Gebeliğe Hazırlık Lütfen acil bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

filizoruc

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
320
65
298
35
Bursa
Ben dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı biraz önce açık kahverengi tonlarında akıntım geldi sizce sıkıntı olurmu varmı başına noyle gelen yardım ed rmisiniz lütfen

Eklentiler

• IMG20210312132456.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 145
Ben dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı biraz önce açık kahverengi tonlarında akıntım geldi sizce sıkıntı olurmu varmı başına noyle gelen yardım ed rmisiniz lütfen
Yerlesme kanamasi da olabilir, kimyasal gebelik sonrasi regl de olabilir. Kac gun kaldi bata?

Eğer gerçekten hamileyseniz yerleşme kanamasıdır o. Mutlaka kan tahlili yapıp gerekli önlemleri alın. Hayırlı olsun

Gercekden hamilelik varsa normaldir benimde oldu ilk baslarda col akintili kanamam acik kahvrenginde sadece peceteyle silinince gelen bir kanamaydi

Yani bikac gün geçtikten sonra yapayım dedim daha 2 gün gecikti oyuzden şimdide böyle kahverengi akıntı geldi köyü defil açık renkli korktum kötü birşey yoktur degilmi
Yerleşme olarak degerlendiriyorlar ancak önlem almanız iyi olur doktora gidin gerekirse ilaç başlar sizde istirahat edin bol su için ama mutlaka kontrole gidin

Yani bikac gün geçtikten sonra yapayım dedim daha 2 gün gecikti oyuzden şimdide böyle kahverengi akıntı geldi köyü defil açık renkli korktum kötü birşey yoktur degilmi
İnşallah kötü bir şey yoktur. Ama hamileyseniz erkenden önlem alıp, gerekli takviyeleri almanız gerekiyor. Zaten bat da geçmiş. Allah korusun bişey olursa üzülürsünüz.

Çok korktum ondan direk yazdım yani şöyle bende baktım ilk böyle pembe su gibi gelmiş sonra peceteyle sildim baktım açık renkte kahverengi gelmiş

Yaninkan testimi vereyim çalıştığım için doktorada gidemiyorum ondan sizlere sorayım dedi benim durumumda olan varmı die

Yerleşme kanaması bilgisi olan varmı
yerleşme kanaması beklenen adet tarihinde 4 yada 5 gün önce 6 ile 12 gün yalnızca peceteye silinince lekelenme tarzında pas rengi gibi oluyor ben de öyle olmuştu 3 gün sürmüştü ama gebelik belirtisi kişiden kişiye değişir inşallah güzel haberler alırsınız

Kan testi verdim simdi çıktı sonuç sizce varmi

Eklentiler

• IMG_20210313_191523.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 115
Değere göre çok yeni 2 haftalik felan ama sabhadan beli kahverengi akıntım geliyor benim neden sizce
kimyasal gebelikte beta hcg çıkıyor sonra kanamayla beraber gebelik sonlandırıyor kendini ve beta hcg deger olarak düşüyor bu düşük degil ama kimyasal gebelik.Sevinmek için erken ayırt etmek gerek takiple saglıklı bir gebelikmi diye canım hemşireyim o yuzden biliyorum ayrıntılı

Değere göre çok yeni 2 haftalik felan ama sabhadan beli kahverengi akıntım geliyor benim neden sizce
Ikı haftalık olsa daha yuksek cıkardı. Sızın ıs tamamen takibe kalmıs progestan fıtıl alın tutunması ıcın. Kimyasal gebelik olmasın ınsallah tutunur

Nasıl yani kimyasal gebelik olabilirmi

Dogru aynen oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…