Yerlesme kanamasi da olabilir, kimyasal gebelik sonrasi regl de olabilir. Kac gun kaldi bata?Ben dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı biraz önce açık kahverengi tonlarında akıntım geldi sizce sıkıntı olurmu varmı başına noyle gelen yardım ed rmisiniz lütfen
Eğer gerçekten hamileyseniz yerleşme kanamasıdır o. Mutlaka kan tahlili yapıp gerekli önlemleri alın. Hayırlı olsunBen dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı biraz önce açık kahverengi tonlarında akıntım geldi sizce sıkıntı olurmu varmı başına noyle gelen yardım ed rmisiniz lütfen
Yani bikac gün geçtikten sonra yapayım dedim daha 2 gün gecikti oyuzden şimdide böyle kahverengi akıntı geldi köyü defil açık renkli korktum kötü birşey yoktur degilmiEğer gerçekten hamileyseniz yerleşme kanamasıdır o. Mutlaka kan tahlili yapıp gerekli önlemleri alın. Hayırlı olsun
Gercekden hamilelik varsa normaldir benimde oldu ilk baslarda col akintili kanamam acik kahvrenginde sadece peceteyle silinince gelen bir kanamaydiBen dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı biraz önce açık kahverengi tonlarında akıntım geldi sizce sıkıntı olurmu varmı başına noyle gelen yardım ed rmisiniz lütfen
Yerleşme olarak degerlendiriyorlar ancak önlem almanız iyi olur doktora gidin gerekirse ilaç başlar sizde istirahat edin bol su için ama mutlaka kontrole gidinYani bikac gün geçtikten sonra yapayım dedim daha 2 gün gecikti oyuzden şimdide böyle kahverengi akıntı geldi köyü defil açık renkli korktum kötü birşey yoktur degilmi
İnşallah kötü bir şey yoktur. Ama hamileyseniz erkenden önlem alıp, gerekli takviyeleri almanız gerekiyor. Zaten bat da geçmiş.Yani bikac gün geçtikten sonra yapayım dedim daha 2 gün gecikti oyuzden şimdide böyle kahverengi akıntı geldi köyü defil açık renkli korktum kötü birşey yoktur degilmi
yerleşme kanaması beklenen adet tarihinde 4 yada 5 gün önce 6 ile 12 gün yalnızca peceteye silinince lekelenme tarzında pas rengi gibi oluyor ben de öyle olmuştu 3 gün sürmüştü ama gebelik belirtisi kişiden kişiye değişir inşallah güzel haberler alırsınızYerleşme kanaması bilgisi olan varmı
Kan testi verdim simdi çıktı sonuç sizce varmiyerleşme kanaması beklenen adet tarihinde 4 yada 5 gün önce 6 ile 12 gün yalnızca peceteye silinince lekelenme tarzında pas rengi gibi oluyor ben de öyle olmuştu 3 gün sürmüştü ama gebelik belirtisi kişiden kişiye değişir inşallah güzel haberler alırsınız
tahlil sonucuna göre pozitif ama çok düşük degerin iki günde bir kan verip takip etmek gerek beta hcg ikiye katlıyormu diye,kesin birşey söylemek için erkenKan testi verdim simdi çıktı sonuç sizce varmi
Değere göre çok yeni 2 haftalik felan ama sabhadan beli kahverengi akıntım geliyor benim neden sizcetahlil sonucuna göre pozitif ama çok düşük degerin iki günde bir kan verip takip etmek gerek beta hcg ikiye katlıyormu diye,kesin birşey söylemek için erken
kimyasal gebelikte beta hcg çıkıyor sonra kanamayla beraber gebelik sonlandırıyor kendini ve beta hcg deger olarak düşüyor bu düşük degil ama kimyasal gebelik.Sevinmek için erken ayırt etmek gerek takiple saglıklı bir gebelikmi diye canım hemşireyim o yuzden biliyorum ayrıntılıDeğere göre çok yeni 2 haftalik felan ama sabhadan beli kahverengi akıntım geliyor benim neden sizce
Ikı haftalık olsa daha yuksek cıkardı. Sızın ıs tamamen takibe kalmıs progestan fıtıl alın tutunması ıcın. Kimyasal gebelik olmasın ınsallah tutunurDeğere göre çok yeni 2 haftalik felan ama sabhadan beli kahverengi akıntım geliyor benim neden sizce
Nasıl yani kimyasal gebelik olabilirmikimyasal gebelikte beta hcg çıkıyor sonra kanamayla beraber gebelik sonlandırıyor kendini ve beta hcg deger olarak düşüyor bu düşük degil ama kimyasal gebelik.Sevinmek için erken ayırt etmek gerek takiple saglıklı bir gebelikmi diye canım hemşireyim o yuzden biliyorum ayrıntılı
Dogru aynen oylekimyasal gebelikte beta hcg çıkıyor sonra kanamayla beraber gebelik sonlandırıyor kendini ve beta hcg deger olarak düşüyor bu düşük degil ama kimyasal gebelik.Sevinmek için erken ayırt etmek gerek takiple saglıklı bir gebelikmi diye canım hemşireyim o yuzden biliyorum ayrıntılı
Ozaman bu sonuca göre ne acabaIkı haftalık olsa daha yuksek cıkardı. Sızın ıs tamamen takibe kalmıs progestan fıtıl alın tutunması ıcın. Kimyasal gebelik olmasın ınsallah tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?