Şuan adet misinArkadaşlar 1 ay önce korunmasız ilişki oldu o kadar test yaptım negatif idi üzerine adet oldum doktor bir dahaki dönemini bekleyelim dedi fakat aşırı yoğun bir şekilde mide bulantısı var dün ilişki sırasında da mide bulantısı yasadim bulantıdan çok kötü oluyorum ve çok fazla akıntım geliyor son adeti görmüş olabilir miyim?
Bence siz tekrar dkan testi yaptırın hiç uğraşmayın.Bu arada iliskiden kac gun sonra test yaptirmistiniz? Bu da önemli.Negatif çıktı yazmışsınızArkadaşlar 1 ay önce korunmasız ilişki oldu o kadar test yaptım negatif idi üzerine adet oldum doktor bir dahaki dönemini bekleyelim dedi fakat aşırı yoğun bir şekilde mide bulantısı var dün ilişki sırasında da mide bulantısı yasadim bulantıdan çok kötü oluyorum ve çok fazla akıntım geliyor son adeti görmüş olabilir miyim?
15 Kasım'daŞuan adet misin
En son ne zaman oldun
15 Kasım'da adet oldum 13 Kasım'da yaptırmıştım her yediğim şey mide bulantısı yaratıyor ilk defa böyle oluyorum çok fazla akıntım oluyorBence siz tekrar dkan testi yaptırın hiç uğraşmayın.Bu arada iliskiden kac gun sonra test yaptirmistiniz? Bu da önemli.Negatif çıktı yazmışsınız
Gebelik testi yani kanda hcg testini korunmasız iliskiden ne zamam sonra yaptırdınız?15 Kasım'da adet oldum 13 Kasım'da yaptırmıştım her yediğim şey mide bulantısı yaratıyor ilk defa böyle oluyorum çok fazla akıntım oluyor
İliskinin 15.günü yaptırdımGebelik testi yani kanda hcg testini korunmasız iliskiden ne zamam sonra yaptırdınız?
Sonrası da regli oldunuz dimi? Test olayından sonra? Regli de olduysanız kesin hamile değilsiniz.Net sonuç.İliskinin 15.günü yaptırdım
Oldum ama doktorum bir dahaki adet dönemini bekleyelim dediSonrası da regli oldunuz dimi? Test olayından sonra? Regli de olduysanız kesin hamile değilsiniz.Net sonuç.
Yahu iliskiden 15 gün sonra test yapılmış sonrası regli görülmüş.Şaşirmiş mi o doktor anlamadım.Insanlari takıntılı ettiler böyle böyle.Oldum ama doktorum bir dahaki adet dönemini bekleyelim dedi
Eşimle çok bebek istiyoruz negatif olunca üzülüyorum evet ama doktor öyle diyince belki bir ümit belki geç döllenmiştir diyorum şimdi ümit verinceBir dahaki adet dönemini beklemeye gerek yok tekrardan bir kan testi yaptir eğer için rahat değilse olsun bitsin.Insanlari böyle huzursuz etmeye gerek var mı bir dahaki regliyi bekletiyor
Tatlım üstüne görme die bişi var araştır bu da bir ihtimal tabi herkeste olmuyor bu şekilde son adetini yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var geç döllenme de olabilir yani sornadan hamile olduğunu öğrenebilir ne var üstelik dış gebelik de yaşamış olur adet oldum diyor adet kanıyla atmış da olabailir çok ihtimal varYahu iliskiden 15 gün sonra test yapılmış sonrası regli görülmüş.Şaşirmiş mi o doktor anlamadım.Insanlari takıntılı ettiler böyle böyle.
Üstüne görmeyi araştırın bence sizi ümitlendirek icin söylemiyorum ama ben çok araştırdım bu konuyu 2.3 ay boyunca adet olup hiç bisey anlamayıp adetim diye düşünüp hamile olduğunu 3 ay sorna öğrenen kişiler var buraya yazanlar da var bende regl oldum 3 gün sürdü 2 gün önce bitti suan test yaptım silinik çizgi var konu açtım bakın fotoya testimdekiEşimle çok bebek istiyoruz negatif olunca üzülüyorum evet ama doktor öyle diyince belki bir ümit belki geç döllenmiştir diyorum şimdi ümit verince
Bu arada reglnz kaç gün sürdü her zamankinden farklı mıydı miktari filan yoksa aynı mıEşimle çok bebek istiyoruz negatif olunca üzülüyorum evet ama doktor öyle diyince belki bir ümit belki geç döllenmiştir diyorum şimdi ümit verince
Kan testinden bahsediyorum.Iliskiden 16 gün sonra test yaptirmis kanda hcg testi.Bundan başka net sonuç olur mu?Tatlım üstüne görme die bişi var araştır bu da bir ihtimal tabi herkeste olmuyor bu şekilde son adetini yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var geç döllenme de olabilir yani sornadan hamile olduğunu öğrenebilir ne var üstelik dış gebelik de yaşamış olur adet oldum diyor adet kanıyla atmış da olabailir çok ihtimal var
Yahu önceki açtığınız konuda da korunmadan iliskiye girdik diye panik yapıp yoksa hamile mi kaldım diye bahsetmissiniz. Bebek istemiyormus gibi yazmissiniz.Ben de ona göre yorum yaptım.Simdi de bebek istiyoruz diyorsunuz anlamadim ben sizin yorumunuzdan bir şey..Eşimle çok bebek istiyoruz negatif olunca üzülüyorum evet ama doktor öyle diyince belki bir ümit belki geç döllenmiştir diyorum şimdi ümit verince
Her zamankinden farklı ve yoğunBu arada reglnz kaç gün sürdü her zamankinden farklı mıydı miktari filan yoksa aynı mı
Yok istiyoruz çok heyecan yapıyorum acaba olur mu diye ondanYahu önceki açtığınız konuda da korunmadan iliskiye girdik diye panik yapıp yoksa hamile mi kaldım diye bahsetmissiniz. Bebek istemiyormus gibi yazmissiniz.Ben de ona göre yorum yaptım.Simdi de bebek istiyoruz diyorsunuz anlamadim ben sizin yorumunuzdan bir şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?