evet evet aynen böyle yap canimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanO kadar güzel açıklamışsınız ki birileri tarafından anlaşılmış olmak gerçekten mutluluk verici yarın sabah tekrar karşılaşıcaz kendisiyle ben yine günaydın derim herkese söylediğim gibi ve özel bir çabam olmayacak artık konuşmak için,bugün o kadar yıprattım ki okulda kendimi çok da üzüldüm ama okuldan ayrılırken aynı odadayız benden başka kimse yok iyi akşamlar dememesine bozuldum,
okuldan çıkarken bütün arkadaşlarıma iyi akşamlar yarın görüşürüz dedim ve ayrıldım,
arkadaşlık teklifine hayır dediysem bu kadar da surat asılır mı benim için ilkti ama bu kadar tepki vereceğini tahmin etmemiştim sonuçta 2 ay önce başladı ve bitti. 1 hafta görüştüm sadece, aylarca görüşsek umut versem falan hadi anlarım konuşmamasını
Bundan sonra umursamıycam görürsem slm vericem konuşursa konuşurum ama özel bir çabam olmayacak konuşmak adına bu karara sizlerin yazdıklarıyla ulaştım,hepinize teşekkür ederim,
peki kac gündür bu durum böyle, ilk günmü bugünfisfisfis
arkadaslar güzel öneride bulunmus, yarin konus olsun bitsin
baktin yine ayni konusmuyo, zamana birak zamanla yumusar ortam, oda nasil davranacagini sasirmis demekki ondan böyle soguk kanimcagamyoncuiremsu
degismesede salla gitsin, iyikide devam etmemisim dersin ,bu ne ya amma kaprisli ve kinci:dilcikar:
bikereye mahsus konus degismesse asla slm bile verme bidaha ki , bak pisman oldu simdi o benim pesimden kosuyo diye düsünmesi bebekcagiz büyüsünde gelsin:delphin
salı günü ve bugün okuldaydık ikimizde sınavlarımız vardı,yarında karşılaşıcaz muhtemelen akşama kadar konuşmayacak, ben hatalı olduğum için konuşma ortamı yaratmaya çalışıyordum soru falan soruyordum sınavlarla ilgili kısa cevaplar verdi hep,
böyle devam edersem aynen dediğin gibi bak pisman oldu simdi o benim pesimden kosuyo diye düşünebilir
peki kac gündür bu durum böyle, ilk günmü bugünfisfisfis
arkadaslar güzel öneride bulunmus, yarin konus olsun bitsin
baktin yine ayni konusmuyo, zamana birak zamanla yumusar ortam, oda nasil davranacagini sasirmis demekki ondan böyle soguk kanimcagamyoncuiremsu
degismesede salla gitsin, iyikide devam etmemisim dersin ,bu ne ya amma kaprisli ve kinci:dilcikar:
bikereye mahsus konus degismesse asla slm bile verme bidaha ki , bak pisman oldu simdi o benim pesimden kosuyo diye düsünmesi bebekcagiz büyüsünde gelsin:delphin
salı günü ve bugün okuldaydık ikimizde sınavlarımız vardı,yarında karşılaşıcaz muhtemelen akşama kadar konuşmayacak, ben hatalı olduğum için konuşma ortamı yaratmaya çalışıyordum soru falan soruyordum sınavlarla ilgili kısa cevaplar verdi hep,
böyle devam edersem aynen dediğin gibi bak pisman oldu simdi o benim pesimden kosuyo diye düşünebilir
düsünebilir deyil canim resmen düsünüyor ki giderken bise demeden gitti...
sakin soru sorma bidaha, sen kendini niye suclu his ediyorsunki, allah allah dedigin gibi 1 haftalik bir tanisma sanki aylar ca cikmadinizki ümit vermedinki... denemissin olmamis, ne var bunda bukadar büyütecek:umursamaz:
tabik önce kendimizi iyi his etmek icin süsleniyoruz canimkaydirigubbakcemile5zemuszemus
ama bak sen kendini kötü his et diye böyle davrandi, sakin kendini suclu his etme canim aksine rahat ol neseli ol umursama onuki amacina ulasamasinhihoyyyt
demekki hala akli sendeki böyle yapiyor, icine oturmus onun red edilmek:roflol:
özgüvenli bir sekilde topuklularla tik tik unutma ok kaydirigubbakcemile3vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?