Benim beta hcg bu ama bütün gündür kahverengi pas rengi akıntı geliyor anlamadım gerçektenkimyasal gebelikte beta hcg çıkıyor sonra kanamayla beraber gebelik sonlandırıyor kendini ve beta hcg deger olarak düşüyor bu düşük degil ama kimyasal gebelik.Sevinmek için erken ayırt etmek gerek takiple saglıklı bir gebelikmi diye canım hemşireyim o yuzden biliyorum ayrıntılı
bu sonuca göre birşey denmez 2 gün sonra tekrar kan baktırıcaksın çok endişelenirsen farklı bir belirtin olursan mutlaka acil kadın dogum doktoruna gitmen gerek ama suan doktora gitsen oda 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmanı isticek şu durumda birşey yapılmazOzaman bu sonuca göre ne acaba
Progestan fıtıl al canım tutunsunOzaman bu sonuca göre ne acaba
dedigim gibi kimyasal gebelikte olabilir veya gebelik çok yeni yerleşme kanaması yaşıyorsun uumarım gebesindirBenim beta hcg bu ama bütün gündür kahverengi pas rengi akıntı geliyor anlamadım gerçekten
Gerçekten çok yoruldum inanın hikayemi bilsen şuan beni cokda daha iyi anlarsiniz oğlum erken doğum oldu çok şükür elhamdülillah sağlıklı kızım 5.5 aylık suyum geldi normla doğum yaptırdılar oldu sonra tekrar hamile kaldım kimyasal gebelik sonra Gine aynı şekilde kimyasal gebelik şimdi dün erken gebelik testim uaptim silik çizgi çıktı bugünde kahverengi akıntım olunca tedirgin oldum kan vwrdim sonuç bu inan gücüm kalmadı yani çok kötü oluyorum rabbim herşeyin en iyisj bilirdedigim gibi kimyasal gebelikte olabilir veya gebelik çok yeni yerleşme kanaması yaşıyorsun uumarım gebesindir
üzme kendini bazen kendimizi ne kadar zorlasakta iş olacagına varıyorGerçekten çok yoruldum inanın hikayemi bilsen şuan beni cokda daha iyi anlarsiniz oğlum erken doğum oldu çok şükür elhamdülillah sağlıklı kızım 5.5 aylık suyum geldi normla doğum yaptırdılar oldu sonra tekrar hamile kaldım kimyasal gebelik sonra Gine aynı şekilde kimyasal gebelik şimdi dün erken gebelik testim uaptim silik çizgi çıktı bugünde kahverengi akıntım olunca tedirgin oldum kan vwrdim sonuç bu inan gücüm kalmadı yani çok kötü oluyorum rabbim herşeyin en iyisj bilir
Saol teşekkür ederim ozmn pazartesi mi vericem tekrar kan ben nezmn vericemüzme kendini bazen kendimizi ne kadar zorlasakta iş olacagına varıyorbu süreçte yıpranmamak için bence erken gebelik testi yapılmamalı kimyasalsa eger haberin olmadan düşüyor gidiyor zaten biraz beklemeli ,sende yıpratma kendini inşAllah saglıklı bir gebeliktir suan ki ..iyi düşünelim iyi olsun canım
Gerçekten bıraktım olucaginaSaol teşekkür ederim ozmn pazartesi mi vericem tekrar kan ben nezmn vericem
Şimdi akıntı kirmiza dondu kırmızı ama açık kirmizi geliyorüzme kendini bazen kendimizi ne kadar zorlasakta iş olacagına varıyorbu süreçte yıpranmamak için bence erken gebelik testi yapılmamalı kimyasalsa eger haberin olmadan düşüyor gidiyor zaten biraz beklemeli ,sende yıpratma kendini inşAllah saglıklı bir gebeliktir suan ki ..iyi düşünelim iyi olsun canım
Kaç olmalı sonuç peki sağlıklı olduğunu anlamak içinŞimdi akıntı kirmiza dondu kırmızı ama açık kirmizi geliyor
Şimdi akıntı kirmiza dondu kırmızı ama açık kirmizi geliyor
Yok iki gün geciktiCanım acaba acile mi gitsen, ben de hiç deneyimli değilim ki. Bugün adet günün müydü
2 gün sonra tekrar kan verin çokta stres yapmayın biraz düşük sonucunuz inşallah guzel haberler alırsınızBeta kaç olmalı sa
Kaç olmalı sonuç peki sağlıklı olduğunu anlamak için
İnşallah2 gün sonra tekrar kan verin çokta stres yapmayın biraz düşük sonucunuz inşallah guzel haberler alırsınız
Aslında belli bir sonuç yok canım pazartesi sabah bir daha ver kan her iki günde bir ikiye katlaması gerek ikiye katlarsa o zaman saglıklı denebilirBeta kaç olmalı sa
Kaç olmalı sonuç peki sağlıklı olduğunu anlamak için
Çok yoğun kanama geldi baya büyük ihtimalle düştüAslında belli bir sonuç yok canım pazartesi sabah bir daha ver kan her iki günde bir ikiye katlaması gerek ikiye katlarsa o zaman saglıklı denebilir
Çok geçmiş olsun çok üzüldümBugün doktora gittim düşük yapıyormuş düştü yani
Yerleşme kanaması yaşadınızmı yaşadıysanız agrı hissedinizmi ?Kan testi verdim simdi çıktı sonuç sizce varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?