Lütfen acil yardım bilgilerinize ihtiyacım var :(

masalsu44

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
18
1
6
35
Malatya
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 30 gün önce kürtaj oldum bebek canlanmadı 8 haftalıktı hala hasta olmadım kürtajdan sonra doktor ilişki için serbestsin dedi yani korunma olmadı doktorada gitmek istemiyorum şuan test,de yapmaya korkuyorum böyle bi durumla karşılaşanlar varmı acaba tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Cok gecmis olsun cnm keske bi ay korunsaydin . Bence test yapmalisin. Normalde kurtaj sonrasi bi iki ay korunun der doktorlar senin ki neden oyle demis anlayamadim . Ben kurtaj olmadim hic ne zaman adet olunur pek bi bilgim yok ama belki olursun cnm bundan sonra dikkat et bence en azindan bi otuz gun daha korun .

bende bilmiyorum ama korunmanı gereken birşey yok dedi 45 gün bekleyelim muhtemelen gebe kalacaksın 45 gün doluca gelirsin bakarız dedi ben düzensiz adet görüyorum acaba ondanmı hasta olmuyorum diyede düşünüyorum umutlanmakta istemiyorum offfff bilmiyorum ne zor işler bunlar

benimde 6 haftalıkken düşük başlamıştı sonrasında kürtaj yaptı doktor.ve 30 ile 45 gün arasında adet olmam gerektiğini söyledi. 45 günü geçerse gel tekrar kontrol edelim demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…