Ben 20 yaşındayım, çok kötü şeyler yaşadım ağır yıkılmama gayreti gösterip geldiğim son noktada tıkanıyorum Bana destek eli uzatıp akıl verecek anneler ablalar arıyorum şu an hikayeme gelince.. yaşayan ölü bir anne baba (görüşemiyoruz ki umurlarında değil) 2 ablam ve ben yurtta büyüdüm ben sonrası ise ablamlar memur olunca aldılar beni sonra bir adam sevdim bu hayata rağmen çok sevdim güvendim herşeyi yaptım hatta bir ara ayrıldık bir kızla takıldı intihar ettim ama affettim onu herşeye rağmen affettim. En sonunda herşeyden başka bir hayatım onunla mutlu olacağımız bir yuvam olsun istedim ve birlikte eve çıktık 1 ay sürmedi evi bırakıp gittim çok şey söylendi ve artık yediremeyecek hale geldim şimdi hem işimi kaybettim 2 ay ödenmemiş bir kredim ve kredi kartı borcumdan başka birşeyim yok ve kriz kış sebebiyle iş bile bulamıyorum üniversite ye hazırlanmakta istiyorum yada ölüp gideyim diyorum ona bile hakkım yok kredi kefilim ablam çünkü bir çıkış yolu verin bana inanmaktan kırılmaktan ve yıkılmadım ayaktayımı oynamaktan çok yoruldum uykuyu sevmezdim yataktan çıkamıyorum içim sıkışıyor aşk acısı bir yana içimde öldü umutlarım...