- 30 Nisan 2025
- 14
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi larviya365
-
Sivri köşeli birşeyse bozulmuş olabilir ama oval bir kenarsa birşeycik olmaz korkmayın jsjsMerhaba arkadaşlar ben tuvalette el yıkama yerinin o beyaz şeyin kenarına sürtündüm adı ne oluyorsa ve kıyafetımle surtundum kızlık zarım yırtılmış mıdır kan gelmedi ama ağrı var sanki çok kötü hissediprm lütfen yardım edin((
Siz yazinca bende merak ettim bence de ayrıntı versin öyle biraz da değil hepsini anlatsnnasil yani nereye surtundugunu anlamadim cnm biraz daha ayrinti verir misin
ya nereye surttugunu anlamadim elimizi yikadigimiz nerede boyle surtunecegi birsey var onu anlamadim aslinda onu anlamaya calismistim .. ayriyetten kizlik zari bence oyle kolayca bozulabilecek birsey degilSiz yazinca bende merak ettim bence de ayrıntı versin öyle biraz da değil hepsini anlatsn
El lavabosuna sürtnmus işte. Ben nedense o kadar da inanmadm bu konuyu iki kere açmış ne gerek.ya nereye surttugunu anlamadim elimizi yikadigimiz nerede boyle surtunecegi birsey var onu anlamadim aslinda onu anlamaya calismistim .. ayriyetten kizlik zari bence oyle kolayca bozulabilecek birsey degil
korku insana neler yaptiriyor iste ..El lavabosuna sürtnmus işte. Ben nedense o kadar da inanmadm bu konuyu iki kere açmış ne gerek.
Yani onu bilmiorm ama suan içi acıyor ve ağrı var tahriş olduğu için mi acaba kan falan gelmedi çünküSivri köşeli birşeyse bozulmuş olabilir ama oval bir kenarsa birşeycik olmaz korkmayın jsjs
İnanıp inanmamak sana kalmış cevap gelmediği için 2 kez sormuştumEl lavabosuna sürtnmus işte. Ben nedense o kadar da inanmadm bu konuyu iki kere açmış ne gerek.
Ya hani el yıkama yerinde taş varya beyaz büyük geniş onun kenarınaya nereye surttugunu anlamadim elimizi yikadigimiz nerede boyle surtunecegi birsey var onu anlamadim aslinda onu anlamaya calismistim .. ayriyetten kizlik zari bence oyle kolayca bozulabilecek birsey degil
Ya hani el yıkama yerinin altında taş varya beyaz geniş onun kenarına sivri yerenasil yani nereye surtundugunu anlamadim cnm biraz daha ayrinti verir misin
Şşş sakin ol larvikk. Gayette cevap gelmiş her yerden. Elin varken lavaboya tamah etmen de bi başka ironik. İçine girmediği sürece nasıl bozulur acaba bu kadar da mı aklın almıyor senin mantıkla en ufak mastta herkesin bozulur.İnanıp inanmamak sana kalmış cevap gelmediği için 2 kez sormuştum
Elimle yapsam yapardım zaten de lavobada nasıl elimle mast yapabilirim erkekler gibi ayakta yapılacak bişi değil bu biz kızlar uzanarak elimizle yapabiliyoruz ve aklım alıyor ama int o kadar saçma cevaplar yazdığı için korktum doğal olarakŞşş sakin ol larvikk. Gayette cevap gelmiş her yerden. Elin varken lavaboya tamah etmen de bi başka ironik. İçine girmediği sürece nasıl bozulur acaba bu kadar da mı aklın almıyor senin mantıkla en ufak mastta herkesin bozulur.
Yok korkma bozulması imkansz.Elimle yapsam yapardım zaten de lavobada nasıl elimle mast yapabilirim erkekler gibi ayakta yapılacak bişi değil bu biz kızlar uzanarak elimizle yapabiliyoruz ve aklım alıyor ama int o kadar saçma cevaplar yazdığı için korktum doğal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?