Hemen mi silik gördün yoksa daha sonra mi. Ben ilk yaptığımda beş on dk içinde yoktu galiba. Çünkü ilk baktım bişey yoktu moralim bozuldu içeri gittim sonra banyoya geri geldiğimde silik çizgiyi görünce sasirdimbenim çok silikti adetime 10 gün kala yapmıştım ve şuan hamileyim
Resmini mesaj atıyorum snaHemen mi silik gördün yoksa daha sonra mi. Ben ilk yaptığımda beş on dk içinde yoktu galiba. Çünkü ilk baktım bişey yoktu moralim bozuldu içeri gittim sonra banyoya geri geldiğimde silik çizgiyi görünce sasirdim
Hapı zaten iki haftadır içiyordum.çarşamba icicektim birdahakine ama bidaha içmeden pztsi gidicem artık.kendimi de boşuna heveslendirmek istemiyorum çünkü ilk beş on dakika içinde silik çizgi görmedim sonradan gördüm.kimi on dk sonra ki sonucu dikkate almayın diyor.bide daha iki haftadır deniyoruz daha on günüm var adete .herkez farklı bişey söylüyor canım kafam çok karistiOyle ilac filan kullaniyosun en yakin devlet hastanesine git yaptir idrar testleri yaniltici olabiliyor bosu bosuna kafani karistirma acilde 1 saate sonuc cikiyor
Eee bi test daha alip yapsana, idrarini tut ama biraz ve sivi alma bi sure. Benim tesste 20 dk icinde cikan sonuc gecerlidir yaziyordu. Kronometre ayarla bak. Ayy ben olsam catlardim meraktannHapı zaten iki haftadır içiyordum.çarşamba icicektim birdahakine ama bidaha içmeden pztsi gidicem artık.kendimi de boşuna heveslendirmek istemiyorum çünkü ilk beş on dakika içinde silik çizgi görmedim sonradan gördüm.kimi on dk sonra ki sonucu dikkate almayın diyor.bide daha iki haftadır deniyoruz daha on günüm var adete .herkez farklı bişey söylüyor canım kafam çok karisti
Ya bende çatlıyorum meraktan ama eşimi ikna edemedim test almaya gitmiyor. Bide heveslenmisken hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorumEee bi test daha alip yapsana, idrarini tut ama biraz ve sivi alma bi sure. Benim tesste 20 dk icinde cikan sonuc gecerlidir yaziyordu. Kronometre ayarla bak. Ayy ben olsam catlardim meraktann
Sen git esini napcannnYa bende çatlıyorum meraktan ama eşimi ikna edemedim test almaya gitmiyor. Bide heveslenmisken hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum
Daha önceden çocuk dusunmedigimde adetim gecikincede test yapmıştım ama hiç çizgi falan olusmamisti. Bu sefer düşününce dayanamadım hemen yaptım aslında adetime on gün var.ve biz sadece iki haftadır ilişkiye girdik.hiç bilmiyorum bu kadar kısa zamanda ne olur.bidahada yapmadım test.pazartesi kan testi yaptircamgeçen ay ve bi önceki ay değişik markalarda olan testlerde sabah ilk idrarla yaptığım testlerimde ilk 5 dakka hiç bi çizgi görememiş aradan bir saat geçince 2 cizgi bariz belli oluyordu hep bi umut acaba varmı diye işimden gücümden oluyordum bebek varsa bişey olmasın diye ama o sonradan çıkan cizgiler hep yanlış ve ben günümde adet oluyorum test kuruyunca izini belli ediyor bide idrarınız asitliyse iyice belli oluyor gününüzü bekleyin derim 10 günde baya bi erken üstelik en geç 6 veya 5 günde silik cizgi görünebiliyor çünkü döllenme 3. haftaya tekabul ediyor 3. haftanın içerisinde silik cizgiyi görebiliyoruz inşallahta hamilesin ben yanılmış olayım dualarım seninle
Yok canım yapmadım pazartesi kan testi yaptircamCanım ya test bozuk yada hamilesin test yaptınmı bi daha merak ettim?
Hadi hayırlısı canımYok canım yapmadım pazartesi kan testi yaptircam
Yalnız gidemiyorum nöbetçi eczane uzak canımSen git esini napcannn
Sağol canımHadi hayırlısı canım
Aciller kan testi yapiyor canimHaftasonuna denk geldi kan testi yapamoyorumda merak ediyorum.ama bi test daha alıp yapayım bari
Sırt üstü yattığında batma oluyormu canımSağol canım
Yok canım ama bugün hep midemde yanma var psikolojik mi bilmiyorum.bide adet olmama daha çok zaman varken bu ay sivilce daha fazla çıktı sanki.ilgisi varmidirSırt üstü yattığında batma oluyormu canım
Olabilir canımYok canım ama bugün hep midemde yanma var psikolojik mi bilmiyorum.bide adet olmama daha çok zaman varken bu ay sivilce daha fazla çıktı sanki.ilgisi varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?