Lutfen acil yardim edin ?

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
18
32
Arkadaşlar ben 9 martta adet gördüm 24 martta da nişanlımla ilişkiye girdim ama içine girme ve boşalma olmadi adetim 9 gün gecikti dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ve ultrasyona girdim gene gebelik çıkması 10 gün yani bugün 0.17 kan testi çıktı negatif dediler sizce hamilemiyim bugün bir kaç damla kan geldi şimdi oda yok kesildi. Lütfen yardım edin tarlusal kullanıyorum doktor söylemişti.

Bir daha aynen öyle yapacağım çok pişmanım bir de imam nikahlı olunca daha çok pismanim

Of yani yazıyor internette yok zevk suyu yok başka şey nebiliyim ben ilk kez başıma geliyor nişanlıy ken siz yapmadınız mı zaten pişmanım

Of yani yazıyor internette yok zevk suyu yok başka şey nebiliyim ben ilk kez başıma geliyor nişanlıy ken siz yapmadınız mı zaten pişmanım
Biz nisanliyken yapmadik guzelim evlendikten sonra yaptik. Bu snn icin neyi degistirir ki? Zevk suyu falan ayak. Yok oyle bisey. O kdr kolay degil hamile kalmak. Sitede o kdr cok isteyen var ki bir turlu olmayan. Ayrica icine girmemis bosalma olmamis nasil olcak o is? Stresten adetin gecikiyo.

Ben yaptım kardeşim. Herkes namus bekçisi. Soruna gelicek olursak evet olma ihtimali var bence pazartesi günü kanı tekrarlayın ve canınızı sıkmayın.

Yanliz ben bi yeri kaçırdım içe girme olmadıysa boşalma olmadıysa öyle bi ihtimal de olamaz

Ya sen namus bekçimizin yada senle aynı toprağımı gircem sanane günah benim zina benim her bok benim adam gibi soru sorduk sanane

Ya içe girme olmadi 24 martta nikâhımızı kıydık resmi nikah akşam arava da yaklaştı az değdi iç çamaşırım var di boşalmadı 10 gün de adet gecikti

Yoruldum kendime yakıştıramıyorum zaten köpek ten pişmanım ben bunu yaptığıma bu zmaan kadar ne araştırdım ne buldum ne yaptım

Ya içe girme olmadi 24 martta nikâhımızı kıydık resmi nikah akşam arava da yaklaştı az değdi iç çamaşırım var di boşalmadı 10 gün de adet gecikti
Ohooo bide nikahlisin daha nolsun canm korkma. Hem hamile degilsin hemde zten gunaha girmis olmuyosun nikah varsa esindir o senin.

Düğünüm yok işte dediler ki isterse yapıcaksın günah filan nebiliyim oda istiyor napacam sasiridm ben

Düğünüm yok işte dediler ki isterse yapıcaksın günah filan nebiliyim oda istiyor napacam sasiridm ben
Dugun cok uzun zaman sonra mi olcak peki? Nikah kiyilmis kimseyi ilgilendirmez imam nikahida varsa namazini kildiysaniz bu gunah degildir. Genelde dugunden once olmaz denir ama yapmayan azdir sanirim

Hamile deilsiniz ama siz illa hamileyim diye kendinizi zorluyosunyz ne sacma,icine girmemis bosalnamis onca testler doktora gitmelet falan bide soryosunuz heeee hamilesiniz mujdeyi verin sevdicegine

Back
X