Haftasonuna denk geldi kan testi yapamoyorumda merak ediyorum.ama bi test daha alıp yapayım bari
test bozuk gibi gözüküyorHenüz adetime on gün falan var ama ben dayanamdim test yaptım ilk baktığımda bişey yoktu daha sonra baktığımda silik çizgi gördüm bu şekilde.tecrübeli olanlar cevap yazabilirmi durum nedir.başına gelen varmı
Madem ilaci birakman gerekiyor git hemen acile bi b-hgc yaptir mutlaka. Durumu anlat yaparlar, baktin devlet acil yapmiyor hemen özel acile git. Adetin biter bitmez hamile kaldiysan cikmis olabilir. Rabbim gonlune gore versin :)1ay denedik olmadı.doktora gitmiştim prolaktin yüksek çıkmıştı.hatta ultrasonda baktı bişey yoktu zaten adetim yeni bitmişti o zaman .prolaktin için dostinex verdi iki haftadır kullanıyorum o da etkili bir ilaç kimisi hatta onu kullanırken hamile kalmayın diyor hatta ilacın içerisinde çocuk düşünmeye 1 Ay sonra başlayın yazıyor. Ama doktor korunmana gerek yok öğrenince ilacı hemen bırak gel dedi. O yüzden testi yapmakta acele ettim.çünkü bu ilaç bebeğe zarar verebilir diye düşündüm. İlacı haftada bir kullanıyordum.normalde çarşamba 3.yu iccektim. Neyse artık hayırlısı bakalım
İnşallah canım ya..Teste fazla idrar damlatmakla bileylerin bozulduğu anlamına gelmiyor ben hamile halduğımda adetıme 4 5gun falan vardı idrarda fazlasınan damlatmıştıö pozitiv çıkmıştı böylelikle bir çok test yaptım hepsındede fazla idrar damlatdım bişeycik olmadı... İnşAllah hamilesindir ama adetin gecikince yapınca daha rahat oluyor insan o yüzden ya kan testi yaptır yada adetinin zamanını bekle) hayırlısı olur inşAllah
Tekrar gebelik testi alıp yap cam özel yok bulunduğum yerde.İnşallah hayırlısı olurTestte pozitif gorunuyor canım ama çok erken sanki ... Hafta sonu elbette ama özel hastanelerde yapılıyor bulundgm yerde 20 liraya yaptırmıştım ben hayırlısı olsun.
benim çok silikti adetime 10 gün kala yapmıştım ve şuan hamileyimHenüz adetime on gün falan var ama ben dayanamdim test yaptım ilk baktığımda bişey yoktu daha sonra baktığımda silik çizgi gördüm bu şekilde.tecrübeli olanlar cevap yazabilirmi durum nedir.başına gelen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?