lütfen akıl verin çıldırıcam

kontes78

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
3
0
16
Denizli
benim kaynanamla olan sorunum evlendiğimden beri sürekli ailemi kötüler beni eşime kötüler şimdide ben onunla biryere gitmek istemediğim eşimin aklını bulandırmak için namusuma iftira atmaya kalktı daha öncede hırsızlıkla suçlamıştı bende olanlardan yoruldum görüşmeme kararı aldım
ama her türlü oyun vardır onda ne yapayım kızlar bana akıl verin kaçkere boşandırmaya kaltı olmadı hatta niye çocuğumu uyanınca hemen almışım kucağıma diye kendi kardeşlerinin yanında beni dövdü ailem 10 dk. mesafede kardeşlerimde kaynanam istemiyor diye bana gelemiyorlar hatta yazın oğluum trafik kazası geçirdi amaliyata alındı ölümden döndü annenler gelmesin dedi kardeşim geldi niye geldi diya bana kızdılar çalışmıyorum diye hep baş kakıntısı yoruldum daha bu yazdıklarım ne ki........................

Son düzenleme:
Bu kadar suçlama ve iftiraya karşılık , o aileden uzaklaşmaktan başka seçenek var mı sizce ?

Gelirse eşinizle , gelmezse ona da güle güle !

Allah korkusu olmayan bi kv daha
görüşme sende bidaha
oda cezasını bulacaktır Allahın izniyle

k.validen seni önce hırsızlıkla suçlayıp sonra da namusuna mı dil uzattı?

eşin o kadına anne sen de kaynana mı diyorsunuz hala

başka yorum yapamıycam,şaşkınlığımı atmam lazım önce

uzaklaşmak keşke herşeyden uzaklaşabilsem okadar yorgun ki dertleşecek kimsem yok ama yinede dimdik duracam ona inat

dövüyorlar iftira atıyorlar. Aileni kötüyorlar , valla iyi sabır varmış sende de ben olsam eşime seçenek sunardım ya onlar ya ben diye onları seçersede güle güle

Su dunyada ne kadar kotu kalpli insanlar var ya,
Allah akil fikir versin
Bir de bunlari yapan bir anne

Tum bu olanlara esiniz ne tepki veriyor ?
Eminim annesine toz kondurmuyordur,
yoksa kv size bunlari yapacak cesareti bulamaz...

hangin şehirde yaşıyorsunuz??
kayınvalidenizlemi oturuyorsunuz??

konu sahibi aktif deil ama,görünce bu sorularıma dürüst cevap verirse çok sevinirim...

Son düzenleme:
Kendiniz için,bir iyilik yapmanın zamanı gelmişte geçiyor bile.Daha neyi bekliyorsunuz?Kendinizi yıpratacağınıza bir an önce,eşinizle bir çözüm bulun ya da yollarınızı ayırın.İnsanlar iyilikten anlamıyorlarsa da anladıkları dilden konuşmak gerekiyor bazen.

Gerçekten bazı kadınlara şaşırıyorum. . .Hala ne yapmam gerek diye nasıl soruyorsunuz anlamış değilim !!

Kayınvalideniz size o kadar kötülük yapıyor kardeşlernizin yanında dövüyor onları eve almıyor hala aynı çatı altında mı duruyorsunuz. . !!
Şaşkınım doğrusu. . Aileniz nasıl oluyorda birşey demiyor. .Kızlarını torunlarını nasıl bu kadar ezdiriyor? Kocanızı es geçiyorum zaten
O gerçkten iyi bir eş olsaydı annesi size bu kadar rahat davranamazdı. . .

Şunu söyliyim bu kadın düzelmez bu deveyi güdemezsin ama o diyardan gidebilirsin

Dünyada ne kadar cok çöp var!

kadınlarında bu kadar zayıf olmaları, cok üzücü!

bir sürü ağır ve çirkin suçlamalar yapılıyor, sizde hala o evdesiniz..

Sizi hala o evde tutan nedir? Aileniz size sayıp cikmazmi?

Kaynananiz bütün bunlari yaparken esiniz nerede acaba? Kaynana mi suclu yoksa tüm bunlari yapmasina ses cikarmayan esiniz mi suclu? Cocugum ameliyatla ölümden dönecek, ben o ruh haliyle kendimden gecmis halde kaynana ne derse onu yapacagim ve esim de seyredecek öyle mi? Vallahi billahi o adamin da ailesinin de burnundan getirirdim. Hastane güvenligini cagirir attirirdim kendisini. Evlilikmis huzursuzluk cikmasinmis aileyi disi kus yaparmis hikaye bu durumda. Cocugunuzun durumu cinnet ve kirilma noktasi olmaliydi bence. Bu kadin hep böyleymis, ailen gelmesin kardeslerin gidip gelmesin cocugu kucagina alirsin döverim seni... Akil verin diyorsunuz ama bence yapilacak sey belli. Kocam dediginiz o adami ciddi sekilde karsiniza oturtup durum bu kardes diyeceksiniz. Böyle gelmis böyle gitmez, ya anneni durdurursun karistirmazsin hicbir seye ya da toplarsin esyalarini kapi orada dersiniz.

Cocugunuzun durumu valla beni cok sinirlendirdi. Kadin orada evladinin derdinde öldü mü kaldi mi belli degil, ana ogul eziyete devam. Simdiye kadar bunlari cekmissiniz peki bundan sonra nasil katlanacaksiniz?

canım senin eşin nerde? bunlar oluyo dövüyolar sövüyolar o ne yapıyo? o da onlarla beraber mi? eğer öyleyse kurtar kendini bunlar öldürür seni... yok eşin seninleyse ne yapın edin hayatınızdan çıkarın bunları senin yapacağın bişey kalmamış ki zebellak gibi kaynana çiğ çiğ yer adamı böylesi...

acaba sızın kayınwalıdenız benım annanemın kardesı olabılırmı?
aynı karakter aynı dusunceler..
ben annaneme katlanamıyorum sen o kayınwalıdeye nasıl katlanıyorsun
hıc sasırmadım yaptıklarına annanem aynılarını yengemlere yapıyor cunku.....

Eeee hala neden bekliyorsun öldürmelerinimi?
Biraz karşı çıkmayı öğrenin ya o kim ki seni dövüyor.

senı dovmelerınee esın nasıl ızın verıyorr.. bu cok garıp.. esınızzdemı aılesının yanında.. ozaaman o evde sızın ısınız nedır. sız kımsınızz. esınızz hata yapıyor bence. kvler yuz bulunca herseyı yaparlar.. dişinı erkenden gosterıcektın banadaa laf gecırmeye calıstı ama agzıının payını verdım.. ozamandaa hıc gonul hatır kalmamıs dedı kotu gelın ben oldum varsın olayım sımdı bana gelmeyı 1o kere dusunurr bunu hakettı ohh olsun ona..

Ne diyecegimi şaşırdım cidden. Bence hemen o evden hatta o semtten taşının. eşinize söyleyin. bu kadar haksızlıktan sonra bir dediğinizin iki olmaması gerek.

ne yapcam diye düşünmeyle bile vakıt harcama sana yazık çocuguna yazık
ne demek dövdüler ya ne hakla öyle birsey yaparlar kim kime el kaldıra bilir ki hemde kardesınızın yanında
eşinızde ailesının size yaptıgını görmüyorsa oda olmayı versın zaten butun bunlara gözünü kapatan adama ben mı onlarmı dedıgınızde cevabı bellıdır ONLAR..
normalde hiçde ayrılma taraftarı bırı olmama karsı yazdıklarınızı okuyunca direk aklıma onlarsız daha ıyı olcagınız geldı
allah yardım etsın bıan once huzura kavusursunuz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…