- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Saol cnm ya ne bende psikoloji kaldı ne de onda ağlamaktan ses kaldıçokk geçmiş olsunn
3 aylık bebeğim var kızlar ve her dakika her saniye ağlıyo gitmediğim doktor kalmadı en son böbreğinde taş olduğu bunun bu kadar yapmıcağı kolik bebek olduğu söylendi
Ve doktor rezene çayı ve nurs harverys önerdi kararsız kaldım acaba hangisi daha iyi kullananlar yardımcı olabilir mi?
Başka bi doktor 6 aydan önce verme demişti ondan kullanmadı eczaneye kadar gittim bişe olur diye korktum almadım ama en son gittiğim doktor olmaz rahatlıkla kullan dedizaten rezene çayı kullanmıyor musunuz??*3 aylık olmus coktan baslamanız lazımdı vede kımyonlu çay
Ayyy inş ilerde böyle olmaz kendi hayatı için kötü olurcanım benim ilk oğlum da böyleydi. bir dakka sallamadan hemde iki kişi karşılıklı bir şekilde sallardık ancak o zaman dururdu biraz . nerdeyse herhafta dr.daydım. bu bebek ağlaya ağlaya büyüyecek dedi. yaklaşık olarak beşinci ayından sonra geçti. ama çok çektik gerçekten.dünyaya alışma bazı bebeklerde böyle yapıyormuş :) hala daha çekiyorum şöyle, herşeye çok zor alışan bir çocuk. özellikle okul hayatına.
İnan çok iyi anlıyorum :)) hiç uyumuyo bi 5 dk bile uyku yok yapışık ikiz gibi geziyoznurse hurveysi ben o zaman dr. sordum ithal bir ilaç olduğunu söyledi. kullanmana gerek yok bu çocuk ağlayarak büyüyecek dedi durdu. bende hiçbirşey kullanmadım. sadece emerken ve gece uyduğundan susuyordu. yaptığım yöntemleri söylesem gülersin yani. kapıdan kapıya ip bağlayıp hamak yaptık sıkışıyor ya bebek öyle altına yatar sallardım geceleri. tavana salıncak yaptık biraz öyle durdu. uyuduğu süresince sallayarak tabi. daha neler neler
Hadi yaa allah bağışlasın evlatlarınızı aynı durumdayım dün bi ptt ye gittim artık adamlar sıra filan bekletmediler yeterli işi bitsin de gitsin diye baktılar :) şimdi kaç yaşındaşimdi üçüncüye hamileyim:) zaman çabuk geçiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?