Çocuk Hastalıkları Lütfen acil yaardıııım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Canim halamin bebeginde kolik vardi 2 yasina kadar devam etti. Devlet hastanesinden ozele profa kadar gittiler bi cozum bulamadilar. Bi damla vardi renksiz mavi kutuda bi kasik suya 3 damla koyuyolardi o biraz rahatlatiyodu. Dr a bunu sorabilirsin

4. ayina kadar devam eder az daha sabret bebek hareketlenmeye basladiginda agrisiz gazini cikarabilecek.Emzirdikten sonra mutlaka 2 kere gegirterek gazini cikarttir, bezin ust kismina avuc icinle kuvvetlice vur gegirene kadar , midesindeki gazi cikaramadinda gaz bagirsaga gecer ve 8 saat boyunca ara ara sanci vererek en son gaz cikarir.bagirsaktaki gaz icinde saat yonunde bebegin karnina dairesel masaj yap bacaklarina bisiklet hareketi yaptir netten gaz masaji videolarina bak , bu sekilde daha cabuk cikarur,araciniz varsa gezdirin araba ugultusu anne karnindaymis hissi verir , kanguruya koyup yuruyebilirsin hareketlerde rahat gaz cikarmasini saglar, oncelik yapman gereken emzirirken hava yutmasini onlemek olusan gazida agzindan gegirterek cikarmak cikaramazsan gaz agrisi yapar ilaclari kullanmayin

Hadi yaa allah bağışlasın evlatlarınızı aynı durumdayım dün bi ptt ye gittim artık adamlar sıra filan bekletmediler yeterli işi bitsin de gitsin diye baktılar :) şimdi kaç yaşında
şimdi 10 yaşında ikinci oğlum 4, biraz daha sabret geçecek inşallah.

ahh cnm ahhh...ben ne çektim bu kolik bebekten düşün okadar kötüydü ki 2 bebeğime hamileliğim hep onun korkusuyla geçti..ilk 6 ay hep ağladı bnm bebeğimde sadece battaniyede sallamayla susuyordu:mad:...nurs harverys çok iyi bi gaz giderici içince bol bol çıkarırdı gazını ama yinede ağlardı rezenede verdim ama ne çarekafayı yiyeceğimi düşünürdüm artık:rolleyes:...bnm kızımın eşi benzeri yok dünyada şuan 5.5 yaşında yine öyle en küçük birşeye ağlar bişey olmasın bu seferde sıkıldım diye ağlar öyle işte allah yardımcınız olsun...

Kızlar biogaia diye bi damla aldım inş ii gelir dua edin bize

Hadi ya kaç aylıktı verdiğiniz de

1,5 aylıktı. Biz her yolu denedik ama inanın hiçbirisi işe yaramadı.
Sürekli ağlama nöbetleri, emmek istemeyen küçücük bir bebek, gergin bir anne.
Kendim bardak bardak kimyon çayı içtim oğluma verdim kaşıkla ama olmadı.
Bir komşumuzun tavsiyesiyle verdik sonuç mucize idi.
Biliyorum okuyunca bana kızacaklar olabilir ama insan çaresiz kalınca her şeyi yapabiliyor.
Umarım sizde kolayca çözersiniz.

Eger kolikse fon makinesi ve supurge sesi iyi gelebilir. Internette ses kayitlari var. Yegenim boyleydi belli saatlerde koligi tutardi oyle.atlattik biz. 4.aydan sonra gecti zaten

5. aydan sonra aglamalari azalir sabret..ama tabi sonra dis cikarmasi baslayacaktir o zamanda onun gerginligini yasar kuzum.

4. ayina kadar devam eder az daha sabret bebek hareketlenmeye basladiginda agrisiz gazini cikarabilecek.Emzirdikten sonra mutlaka 2 kere gegirterek gazini cikarttir, bezin ust kismina avuc icinle kuvvetlice vur gegirene kadar , midesindeki gazi cikaramadinda gaz bagirsaga gecer ve 8 saat boyunca ara ara sanci vererek en son gaz cikarir.bagirsaktaki gaz icinde saat yonunde bebegin karnina dairesel masaj yap bacaklarina bisiklet hareketi yaptir netten gaz masaji videolarina bak , bu sekilde daha cabuk cikarur,araciniz varsa gezdirin araba ugultusu anne karnindaymis hissi verir , kanguruya koyup yuruyebilirsin hareketlerde rahat gaz cikarmasini saglar, oncelik yapman gereken emzirirken hava yutmasini onlemek olusan gazida agzindan gegirterek cikarmak cikaramazsan gaz agrisi yapar ilaclari kullanmayin
Cnm yapmadığım hareket izlemediğim video kalmadı saol fikir verdiğin için çok tşk ederim

Küçükken bende hiç susmazmisim aglamaktan sesim gidermiş gitmedikleri doktor kalmamış ankara ya götürmüşler sonra orda ki doktor doymuyor bu çocuk demiş aç kaldığım için durmuyormusum meger

Allah yardımcınız olsun rabbim şifa versin inşallah hala ağlıyor mu biraz geçtimi

salıncak al bebege salıncak
fisher price akvaryumlu inan onun aglamasından pacayı boyle kurtartmıstım caylar harıcınde

Saolun kızlar ya her yerine bakıldı zaten premature bebek bide kolik çok kötü bişe ya süpürgenin sesine duruyor ama az bişe ilgilenmiyim başka bi iş yapıyım kıyamet kopuyo yemeği bile eşim geldikten sınra yapıyorum
benim yegenimde prametüre dogdu simdi 3 aylık ve kolik sabahlara kadar aglıyo o saat dolmadan susmuyo cok zor sizi anlıyorum

Vaaaayyy bee benim kızçemde uykuyu biliyomuş ev çok sessiz :KK46::KK54::p

Başka bi doktor 6 aydan önce verme demişti ondan kullanmadı eczaneye kadar gittim bişe olur diye korktum almadım ama en son gittiğim doktor olmaz rahatlıkla kullan dedi

yahu zaten 6 aydan sonra gaz sancısı pek kalmıyorkı...6 haftalık demesın o..benım doktorum bır aylıkken onemrıstı
bırde bır cezveye bır kaşık kımyon 2 kup şeker az kaynat...ılık ıç bebgınede bırıkı kaşık ver bak göreceksın pıtpıt atacak gazını...hıç korkma zararı yok

yahu zaten 6 aydan sonra gaz sancısı pek kalmıyorkı...6 haftalık demesın o..benım doktorum bır aylıkken onemrıstı
bırde bır cezveye bır kaşık kımyon 2 kup şeker az kaynat...ılık ıç bebgınede bırıkı kaşık ver bak göreceksın pıtpıt atacak gazını...hıç korkma zararı yok
Mutlaka denicem cnm çooook tşkler

Back
X