Biz nisanliyken yapmadik guzelim evlendikten sonra yaptik. Bu snn icin neyi degistirir ki? Zevk suyu falan ayak. Yok oyle bisey. O kdr kolay degil hamile kalmak. Sitede o kdr cok isteyen var ki bir turlu olmayan. Ayrica icine girmemis bosalma olmamis nasil olcak o is? Stresten adetin gecikiyo.Of yani yazıyor internette yok zevk suyu yok başka şey nebiliyim ben ilk kez başıma geliyor nişanlıy ken siz yapmadınız mı zaten pişmanım
Of yani yazıyor internette yok zevk suyu yok başka şey nebiliyim ben ilk kez başıma geliyor nişanlıy ken siz yapmadınız mı zaten pişmanım
Evlilikten neden soguyosun ki? Nisanlilik gibi stresli bisey degil. Her konuda rahat oluyosun boyle korkular olmuyor. Sen stres yapmissin ama kesnlkle hamilelik soz konusu olamaz snn icinSaol canım inş yoktur pişmanım evlilikten soğudum çünkü
Ohooo bide nikahlisin daha nolsun canm korkma. Hem hamile degilsin hemde zten gunaha girmis olmuyosun nikah varsa esindir o senin.Ya içe girme olmadi 24 martta nikâhımızı kıydık resmi nikah akşam arava da yaklaştı az değdi iç çamaşırım var di boşalmadı 10 gün de adet gecikti
Dugun cok uzun zaman sonra mi olcak peki? Nikah kiyilmis kimseyi ilgilendirmez imam nikahida varsa namazini kildiysaniz bu gunah degildir. Genelde dugunden once olmaz denir ama yapmayan azdir sanirimDüğünüm yok işte dediler ki isterse yapıcaksın günah filan nebiliyim oda istiyor napacam sasiridm ben
Dugun cok uzun zaman sonra mi olcak peki? Nikah kiyilmis kimseyi ilgilendirmez imam nikahida varsa namazini kildiysaniz bu gunah degildir. Genelde dugunden once olmaz denir ama yapmayan azdir sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?