Lutfen acil cevap hamilamiyim

Evet ikinci cizgi var canimm ama neden oyle dağınık
Bilmiyorum canım ama Bende anlamadım dünkü testimde böyle dağınık değildi. Ama ikisindede ikinci çizgi çok geç belirdi yarım saat sonra falan. Bu da dünkü testim

Eklentiler

• PhotoGrid_1472282059374.webp
    3 KB · Görüntüleme: 67
Bende 3 tllik yaptim hep bi pozitif bir negatif.. Sonra erken gebelik testi aldim kesin sonuc dedi eczaci poztif cikti bence onda dene canim
Yarın saglikocagina gideyim bari en iyisi.adetime on gün var ama ilaç kullandığım için merak ediyorum eğer bişey varsa ilacı hemen birakmaliyim cunku

Cok fazla idrar damlatip testi bozuyorsun kanimca. Yedek testin varsa sadece 3-4 damla damlatirsan net sonucu alirsin
Sanki az damlatinca yanlış sonuç cikicakmis gibi geliyor pskolojk olarak herhalde ondan biraz fazla damlattim galiba biraz ama bu etkiler mi ki

Sanki az damlatinca yanlış sonuç cikicakmis gibi geliyor pskolojk olarak herhalde ondan biraz fazla damlattim galiba biraz ama bu etkiler mi ki
Cok bariz asiri idrar damlattigin. Kullanim klavuzunda da yazar zaten fazla damlatmayin diye. Bence bozmussun testi malesef. Bir kac damla yetiyor ki...

Evet evde pet bardak falan varsa ona idrarini yapip testin icinden cikan hazneye ordan çekebilirsin 3 4 damla yeterli

Öğrendim canım hcg 1.20 çıktı yani negatif
canım bi de benimkine bakar mısın sence? adetime 5 gün var göğüslerimde hassasiyet var bi de mide bulantısı var ama adetten önce de oluyo ya bunlar kararsız kaldım ya

Eklentiler

• WhatsApp Image 2016-08-31 at 22.08.09.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…