Lütfen Acil Yardım !

Sözlün error vermiş canım göz ardı etme bir ömür ne yapmalıyım diye sormaktansa kaç kurtar kendini.

şimdi de konuştum daha öncede bir şans verdim. sürekli uyardım ama artık son raddesi bu. hatta pazartesi günü son bir kez çagırdım gel konusalım diye ne ile alakalı falan dedi bnde gel konusucaz öyle genel dedim ama ses tnumdan ve konusma tarzımdan ciddi bişey oldugu belli. bana kalkıp dedi ki ben spora gidiyorum simdi olmaz ve gercektende gelmedi. siz olsanız ayrılmazmıydınız?

muhalefet? ? :) bilmiyorum siz nasıl bi kişiliktesiniz ama ben orda onun bana almasını istedim çünkü normalde ben karşılıyorum bütün ihtiyaçlarımı paramda var çok şükür. hadi diyelim ben istedim siz düşünemiyo musunuz o neden 50kuruş için yok dedi. konu onu alsın bunu almadı değil bn evlendikten sonrada istiycem ve almıycak. sanırım siz böyle bir sıkıntı çekmemissiniz Allah çektirmesin de o yüzden anlamıyorsunuz. ben onları kendi ailem gibi gördüm içlerinde çokta mutluydum siz nasıl bir düşünce içindesiniz beni alakadar etmez ama onlar beni kendi davranışlarıyla kendinden uzaklaştırdı. Baba yerine koymaktan ne anladınız ? kalkıp baba demiycem tabi ki, sadece beni sahiplensin bayramda seyranda bana onun yoklugunu hissettirmesin istiyorum işte o çikolatada burda önemli oluyor ben babamdan isterdim ve alırdı. yoksa bende gidip almayı biliyorum.

ben sadece bir yanlış anlaşılmayı gidermek istedim. yorumlar için teşekkür ederim

Muhalefet olmak değildi niyetim.
Sadece kendi fikrimi söyledim. Şu durumda siz de bana muhalefet ediyorsunuz.
Evet ben istemezdim çikolata.
Çok istersem gider kendim alırdım.
Babanıza Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın ama bayramda seyranda babamın yokluğunu hissettirmesin diye evlenmezdim ben.
Hayat arkadaşım, yol arkadaşım olsun isterdim.
Sahiplenmek değil de birlikte yürümek sırt sırta vermektir bana göre evlilik.
Benim anlayamadığım istediklerinizi yapmamakta direnen, bunu da sürekli belli eden ifade eden insanlardan sürekli bişey isteyerek neden rencide ettiriyorsunuz kendinizi.
Nişanlınızla çözseniz herşeyi daha iyi olmaz mı?

evet bakın bunda haklısınız isteklerimi yapmıyo ve direniyo ama ben ya bunu yaparsa düşüncesindeydim benim amacım ilişkiyi kurtarmaktı başta. ama sizcede bunlar evlenince sorun olmaz mı? benim beklentilerim sizce çok mu yüksek ?

Beklentileriniz yüksek değil ama bunu karşılamaya gönülleri yok.
Evet böyle devam ederse evliliğinizde sorunlar olur.
Sürekli şikayet edilirsiniz ve eşiniz de en sonunda patlayabilir.
Saygı çerçevesinde minimum düzeye indirin bence ilişkilerinizi.
Ne çok uzak ne çok yakın..

yani kısaca konu maddiyat değil benim ve her kızın bazı beklentileri vardır benim beklentilerim karşılanmıyo ve karakterler farklı. yorumlarınız için teşekkür ederim.

nasıl yardım edelım sıze? anlayamadım? gozgore gore kendınızı yakmak ıstıyorsanız tabıkıde nısanlanın

1. Evlenmek zorunda değilsiniz
2. Sözlüyken bu şekilde davranan evliyken daha ilgisiz olur. Tecrübe eden her evli bayana sorabilirsin.
3. Erkekler mantıksal düşünür yani duyguları anlamazlar. Bu sebeple açık açık konuşun eğer cevap yine aynıysa üstte yazdıklarımı düşünüp evlilik kararınızı tekrar gözden geçirin.

Benim eşimde buna benzerdi bende söyledim. Benim bunların hiç birine ihtiyacım yok ama olurda evlendikten sonra arkadaşlarla konuşurken bu konuda kendimi eksik hissedersem. Sana karşı kırgınlık ve zamanla kızgınlık taşırsam diye endişeliyim. Biz bayanlar farklıyız bir şeyi başta kestirip atarsan yapmam diye sonra yaptığında o ilk söylediğinin duygusunu taşırız. Yani yapmış olman benim sana karşı kırgın olduğum gerçeğini değiştirmez. Lütfen bu konuda daha duyarlı ol diye açıklama yapmıştım.Çok şükür törpülendi biraz ben umursamadım biraz o kendine çeki düzen verdi orta yolu bulduk.

Bu adamla evlenirseniz daha cok konu acarsiniz.

Oha yani. İyice yüzsüzlüğü ele almış. Evli değilsin neden çekesin bunu. Çok şımarmış belli bi ayrıl da kendine gelsin..

sanırım siz bayağı yüz vermişsiniz zamanında... birlikte büyümüş sayılırsınız en deli çağlarınız birlikte geçmiş yani 18 yaş.. şimdi ise 21.. belkide bunun rahatlığı vardır onda. hani maddi açıdan almamasını vs anlarım ama bu ilgisizlik neden ? bence kafanda iyi tart iyi düşün ilerde pişman olma.. yol yakınken hala şansın var bu şandı en doğru şekilde değerlendir canım. hem annende sana destekmiş oda birşeylerin farkında demek ki...

ayrıca şunu söylemeden de geçemiycem.. çanta fiyatını nereden biliyor kendisi mağaza mağaza mı dolaşmış bizim burda 20 tl diyor ??? Yoksa sevgili annesi mi oğlunun kafasını bulandırıyor?

Herşey gönlünüzce olsun. hakkınızda hayırlısı olsun..

Siz bu adamla mutlu olamazsınız.
Beklentileriniz çok farklı.
Herhangi bir insan bayramlık,çanta,çikolata beklemeyebilir,veya beklesede çok önemsemeyebilir.Ama sizin için önemli bunlar.
Yol verin gitsin.

kolay gelsin...nişan kadar masraflı ve gereksiz bir şey yok herhalde ne gerek varki hem bir çantanın fiyatına laf eden adamla daha nişanda ne masraflar yapılacak buna ne diyecek kimbilir durduk yere can sıkıntısı ve masraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…