Bilmiyorum canım ama Bende anlamadım dünkü testimde böyle dağınık değildi. Ama ikisindede ikinci çizgi çok geç belirdi yarım saat sonra falan. Bu da dünkü testimEvet ikinci cizgi var canimm ama neden oyle dağınık
İlki 3bucuk tl ikincisi 5tlBunlar ne kadarlik test canim benim
İlki 3bucuk tl ikincisi 5tl
Yarın saglikocagina gideyim bari en iyisi.adetime on gün var ama ilaç kullandığım için merak ediyorum eğer bişey varsa ilacı hemen birakmaliyim cunkuBende 3 tllik yaptim hep bi pozitif bir negatif.. Sonra erken gebelik testi aldim kesin sonuc dedi eczaci poztif cikti bence onda dene canim
Cok fazla idrar damlatip testi bozuyorsun kanimca. Yedek testin varsa sadece 3-4 damla damlatirsan net sonucu alirsinKızlar bi test daha yaptım bakarmisiniz
Sanki az damlatinca yanlış sonuç cikicakmis gibi geliyor pskolojk olarak herhalde ondan biraz fazla damlattim galiba biraz ama bu etkiler mi kiCok fazla idrar damlatip testi bozuyorsun kanimca. Yedek testin varsa sadece 3-4 damla damlatirsan net sonucu alirsin
Cok bariz asiri idrar damlattigin. Kullanim klavuzunda da yazar zaten fazla damlatmayin diye. Bence bozmussun testi malesef. Bir kac damla yetiyor ki...Sanki az damlatinca yanlış sonuç cikicakmis gibi geliyor pskolojk olarak herhalde ondan biraz fazla damlattim galiba biraz ama bu etkiler mi ki
merhaba öğrendiniz mi acaba gebelik durumunuzu?Yarın saglikocagina gideyim bari en iyisi.adetime on gün var ama ilaç kullandığım için merak ediyorum eğer bişey varsa ilacı hemen birakmaliyim cunku
Evet canım sonuca internetten baktım ama tam anlayamadım sonuç negatif galiba. Bi bakarmisin sonucuma ne demek sencemerhaba öğrendiniz mi acaba gebelik durumunuzu?
galiba değilsin canım yaEvet canım sonuca internetten baktım ama tam anlayamadım sonuç negatif galiba. Bi bakarmisin sonucuma ne demek sence
Bende öyle tahmin ettim napalim hayırlısı artıkgaliba değilsin canım ya
Bişey yokmus canım hcg1.20ciktiBi kaç gün bekle yine yap bence.
Var gibi gözüküyor.
Regl geciktimi?
Sonuç negatif canımTestte pozitif gorunuyor canım ama çok erken sanki ... Hafta sonu elbette ama özel hastanelerde yapılıyor bulundgm yerde 20 liraya yaptırmıştım ben hayırlısı olsun.
Değilmişim canım hcg 1.20cikti2ci cizgi silikde ciksa hamileliktir...
Hamile değilmişim 1.20hcgYok canım yapmadım pazartesi kan testi yaptircam
Öğrendim canım hcg 1.20 çıktı yani negatifmerhaba öğrendiniz mi acaba gebelik durumunuzu?
canım bi de benimkine bakar mısın sence? adetime 5 gün var göğüslerimde hassasiyet var bi de mide bulantısı var ama adetten önce de oluyo ya bunlar kararsız kaldım yaÖğrendim canım hcg 1.20 çıktı yani negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?