- 7 Aralık 2023
- 10
- 0
- 1
- 25
şuan aynı durumdayız bende adet gördüm ama kısa sürdü bnmki adet biteli kaç gün oldu üstüne görmüş olabilirim son adetimi yaşamışım diye düşünüyorum idrar testi yaptınız mı umarım ikimizde gebeyizdir amin bende çok istiyorum test yaptınız mıHer zamankinden farklı ve yoğun
Pardon cnm kan testin de çıkmadıysa bilemem orasını tam okumamışım kbakma ilişkiden kac gun sorna kan testinde belli oluyor ? Onu bilmiyorumKan testinden bahsediyorum.Iliskiden 16 gün sonra test yaptirmis kanda hcg testi.Bundan başka net sonuç olur mu?
Daha yapmadım yine negatif görürüm diye korkuyorum açıkçası sen yaptin mı testşuan aynı durumdayız bende adet gördüm ama kısa sürdü bnmki adet biteli kaç gün oldu üstüne görmüş olabilirim son adetimi yaşamışım diye düşünüyorum idrar testi yaptınız mı umarım ikimizde gebeyizdir amin bende çok istiyorum test yaptınız mı
En net 16, 19 gün sonraPardon cnm kan testin de çıkmadıysa bilemem orasını tam okumamışım kbakma ilişkiden kac gun sorna kan testinde belli oluyor ? Onu bilmiyorum
Test falan yaptırdınız mi genel olarak yani herhangi bir sorun var mı diye..Yok istiyoruz çok heyecan yapıyorum acaba olur mu diye ondan
Nasıl yani anlamadımTest falan yaptırdınız mi genel olarak yani herhangi bir sorun var mı diye..
Çocuk yapmadan önce genel bir kontrol.Enfeksiyon var mı? Amh? Genetik test felan? Rahim filmi ( hsg ) vsNasıl yani anlamadım
Yok herhangi bir sorun yokÇocuk yapmadan önce genel bir kontrol.Enfeksiyon var mı? Amh? Genetik test felan? Rahim filmi ( hsg ) vs
Test yaptınız mi sonuç nedir acabaYok herhangi bir sorun yok
Cnm test yaptın mi sonuç ne oldu benim ki negatifHer zamankinden farklı ve yoğun
Daha yapamadım adetimi bekliyorumCnm test yaptın mi sonuç ne oldu benim ki negatif
Merhaba testinize baktım ne yaptınız?Bu arada reglnz kaç gün sürdü her zamankinden farklı mıydı miktari filan yoksa aynı mı
En son negatifti psikolojik dedim yılbaşı gecesi denedik 4.gün baş dönmem kasık ağrım var ve ateşim olmamasına rağmen yanaklarım içten içe yanıyor ümitlensem mi bilemedimMerhaba testinize baktım ne yaptınız?
Kuzum üzmek istemem ama 4. Gün daha çok erken bence Ocak regli günün ne zaman bilmiyorum onu bekle benceEn son negatifti psikolojik dedim yılbaşı gecesi denedik 4.gün baş dönmem kasık ağrım var ve ateşim olmamasına rağmen yanaklarım içten içe yanıyor ümitlensem mi bilemedim
18 gün var dahaKuzum üzmek istemem ama 4. Gün daha çok erken bence Ocak regli günün ne zaman bilmiyorum onu bekle bence
Çok varmış maalesef zorda olsa beklemeliyiz18 gün var daha
Umarım vardırÇok varmış maalesef zorda olsa beklemeliyiz
Sizde var mı?bebişUmarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?