedin mi birine bu kadar cok hayatini teslim etmemen gerektigini.neden birine bu kadar bagliosun kendini.once bir is bul calis okicaksan oku neden illede.pesinde.biri olcak ben anlamiorum.daha hayatinin bahari 20 yasindasin zaten zor bir hayatin var belli.birini sokarak hayatini iki kat daha zorlastiriosun.bak ben sana soyle bir sey soyliim egerki guzel bir duzgun yuvan olsun istiyorsan oncelikle ortamini degistiriceksin.duzenli calisan ve hayati duzene girmis insanlarin oldugu yerlerde olursan yani is hayati bu. calisir cabalarsin karsina duzgun biri cikar evlenirsin.bu kadaaar.ne bu acele ne. Sen kendin etmis kendin bulmussun..dediklerimi ins dikkate alirda yaparsin ins

Canim annen baban bile seni yurda birakmis.orda buyumussun.ogrenemedin mi insanlara guvenilmiyecegini ogrenemedin mi birine bu kadar cok hayatini teslim etmemen gerektigini.neden birine bu kadar bagliosun kendini.once bir is bul calis okicaksan oku neden illede.pesinde.biri olcak ben anlamiorum.daha hayatinin bahari 20 yasindasin zaten zor bir hayatin var belli.birini sokarak hayatini iki kat daha zorlastiriosun.bak ben sana soyle bir sey soyliim egerki guzel bir duzgun yuvan olsun istiyorsan oncelikle ortamini degistiriceksin.duzenli calisan ve hayati duzene girmis insanlarin oldugu yerlerde olursan yani is hayati bu. calisir cabalarsin karsina duzgun biri cikar evlenirsin.bu kadaaar.ne bu acele ne. Sen kendin etmis kendin bulmussun..dediklerimi ins dikkate alirda yaparsin ins
Pardonda yargılamak bu çevrem düzgün zaten farkındaysan allah belasını versin falan yazmazdım gayet düzgün bir insandı biz yapadık ilişkimiz olmadı diye şerefsiz güvenilmez bir insan olmuyor hayatta tanıdığım tek yalan söylemeyen ve bana sahip çıkan insan olduğu için böyleyim evi ona bırakıp gitmezdim eşyaları herşeyi birlikte aldık kredi çekip oda çekti satıp bölüşebilirdik ama çekildim o kadar bile yanyana kalmayalım kessin ümidi benden vazgeçsin diye

Çanakkale şu an yaşadığım yer fakat yok bir sürü cv bıraktım 1 aydır dönüş yok sonumuz yok gelmesin alışırım ben yokluğuna alışığım böle şeylere beni kahreden bu değil hayallerim bunlar değildi hesapta bir adam sevip böle yıkılmak yoktu 8 bin borcum iki ay taksidi ödenmedi ve hala işsizim 3 aya haciz demek bu bırak taksid ödemeyi sigara alacak bile param yok bunları hakedecek ne bir ah aldım be can yaktım gökten insin demiyorum gene alnımın teriyle kazanayım ama yok işte
Etrafınızda borc isteyebileceginiz arkadasiniz falan yok mu maddi durumu iyi olan?? Haciz gelecegini pek zannetmiyorum suan icin ama faiz koyarlar her ödemediginiz gùn için.

Bişey daha annem baban seni yurda bırakmış derken bırakmadılar onlarla eezil olmak yerine onlarsız bir rezillikti benim ki yorumun için teşekkür ediyorum

Hayat yaşamaya ve mücadele etmeye değer hiç bir erkek için değmez ki sana bahsedilmis bu hayatı neden ona köle ediyorsun herseyin çözümü vardir hayatta is var enazindan kasiyerlik yada call centere yada satış danismanliği yapabilirsin elin düze çıkana kadar is ilanlarını takip et Hemen ara bir sürü firma görüyorum ben arayan borç odemeni yap sonra Ünv deyede hazırlanirsin bi toparlan önce borçlarında varmış herkes yaşıyor hayatında travmalar bende borc öduyorum şükür hayat devam ediyor ki erkek arkdasimdanda ayrılmış ve is değişikliği yapmış biriyim buarada.

Etrafınızda borc isteyebileceginiz arkadasiniz falan yok mu maddi durumu iyi olan?? Haciz gelecegini pek zannetmiyorum suan icin ama faiz koyarlar her ödemediginiz gùn için.
Ya aslında var ama ben utanıyorum öğrenciler sonuçta tek istediğim iş bulup kazanmak çok sağolun ya desteğiniz için

Hayat yaşamaya ve mücadele etmeye değer hiç bir erkek için değmez ki sana bahsedilmis bu hayatı neden ona köle ediyorsun herseyin çözümü vardir hayatta is var enazindan kasiyerlik yada call centere yada satış danismanliği yapabilirsin elin düze çıkana kadar is ilanlarını takip et Hemen ara bir sürü firma görüyorum ben arayan borç odemeni yap sonra Ünv deyede hazırlanirsin bi toparlan önce borçlarında varmış herkes yaşıyor hayatında travmalar bende borc öduyorum şükür hayat devam ediyor ki erkek arkdasimdanda ayrılmış ve is değişikliği yapmış biriyim buarada.
Çok teşekkürler ümit oldu kasiyerliklerden dönüş yok temizlik söktörüne bile başvurdum malesef hayatın bana oh olsun deme şekli sanki bu benim de tek istediğim borçları ödeyebilmek işten arta kalan zamanda güç bulup sınava çalışmak

Canim en rahat işi magazacilikda bulabilirsin we maaslari arti prim sistemleri oldugu icin kendini toparlaya bilirsin oncelikle bi silkelen we genc yasta sana deger wermeyen birini dusunme hemen kredi kartini dondur kredin icinde bankayla gorus we dua et rabbim yardimcin olur canim insallah

Back
X