Korkulcak bişey yok her gebelik te lekelenme olabilir. Doktoruna soyle o iğne ol derse gider olursun. dinlen kalkma hiç kanama kırmızıya dönerse acile git.Tüp bebek 3.denememizi yaptık. 3.gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı. 7.ve 8.günümde idrar testlerim pozitifti 9.günümde dayanamayıp kan verdim 84 cıktı 2 gün sonra bir daha verdik yani bugün 11.günüm 266.15 cıktı hiç bir sorun yoktu birden bire akşam saatlerinde klozete oturunca peceteye kahverengi kanama geldi baya acık bir renkti ama kahverengi sonra ağrılarım başladı halada devam ediyor cok kötü hissediyorum degerlerim düşecek diye bu kadar agrı normalmi?
Sordum kırmızı dönerse acile git dedi baska bsy demedi bnde aydında oturuyorum doktorum da izmirde agrılarımda devam ediyor adet olacakmş gibi ondan korkuyorumKahverengi ise yerleşme kanaması olabilir canım. Değerlerin çok güzel artmış, moralini bozma hiç. İçin rahat etsin istiyorsan doktoruna da yazıp bi sor.
Ağrı icin mi?Acile gidin iğne filan vursunlar.
Utanmasam cekip atacagm peceteye sürünce geliyor acık kahverengi sırtım agrımaya başladıKorkulcak bişey yok her gebelik te lekelenme olabilir. Doktoruna soyle o iğne ol derse gider olursun. dinlen kalkma hiç kanama kırmızıya dönerse acile git.
Lekelenme için. Proluton filan vuruluyor düşük önleyici.Ağrı icin mi?
Bendede transfer sonrası positifden sonra kahverengi leke olmuştu büyük ihtimal yerlrşme kanamasıdır ama ben transferi yapan doktorumla görüşmüş ve proluon doptot vurulmuştum.. insan tedirgin oluor bence acile gidin her ihtimale karşı..Tüp bebek 3.denememizi yaptık. 3.gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı. 7.ve 8.günümde idrar testlerim pozitifti 9.günümde dayanamayıp kan verdim 84 cıktı 2 gün sonra bir daha verdik yani bugün 11.günüm 266.15 cıktı hiç bir sorun yoktu birden bire akşam saatlerinde klozete oturunca peceteye kahverengi kanama geldi baya acık bir renkti ama kahverengi sonra ağrılarım başladı halada devam ediyor cok kötü hissediyorum degerlerim düşecek diye bu kadar agrı normalmi?
Yarına kadar devam ederse acile gidecegim üniversiteyeLekelenme için. Proluton filan vuruluyor düşük önleyici.
Siz bilirsiniz.gidebiliyosanız simdi gidin herhangi bi acile.Yarına kadar devam ederse acile gidecegim üniversiteye
Doktorum burda olmadıgı icin adım atamıyorum ki aydın adnan mendres üniversitesine gideyim diyorum ordakilerde biraz degişik davranıyor insana iki arada kaldım anlıcagınBendede transfer sonrası positifden sonra kahverengi leke olmuştu büyük ihtimal yerlrşme kanamasıdır ama ben transferi yapan doktorumla görüşmüş ve proluon doptot vurulmuştum.. insan tedirgin oluor bence acile gidin her ihtimale karşı..
İnşAllah bi sıkıntı yoktur.
Tamam canım sakin ol cok normal. Ben 10 haftaya kadar arada yasamıştım. Sen ilaçlarını düzenli al yat dinlen wc harici kalkma. Agrılarda normal yerleşmeye calısıyorUtanmasam cekip atacagm peceteye sürünce geliyor acık kahverengi sırtım agrımaya başladı
Benim doktorumda ayrı şehirdeydi telefonla haberleşmiştim..Doktorum burda olmadıgı icin adım atamıyorum ki aydın adnan mendres üniversitesine gideyim diyorum ordakilerde biraz degişik davranıyor insana iki arada kaldım anlıcagın
Canım yerleşme kanaması o açık kahverengi ise.Telaşlanmaya gerek yok.Ben de korkmuştum 11.gün olmuştu bende de.Korma değerlerin iyi, kırmızı olursa acile gidersin.O zaman düşük önleyici iğne vururlar acilde.Ama sanmam kırmızı olacağını.Kendini sıcak tut, ayağına çorap giy.Uzan.Utanmasam cekip atacagm peceteye sürünce geliyor acık kahverengi sırtım agrımaya başladı
Ama ic camaşıra drek akmadı peceteye sürünce geldi inşallah cnm benim öyledir iyi ki hepiniz varsınız en büyük destekcimsiniz cok ama col tesekkür ederim burdaki herkese.Canım yerleşme kanaması o açık kahverengi ise.Telaşlanmaya gerek yok.Ben de korkmuştum 11.gün olmuştu bende de.Korma değerlerin iyi, kırmızı olursa acile gidersin.O zaman düşük önleyici iğne vururlar acilde.Ama sanmam kırmızı olacağını.Kendini sıcak tut, ayağına çorap giy.Uzan.
Öyle yapıyorum bu saatten sonrası rabbime kalmış.Tamam canım sakin ol cok normal. Ben 10 haftaya kadar arada yasamıştım. Sen ilaçlarını düzenli al yat dinlen wc harici kalkma. Agrılarda normal yerleşmeye calısıyor
Öyle yapacagm bnde bir daha gelrse inşallah bir daha kanama gelmezBenim doktorumda ayrı şehirdeydi telefonla haberleşmiştim..
Devlet hastanesinede gitseniz acilde bakmak zorundalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?